Арабско,лятно,музикално,развлекателно,шушукане по женски ~::~ 78

• 29 522
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Мерси за щедрата почерпка Наира  Grinning
Катето тази нощ е липсвалааа..... Thinking  Wink
Магде, добре сте се възползвали от почивката, а?  Laughing В кои хотели сте отсядали досега и какви са впечатленията ти? Мисля вече за догодина  Laughing
Абра, дано се изяснят нещата  Simple Smile
На Вилито нещо и блокира компа..Дано и го оправят бързо.
Лек ден на всички  Heart Eyes

# 211
Добро утро и от мен, най-сетне и тук заваля дъждец, беше голяма буря снощи, но сега пак пекна Simple Smile
Наира благодаря за почерпката, в Кувейт бях яла едни шоколадови еклерчета още ми се топят в устата. А аз не съм по сладките неща Wink
Деси ще даваш ли някому достъп до албума от новите преди да излезеш отпуск Simple Smile
Айде чакаме снимки от варненската среща....

# 212
Добро утро дами !
Днес след обяд ще има тържество от училището на Самира , та трябва да и търся подходящи дрехи по този повод .
Магда , Честит Имен Ден !  bouquet
Много здраве и щастие в живота !
Сега смятам да се облечем с Фатима и Ясмин и да излезем на разходка , че да се изморим малко иначе да стоим само в къщи е досадно .
Лек ден на всички . Heart Eyes

# 213
Весиии, не бях изчезнала, пак бях на компа  Laughing  
За Вили няма как да убегне от погледа, че е домакиня и чаровница    bouquet  
Ама пусто много е далечееее....

Магде, честото на патерица!   bouquet  ааа, мойте жабета са послушни, спинкат под юргана, само понякога тръгват на среднощни разходки и сутринта ги прибирам  Wink

Чакам да свърши тази седмица и го удрям на живот  Twisted Evil  ама първо едно огромно чистене, пране на килими, миене на прозорци, по двора трябва да оправя някои неща  и чак след това- скитане по планинските шубраци  Laughing  

# 214
Здравейте момичета!  Hug

Аз отдавна не съм писала..... преди няколко дена почнах на работа и нямах много време,  а и вечев като се прибера се чувствам мн изморена...преди седях по цели дни и нощи пред компа, а сега вече не мога да издържа и 15мин.  Laughing ooooh!
Днес си почивам и реших да драсна 2-3 реда.  Simple Smile
Катенце Мерси, че винаги питаш за мен и не ме забравяш.  Hug Да изгубих се тоз ред станах работливо момиче.  Laughing Ти как си? Как сте с твоето момче и родата?  Simple Smile

Имало е мн празнуващи на рожденни дни, доста съм изпуснала. Да са живи и здрави всички рожденници.   bouquet Hug
А за срещата много ме е яд, че не можах да дойда. Него ден ми беше първия работен ден втора смяна и работих до след 21часа.  Tired Как ми се искаше да съм и аз там. На следващата ще съм там иншаАлла.  Simple Smile
 ooooh! Ох толкова мн съм пропуснала, че не знам чак какво да напиша.
Веси Добре си се завърнала.  Hug Липсваха ми твоите постове.  Simple Smile Много е пораснал малкия Тарик машаАлла.  Hug Heart Eyes

# 215
Eй, Наде, страхотни думи в подписа ти, много ми харесаха, и нали съм си плагиат от край време - сложих си ги на скайпито  Party Благодаря ти Wink   bouquet

Катето я няма, защото замина с мъжо си да лекторстват в Белгия. Обеща да пише при първа възможност, дано всичко е минало добре, притесняваха се много.

И аз имам снимки от софийската среща с Марси, по - късно ще сложа някоя снимка, ако Катето не ме е преварила, че скоро не съм разглеждала албума - нали имах проблем с достъпа...

Kате Ш., а хабибито къде ще е докато ти си на планината??

Лили, дай някоя клюкинка за Мохамед Нур или пък за Хосам Хабиб, или пък покрай джудженцето  Party
Как сте вие в тая жега - аз на Плевен нали нямам яху месинджър, и не мога да те видя...

Момичета, пуснаха есенните оферти за Египет, желаещи има ли???  Party
Naairah, Смали размера на снимките... ако не знаеш как - има публикувани указания в правилата на форума. На мен тати ми се кара за тая работа - може да те баннат, ако не можеш да смаляваш и не ти се занимава - просто сложи линка - ние цъкаме отгоре и виждаме вкусотиите.
Иначе - мммм, мерси много за почерпката!! Аз от 3 дена съм на диета, лента няма да слагам, че няма място, а за сега няма и промяна в кантара де....  Embarassed

Кога е следващата среща във Варна??
Поздрави на Марсианка и целувки да пратите на Линдичка... оохх че красиво дете и засмян мъж има тая Марси  Party  Hug

# 216
Извинете  Confused не знаех как да ги смаля и ги пуснах така...но сега ги редактирах на линкове  Wink
Лек ден на всички!   bouquet   bouquet

# 217
Сърдечно благодаря момичета за пожеланият към моята кукла.
Благодарене на Скайпа бях в час с  празненстото  - все-пак е нещо!
изпращах много музикални поздрави-и ....станах като ди джей на прзника. Joy

Още сладки за почерпка-останаха много...

