Хитринки за всякакъв случай (3)

• 107 469
  • 770
  •   1
Отговори
# 390
В ХИТ търсих и по малки магазинчета.
На сайта пише ,че се продават тези продукти н ХИТ, но там няма. Има на тази фирма но за други неща.

# 391
  • софия
аз търсих в била и няма

# 392
Как си почиствате кафе машините? Аз опитах с лимонтузо , но резултата беше кисело кафе дълфо време и недобре отпушена машина. С оцет не ми се занимава- много лошо мирише.

# 393
Мисля, че съм виждала и в Кауфланд, но не съм сигурна!

# 394
Аз пък да споделя за гъбите на Сано и Фино, които мият без препарат. Бях се отчаяла с нашата вана - отвратителни мазни наслагвания по стените. Търках като луда с какви ли не препарати, но с тези гъбки се мие за секунди, без да жулиш безмилостно. Много съм доволна. Миенето на ваната вече не е наказание за мен, дори и мъжът ми се натиска да я мие.

# 395
С тези гъби може ли лесно да се мият вратичките на кухнеските шкафове, които са ПДЧ ? Всеки докоснал вратичката пръст се отбелязва  Sad

# 396
Даже супер лесно се мият вратичките с тези гъби!
Аз всичко с тях търкам и резултата е страхотен!

# 397
Благодаря - утре ми обещаха в магазинчето до офиса да има и ще видя резултата в събота или неделя.  Wink

# 398
  • Пловдив
някой може ли да ми покаже снимка или линк,да ги видя тези гъбки ,че и аз ги издирвам но безуспешно  Praynig

# 399
# 400
  • софия
ох,какъв магазин има в лозенец  Shocked
толкова мнооооого неща има ,че изумях и седях сигурно 1ч.препарати за всичко,за каквото се сетите.

# 401
записче. Трябва да прочета и втората тема, тъй като я пропуснах.

# 402
  • Пловдив
Благодаря ти   bouquet макар че е мъничка снимката,но се ориентирах какво да търся......някой от Пловдив ако ги ползва и ме насочи,къде да ги намеря ще съм благодарна  bowuu

# 403
Ей тука ,има цяла тема за тези гъби Сано ,мисля,че има и снимки,и от къде може да се купят:

http://209.85.129.132/search?q=cache:-teFiUe4LwkJ:www.bg-mamma.c … mp;cd=2&gl=bg

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 19:28 от monii

# 404
ох,какъв магазин има в лозенец  Shocked
толкова мнооооого неща има ,че изумях и седях сигурно 1ч.препарати за всичко,за каквото се сетите.

Къде, къде????

Общи условия

Активация на акаунт