Хиперактивност с дефицит на концентрация

• 207 706
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 585
  • София и там където не се пуши
Сега като чета и се сетих, помислих си, че щом досега не са ни казали, може би не са виждали необходимост, че не е от проблем в хромозомата Thinking знам ли и аз, вече се саштисвам отвсякъде #Crazy

Както виждаш, никъде нищо не ни казват - спокойно изчакай.

# 586
Дороти, благодаря ти! Дано имаме пак среща някой ден с теб, та да си поприказваме повече. Hug  bouquet

# 587
Росонери, точно това, че никой досега не ви е пратил да правите кариограма ми дава основание да мисля, че най-вероятно Гери няма хромозомно нарушение. Това заболяване има и външни белези, които само тесен специалист може да ги види. Но кариограмата ще даде категоричен отговор. Запази спокойствие и изчакай резултата. Надявам се и вярвам, че ще е отрицателен. Ще чакам и аз. Поздрави  Grinning

# 588
А какво е кариограма

# 589
Василена, Hug  Peace Чул те господ Praynig

# 590
кариограма е хромозомното изследване, Което се прави с кръв от вената

# 591
кариограма е хромозомното изследване, Което се прави с кръв от вената

А аз в първия момент - Росониери пише кариограма и реших, че са и правили кардиограма, ама като започнахте да се повтаряте, вече реших да попитам.

# 592
Покрай тази "грешка" научихме какво е кариограма. На Гери и взеха кръв от вената на китката.

Направиха й ехокардиограма на сърцето, как ли съм го изписала, щом Дороти съм я заблудила Wink

# 593
Покрай тази "грешка" научихме какво е кариограма. На Гери и взеха кръв от вената на китката.

Направиха й ехокардиограма на сърцето, как ли съм го изписала, щом Дороти съм я заблудила Wink

Ти хубаво си си го беше изписала, ама аз реших, че е грешка . Добре, че по едно време се усъмних.

# 594
Дороти, голяма си скицааа Laughing

едно време в бижутерийната фирма казвахме "Всяка грешка, нов модел" Wink

# 595
Момичета, моля ви за съвет. Днес психоложката, която работи с дъщеря ми каза, че ще е добре да включим лекарство за повишаване на концентрацията. Според нея то щяло много да и помогне в работата, детето щяло да се концентрира и да навакса по-бързо. Борим се да тръгне в първи клас с набора си. Но ние със съпруга ми ужасно се страхуваме от психотропни лекарства. Споделете, давали ли сте нещо за повишаване на концентрацията, ефект имаше ли, какви бяха страничните ефекти?

# 596
Марианка, аз не давам нищо, но какво лошо има да се отложи детето една година, никой за нищо не ги закача, ако са почнали по-късно

# 597
Дороти, няма лошо разбира се, но дечицата, с които е в една групичка я познават. Приемат я нормално, не и се подиграват и се отнасят чудесно с нея. Обичат си я, израснали са от бебета заедно (малко ни е градчето). Притеснява ме какво ще е поведението на другите дечица спрямо нея, които за първи път ще видят стериотипните и движения с ръчички, тичането напред назад, викането понякога...
Според пзихоложката лекарствата много щели да помогнат. Притесни ме тази жена, според нея нещата вървят по-бавно. В това всъщност е проблема, не толкова целта детето да тръгне в първи клас след 2 години.

# 598
По въпроса за лекарствата за концентрация моя приятелка се върна от Америка и ми донесе листовка която е взела от кабинета на детския лекар при който са ходили та в тази листока американските специалисти пишат че без специално лечение хиперактивноста не може да мине.

# 599
По въпроса за лекарствата за концентрация моя приятелка се върна от Америка и ми донесе листовка която е взела от кабинета на детския лекар при който са ходили та в тази листока американските специалисти пишат че без специално лечение хиперактивноста не може да мине.
      Vvkalcheva, дай повече инфо какво пише в тази листовка. Peace

Общи условия

Активация на акаунт