Слънцето силно нека си пече, отслабнала Дюканка отива на море - 115 тема

• 55 057
  • 983
  •   1
Отговори
# 840
До "Abrakadabra" -
Има една малка подробност - такива рядко, ама много рядко готвят. Аз правех изключение. След няколко кг пак ще го правя.  Wink  Wink
Някакво предложение май долових?

До "Fancy N" - Стига с тези предразсъдъци Sad

До "blueberry_pie" - Довечера ще си накисна, за утре сутринта, пък да видим. А за Микро-Вълновата.. какво ще си вземеш зависи от бюджета, с който разполагаш.

До "Lucie" - Естествено, че СМЕ на прав път..

До "Sun" - Момичета щом са ТЕ разтопили, може ли аз да ТЕ замразя?

До "Пипи Дългото Чорапче" - Дай малко моренце и насаммм Simple Smile

До "Goody" - Добре - коригирам се! Искам да не Лъже и като казва "Обичам ТЕ!" да си ляга само с мен. Много ли искам?

До "harmony_broken" - Според мен, от избоените автомобили, най-добряи избор е "Opel Astra Combi". Непретенциозна кола, доказала се в нашите условия. Частите й, са евтини. Малко твърдо вози, но това мисля, че не е проблем. Не се втурачвайте в километрите на колата, а гледайте как е поддържана. Малка количка не ТИ препоръчвам.. нито е удобна, нито е сигурна, което не е никак маловажно. Прочетох, че ВИЕ няма да се състезавате, но е по-добре да СТЕ в по-голяма кола, защото има реална опасност, някой друг, решил да се състезава, да ВИ отнесе. Още нещо ако мога да предложа, извън изброените - "Volkswagen Passat". Смея да твърдя, че е по-здрава от "Opel Astra"-та, а за возия и удобство няма място за сравнение. Частите там също са поносими. Не лоша идея е и "Ford Mondeo". Той даже е най-сигурната кола, в годините, когато е излязла. Малко по-честичко се чупи. Частите и при него не са страшни като цени. Удобството обаче е най-високо, спрямо 3-те модела, за който ТИ пиша. За друго не се сещам.. Японски модели не искам да ТИ препоръчвам, неслучайно.

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 20:06 от tuningmania

# 841
ама какви сладки котета сте пуснали... само за гушкане

кате, не знаех, че си специалист по нокти
аз съм пълен лаик в тази област
прохождам един вид

само_минавам , страхотен резултат, дай боже всекиму

малко ме стреснахте с тези неща за черния дроб, ама ето, че не било баш така се оказа

бачи, мерси за статийката
беше интересна
само не ми стана ясно нещо
щом за малко може да се мине в 3 фаза, това важи ли и за галата
или само за останалите неща

вещи, надявам се да не се поддадеш на провокациите
врагът вече използва и удари под кръста
толкова е загубил надежда  Joy

tuning, ние като сме на море, да не мислиш че става за нещо
тукашните луди се къпят, брррр

хайде къш на всички сланинки
 Hug Hug Hug

# 842
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Mma Ramotswe, не съм специалист, по скоро любител с много стаж!!!  Wink Те първа ще се квалифицирам!

Тунинг, не те виждам в списъка з апицарията, що така, нали си от София???? Нищо няма да ти направим, не хапим, можеш да се запишеш и да дойдеш, пък току виш и мома /готвачка сме ти намерили -аз лично се отказвам от търсене и сватосване, че претърпях провал първия път!!! Tired Mr. Green

# 843
До "Mma Ramotswe" - Море ли е - става. При това, че аз не се къпя, а само вися под чадърите..

До "katyadjin" - От София съм - Да! Но щом няма да ми правите нищо - то, тогава за какво да идвам? И без друго ме е срам. А за сватосването - ТИ пък какво си виновена, че ТЕ не са се разбрали помежду си? И нали се поправих, че не искам Готвачка - аз имам къде-къде по плиткоумни изисквания.

# 844
tuning, кви чедъри
то е 15 град
духа и вали
с повече късмет е слънчево и стига 20 град
но вятърът не обича чадърите, издухва ги като едното нищо
водата я стигне, я не 16град и тя
сигурно защото полярният кръг е доста наблизо все пак
ама тукашните луди се къпят без проблем

# 845
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
До "Goody" - Добре - корегирам се! Искам да не Лъже и като казва "Обичам ТЕ!" да си ляга само с мен. Много ли искам?

Thinking
да не лъже  Shocked те такова жУвотно нЕма; (даже аз го правя понякога)
да си ляга само с мен - ако и е добре с теб няма да търси друг  Peace значи грешката си е в твоя телевизор;  Peace
корегирам се  Naughty корИгирам се;

катяджин Mr. Green къде да те намеря като дойда у Софето  Mr. Green да видиш ти що е мЪникюр   Flutter (не е грешка, идва от мъник  Crazy
ааааааааааааа, видях   Heart Eyes ще те намеря във Варна, като дойда за лятната ваканция през септември  Crazy

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 19:50 от Goody

# 846
  • София
Честит рожден ден на темичката и от мен    newsm51
Да има все така много свалени килограми и мерки  Grinning

Да ви се оплача - не ми стана сиренцето  Cry
Не можа да се разбие изварата, остана си на бучки, хем бърках с миксера 15 минути  ooooh!
Изварата ми беше Дядо Либен, дали пък заради това не стана  newsm78

И още нещо да питам - къде в Кауфланда има трици, не можах да ги намеря, на кой щанд са?