http://www.larosedetunis.com   Embarassed рекламирам магазинчето на приятели,откъдето ви черпя така сладко - дори в Алжир такива сладки не ядох...майстори са големи-и само мъже рабтят-слакари!чисто,хигиенично...и все добвят по сладка-две отгоре  Joy
все ще разказвам за Алжир-ама не знам откъде да го почна... newsm78
Ако искате по-късно ще ви разкажа за егендата...то не е легенда-ами чиста си истина-Как се подмамва Джина за да каже къде е златото...Да! Мнго се говри там за това- използватсе красиви жени ...за да се подмаме джина-...а злато има много-само че джина го пази-и удари ли те...край с теб-полудяваш....Това е смахната тема-затова пита ако ви е интересно и знаете и вие нещо по-тва -ама на мен ми направи впечатление там ч честичко говорят за това ,видях и жена,която е използвана за да се подмами джина-и са намерили злато-но тя е луда сега!....Ок

# 218
dala, Честито за дъщеричката, голяма е хубавица ...дано има много късмет в живота!

Веси, като се организирам ще проверя в СУ, нали има там специалност арабистика, може да правят и курсове  Wink

абра, дано се наредят нещата с визата, но и обратния вариант ти да отидеш ХИЧ не е за изпускане, Дубай е място което си заслужава да се види  Peace , а и да ти извади виза твоя човек не е толкова трудно, има фирми, които се занимават с това. 

# 219
Dala аз лично се записвам за разказ на тази легенда  Wink На мен лично до този момент два пъти нз как да кажа явява или идва джин  Confused
колко вкусни изглеждат тези сладки yummyy
  bouquet

# 220
Dala,dala,dala-е как да не е интересно???Казвай,разказвай джиновете,то легендата си е легенда,ама те наистина могат да те ударят(с камък)бърррр!

Иман-пише си Светла,2-3 стр. провери

Наира:машаАлла!Дано Аллах СУТ те напъти по-най-добрия път за теб!
Щом си с хиджаб нямам да имаш проблеми,но на мен са ми отказвали интервю за работа,само защото съм европейка:щяла съм да разваля репутацията на компанията #2gunfireмного се обидих...И други ,,случки,,съм имала,нас бг ни слагат под един знаменател с рускините,а те са....
Оу,кажи за джина,моля те!Ауду бил Алла!

Ра-нищичко не знам,ние музика не слушаме,но ще прочета из пресата за туй онуй Wink
Кажи на коя диета си?И аз съм на диета,но хич не съм амбицирана....Сутрин се събуждам подута,заради тия хапчета дето ги пия,все едно съм в 9-ти месец бременна SadИ ми е гадно,ужасТ!

Снощи като търсех една колекция,компа ми болкира и всичко замръзна ShockedВирус ли беше,какво ли?Мин.месец имаше 3 вируса с български имена Sad
Ще ида и аз да кача някоя снимка в албума..

Дезърт-честита работа  bouquetХубаво ече си започнала,тъкмо няма да имаш време да мислиш за глупости и да ревнуваш WinkКак сте с кюрда,вашите знаят ли?

AniSim-точно по това време на годината е по-добре той да иде в БГ,и там има какво да се види WinkВ Ел Ейн вчера беше 50 С,а в Дубай е и задушно...
Ако знаете колко увеличиха визите...сега моя прави на свеки:за 1мес и 10 дена е към 400$!!!
Гледах някъде реклама:евтини почивки от бг в Дубай,дали са пуснали чартъри?

# 221
А Лиле, никой не казва сега, след Рамадана най-добре. Напълно съм съгласна с това, че ни слагат под общ знаменател с рускините и източно-европейките като цяло, за съжаление.... я кажи защо правят тези eye tests на летището ако си с визит виза, доста е неприятно като отношение.

# 222
Наистина има бг момичета който са по -зле и от рускините ,но е наистина неприятно като ни слагат под общ знаменател бг,рускини,украйнки и тн... Супер обидно е   Confused
Кога да Ви разкажа за случките ми с джинове?
  bouquet

# 223
..................я кажи защо правят тези eye tests на летището ако си с визит виза, доста е неприятно като отношение.

За да не позволяват на екстрадираните нелегални(с черен печат) да се върнат пак в Емирствата.
Африканци,пакистанци,индийци..сменяват си паспорта и имената и се връщат тук като туристи,с намерението да работят пак нелегално,заради това,няма измъкване в този тест.

Ра-поздрав за теб
Това е номер ено хит сега в Арабския Свят,много красива ливанка,копие на Хаифа,в ролята на селянка или по-скоро гражданка в беден квартал на Кайро напр.Забележи дрехите,забрадката,плитката и аксесоарите:типични за египетските селянки,усукването:също Naughty Laughing
Виж сградите,улицата:отговарят на реалността (за съжаление).
Надявам се да ти хареса,наложи се да си записвам името и на арабски и да го търся в нета Crazy,сега Кари денси на тая песен(само малко уж) и казва ,,зу-зу,, ooooh!

Наира-е защо питаш,разказвай ами!

# 224
Лили, ето ти нещо за четене, докато Дала и Ниара подготвят историите за джинове. Чети и коментарите

http://ruslantrad.wordpress.com/2008/06/30/why/

а и др. интересни неща има   

Дезърт
, браво за работата, браво    bouquet   за първи пъ т ли работиш? Аз последна от мойте дружки почнах работа , на 24г бях  Embarassed  и то със зор, татко хич не беше съгласен да работя, докато не съм завършила.

Иначе ние сме добре, алхамдулила.

Общи условия

Активация на акаунт