Слънцето силно нека си пече, отслабнала Дюканка отива на море - 115 тема

• 55 064
  • 983
  •   1
Отговори
# 825
  • София
До Мамс - не превъртай със спирта, да не ти извъртим един тиган  341uu
До Вани Ник - мола те, кажи ми за колко време ги свали тези 26 кг? Че точно толкова е и моята цел ... Знам теорията, знам че е индивидуално ама поне някакъв ориентир?
До всички останали :   bouquet

# 826
  • София
Привет ви!
newsm59
Честито 2години Дюкански форум!
Моите уважения и благодарност към създателите му и към тези, които продължават неуморно да го поддържат - Вещи  Heart Eyes  Hug
Днес темата особено ме радва, дори и някои любими муцунки се появиха  Hug  Hug  Hug
КомшиДръж се, ей!Иди и на доки ако трябва!!!
Колкото до мен - за известно време влизам в нещо като 2+, ако се получи - ще покажа защо  Blush ама след августовското море  Mr. Green
Мъжът ми сваля сравнително бавно/щото прегрешава с едно нещо/, но продължава...има да сваля към 20кг., не бърза, чувства се добре, което е по-важно.
Много  Hug на всички и режимната  Laughing

# 827
Здравейте  newsm68
 baloni happy bd  честит празник на темичката ни. С пожелание към всички за здраве и реализирани мечти  newsm51
Вещи, не обръщай внимание на хората, които до обяд се ядосват на себе си, а след обяд на всички останали. Такива не заслужават вниманието ти  smile3525
Виждам, че се дискутират храните в режима ни – аз съм на него от близо 6 месеца, карам си „по устав” и за сега няма никакъв проблем. Правих си и пълни изследвания, които потвърдиха, че всичко е ОК.
Благодаря на всички за полезната информация по всеки въпрос – обичам ви  newsm51
Тонито 26 – страхотен резултат, продължавай в същия дух  newsm10
Приятен и усмихнат ден  wavey

# 828
 Lucie, за около 7 месеца, всъщност за 7 месеца - 24 кг, а другите два паднаха в 3-та фаза, които задържам вече около 2 месеца успешно.
Пропуснах и аз да се присъединя към Дорчето за полезното инфо  bouquet

# 829
vani_nik, геройка си и ти  Party
biborana,  Балансатора ти е страхотен. Сложих го в сайта с рецепти.

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 17:18 от baci

# 830
          Здравейте мацки и мацок! Времето на вън е чудесно, а в темичката още по. Ето че днес всички сме заедно и сме единодушни! Хубаво е да се празнува. Така както гледкам, за 27.07 се очертава яка група, което особено ме радва! Вече съм запалила моторите и след някой ден тръгвам.
           Бачи, благодаря за инормацията - специално мен страшно ме вълнуваха тия въпроси, тъй като трябва да отслабна 50 кг., да сте живи и здрави, че сте така умнички и начетени.
            Вещи  Hug Hug Hug - с теб е цялата дружина!
            Промених си линийката днес - мисля че добре отслабвам, аз лично съм си страхотно доволна, такова чудо до сега не съм имала в моя живот, години съм се борила за да смъкна тези килца, а сега без усилие се топят и това ме радва страшно.
             Татитт - сигурно и мрънкаш, направо си се разстлала  Heart Eyes Joy
             И понеже и аз съм  от лигавите хайде и от мен една филюдка, ей сега си се разляла.
             На всички момичета, които ме поздравиха вчера и днес БЛАГОАРЯ ОТ СЪРЦЕ. Почуствах се че съм част от едно голямо семейство. Желая здраве и отслабване на всички.
              ГУШКИ И ФИЛЮДКИ на цялата дюкандка армия!

# 831
  • София
Тонито, браво, бе, девойко, 12кг за 1 месец, направо съм втрещена  smile3501

Гледам, че сте споменали хартията за печене. Откакто съм на режима всичко пека само с нея, за да няма мазнина. Месо, кексчета - всичко. Изключително съм доволна. Вчера си направих едни пилешки филенца, които само оставих за малко в хладилника с диетична подправка за пиле и малко лимонов сок да поемат, а после ги сложих в тавата, покрита с хартия за печене - станаха фантазия. Отделно им забърках сос от извара, малко кисело и прясно мляко и много зелени подправки в блендера - и стана супер манджичка, като в ресторант  Grinning

Блубери, да знаеш, че купиш ли си микровълнова, много ще я ползвате - аз понеже имам от години и не мога да си представя без нея. Хубава инвестиция е, ще видиш  Peace

Аз исках днес да си купя силиконови форма за печене на мъфини за кексчетата и за желиране на млякото красиво, ама много пари е, не ми се даваха. Затова се нахаках в магазин за 1 лев и си взех формички за стотинки - мисля, че няма да издържат печенето, но ще ги ползвам за желенцата, надявам се да накарам и дечко да ги яде  Wink

# 832
Аз да питам, от къде я вземате тая хартия  Thinking

# 833
Аз хартията, както и почти всичко останало, от Била Simple Smile Но имаше само един вид, на Amilux, 8м дълга, ама забравих колко струваше  Joy

# 834
  Бачи love001
Забравих да се похваля, че си купих скара. Е, не можах да намеря такава, каквато исках - в две части, като едната е с капак. Моята е само една плоча, мисля 40/20 - е и на нея съм доволна, но още не съм я ползвала. Аз май повечето обичам да си ги имам приборите, но като че ли трудно се справям с тях. Например, така и не можах да оцеля температурата на котлона за цептера, уж там ставало месото по-добре, но все ми залепва. Сега ще видим каква ще я свърша със скарата. Ще докладвам.

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 17:33 от vani_nik

# 835
  • София
 Baci, има я в Кауфланд - вчера си взех, но майка ми каза че е виждала във Фантастико и в Била (при фолиото) Hug

# 836
Fancy N, сега съм на риба тон.
Ей...., голяма домакиня съм  ooooh!. В петък купих паус на майка за тортата...........

# 837
Здравейте и от мен! bowuu
Честит рожден ден на темичката, дано да продължава в днешният приятен дух и бъде полезна за много угрижени и отчаяни жени!  party023
Филюдка, с малко закъснение, Честит рожден ден и от мен!  cook С най-искрени пожелания да се чувстваш най-красивата и обичана жена на света!
Честито на всички с минусчета, Тонито, много се радвам за теб! smile3501
За приготвянето на храната, много добре се справям с един тефлонов тиган, микровълновата и новата ми скара:
http://www.jawoll.de/sport-freizeit/camping/tischgrilneul.html?p=100001, която толкова много исках и е подарък от майка ми за сватбената ни годишнина. Всъщност тези уреди си ги ползвам и за готвенето и за останалите!
Поздрави на всички и хубава вечер! Hug

# 838
Привет привет  и от мен.  bouquet
Включвам се да кажа само че съм си редовна и добросъвестна дюканка и днес правя 8 месеца вече с режима, и ей сега ще ви се изфукам  newsm47
Та до днес сутринта, според записките, които си водя изключително стриктно Laughing съм с:
-15 см бюст /слава Богу от предходния месец няма промяна при него, че съвсем изчезна и вече започвам да виждам смисъл в онези сутиени с големите подплънки  Joy/
-24 см талия /даааа, вече започна да се вижда такава  Whistling/
-20 см ханш;
-11 см от всяко бедро;
- 4 см от всяка ръка, горе над лакътя, там където са ми сланинките  #Cussing out
- 2 см от врата
всичко това прави -51см обиколки  hahaha newsm44 newsm68 smile3533 newsm53
ииииииииии - 23.7 кг

Вещи, ще ме запишеш ли в таблицата, моля.  Heart Eyes

Усмихната седмица пожелавам на всички и много минусчета  newsm51

Едит: Ама форумът ни днес има РД... аз пак не забрала  smile3506 smile3525
Поздравявам ви с любимата си песен  bdbaloni

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 18:57 от само_минавам

# 839
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Уаууууууууу - хвърчат едни ччудесни мерки, едни свалени килограми... браво момичета.... Яд ме е малко, че аз по привърших с тази работа /свалянето/ сега по вашите постове ще си припомняма каква е еуфория!!! Поздрави!!! Hug

ДНЕС ТЕМАТА МНОГО МИ ХАРЕСВА! /нарочно с главни букви/  Peace Приятно, уютно, весело.. Някои много се разлигавиха....... Други много ги Олигавиха.... трети по гръб се влачат вече от кеф, ама това й е хубавото!!!  Mr. Green

Нямам търпение за 27-ми - казах ли ви  Rolling Eyes Mr. Green Едно ми е приповдигнато.....
Червенко, сигурна ли си че можем да седим цял следобед, без д ани изгонят??!?!?!? newsm78 Twisted Evil Mr. Green
.... и още нещо - търся си моделки за маникюр ще са ми нужни 2-3 момичета за периода вторник - сряда след срещата.... Желаещи д апишат на лични.. Ще ви огледам ноктите на срещата и ще си избирам лесни моделки!!! Mr. Green

Айде останете си със здраве, хвана ме и мен лигнята, а не е петък - Що така?? Rolling Eyes Joy

Общи условия

Активация на акаунт