# 847
  • София
Привет и от мен

Наистина е хубава атмосферата днес в темата .... дано повече да не се разваля

bdbaloni

Амидала - трябва да се разбива или с блендер или с пасатор

# 848
До "Mma Ramotswe" - Студ на кутийки Simple Smile

До "Goody" - Естествено, че Мъжа е виновен. И за миг не си помислих друго. Ще се постарая повече да не ставам зависим..

# 849
Благодаря  Tuning, у нас се та4и Хонда Сивик, но няма да е сега Embarassed. налага ни се да вземем малка за момента - основно с цел икономия и спешност на покупката. огледах се в корса комби , ама много редки беееее, 1 на 250.

# 850
че не искам Готвачка - аз имам къде-къде по плиткоумни изисквания.
ааа, тунинг, ако изискванията ти са малки, аз отпадам  Joy
Пираня, ако измислите дата за другата седмица, мога да се включа lalalala Ама местната банда вместо да се увеличава, намалява  май Rolling Eyes
само минавам, поздравления за постигнатото! smile3501 newsm10
Тонито 26, чудесен резултат! smile3525
А снимчици няма ли да метнете?  Wink
Аби, днес казах ли ти, че  те txtloves

# 851
Здравейте момичета!
Честит рожден ден на ТЕМАТА и на всички, които я поддържат   bouquet
Днес ми е минорно .....  newsm45
Водих дъщерята на кандидат-студентски изпит. От снощи сме в София - при сестра ми. Тя беше сготивила едно дюканско пилешко...мммм....по моя рецепта. Ама нЕма начин. Дресирана е вече.
Та излизаме сутринта - порой. Едвам стигнахме УНСС - с такси естествено, щото нямаше как да стигнем до спирката. Мокри като кокошки - щерката влезе, а аз на студа...Към 10,30 беше свършила с творческите си напъни и доволни от свършеното се запътваме пеша към Дървеница за автобус 413, за гарата. Като изрядни пътници си купихме билети и като още по-изрядни си ги перфорирахме. Пътуваме спокойно, временце се беше поусмихнало и си говорехме за отминалия вече изпит. На Лъвов мост автобуса се поопразни....но пък се качиха двама контрольори. Билети за проверка.....и греда. Нещо не им харесаха нашите и като се почна... smile3511  smile3514  newsm61 ....на такъв тормоз не бях подлагана никога. Та сме били гратисчии, та глоба по 10 лв.... Аз отказах да платя. Заплашиха ни с актове по 100 лв. Не ни дадоха да слезем на централна гара. И извикаха полиция.....която нещо не идваше...Скандала беше ужасен. Чувствах се се унижена, безпомощна...Не можех да защитя нито детето си, нито себе си. Нито пък можех да докажа правотата си. Филм на абсурдите. А като разбраха, че не сме от София, казаха дори, че ще трябва освен актовете от по 100лв, да заплатим / на полицията... newsm78/ допълнително по още 12лв за идването им. Не повярвах на ушите си...Но те бяха груби и едри...И се предадох...Без бой...Е на това ме е най-яд. Просто ми писна. А и не знаех правата си. Предадох се...и платих...Сега ми е болно. После пътуването с влака беше ужасно. Вместо нормалните 55минути пътувахме 1час и 45 минути. Скапана съм.
Ометохме хладилника....Всички режимности опустошихме...
Прочетох ви по диагонал....
Споделих...и май почва да ми олеква.
Извинете за спама.
Лека нощ и целувки на всички  bouquet

# 852
  • София
Пълно интервю с д-р Дюкан ще излезе в бр. 7 на списание "Жената днес".

Ако някой не е прочел  Embarassed

Аз кафето не смятам за вода, защото ми действа силно ... диуретично, мисля, беше терминът. Даже го вадя от водата по този повод  Embarassed

Sun, pilito, Hug

Fancy NHug за теб и за щерка ти, много е сладка

tuningmania, на срещите е много забавно, а и на живо по-лесно се дискутира режимът

Горда, съчувствам ти. Другия път се обади по ГСМ важно-важно и все някоя от нас ще дойде да ги пребием дружно, мръсниците изнудвачи  #2gunfire

Лека нощ на всички  bowuu

П.С.

v1v1, дай източника за триците  Praynig

Goody, давай линк в темата, да прочетат всички, пък аз ще издебна и ще го турна и на блога  Embarassed И напиши за разликите там

# 853
До "Fancy N" - ОК, бягай! Но да знаеш, че няма да ТЕ гоня. За този Живот ми стига..

До "М-зИленкУтУ" - Посочените от ТЕБ факти, не променят моя срам Embarassed

# 854
Честит празник на всички знайни и незнайни Дюканеси!!! Адмирации за неуморния труд на всички, желаещи да помагат и най- вече, разбира се, на заслужилите Дюканки   bouquet

ЗлаВещицаnewsm51 едно специално цвете за теб

И понеже тя явно няма да се похвали, аз ще я: Тинтири- Минтири се топи прогресивно и изглежда страхотно! С риск да прозвуча настойнически, гордея се с теб  love001

В Европа има промоция на Дева със Слим Peace- ефект (5 и нещо е)

За себе си няма какво да кажа Tired

Амидала, аз два пъти изоснови съм обхождала новия Кауфланд и трици не намирах Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт