Хитринки за всякакъв случай (3)

• 107 485
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
Мисля, че го има!
Аз го купувам, или от Колхозният пазар, или от Кауфланд.
Да, с обикновена гъба!
А може да пробваш с гъбата на Сано, и тогава нямаш нужда от препарати.

# 496
Благодаря ти HugМен ме притеснява само с гъбката дали ще се махне понеже загоря на самия плот и е релефно и твърдо много сега.Струва ми се, че трябва да се стърже  newsm78.А и гъбката не я намерих.Ползвам на Фино и Скоч брайт.Не знам дали са толкова хубави като на Сано

# 497
Има специално ножче за стържене на стъклокерамични плотове. Аз моето си го взех от технополис.

# 498
Току-що си купих такова ножче.Единствено ме притеснява не драска ли плота, понеже ми се видя доста остро newsm78

# 499
Не го драска, ако се работи правилно. Аз първо слагам препарат, после малко го разтърквам, да се поразмаже по плота и след това с ножчето изтърквам проблемните места, дори и целия плот, но само напред назад. Свекърва ми леко го завъртяла странично и има драскотина. Ако търкаш с нещо друго има по голяма вероятност да се надраска, отколкото с ножа. Успех!  Peace

# 500
Благодаря ти.Довечера ще видя какво ще направя.Дано не го съсипя нещо, че е чисто новичък

# 501
внимавай много при търкането напред/назад защото трябва и натиск,и има опасност острата част да се подгъне.аз така си направих една драскотина на моя плот в началото

# 502
  • Пловдив
Благодаря ви момичета   bouquet
Ще чакам още идеи
Захир и аз знам че като мина после със сухия моп,се заличават,ама това е все едно да мия два пъти,а определено нямам време,то все не ми остава и търся хитринка  Mr. Green
tincheto благодаря ти,ще потърся и този препарат,май само него не съм ползвала  hahaha   е сигурно има и други де,то и аз мислех че ще се родя с тази микрофибърна кърпа,ама с нея ми е още по-ужасно,едно че си остават боклучетата,ами и все на ръка трябва да я пера....оффффф нямам угодия май Simple Smile

Да кажа и аз за стъклокерамиката,ползвам и Меглило и Астониш,но напоследък установих че с медикс ( за стъклокерамика) е най-лесно,дори и по-късно да го намажа,не иска търкане.Иначе към самите котлони си имам една стъргалка,вървят си комплект,незнам дали е като това ножче,но наистина върши работа,макар че съм я ползвала само веднъж за едно кипнало мляко  Embarassed

# 503
Пилинг за дрехи има в Технополис и в Немските магазини. Това е супер уред.  Peace

# 504
  • There I was on a July morning
Пилинг за дрехи има в Технополис и в Немските магазини. Това е супер уред.  Peace

Колко струва тази машинка?

# 505
Мойта е на ufesa и беше нещо като 11 лв.

# 506
Аз така и не си го купих. Съфорумки ме открехнаха, че може да се замести с обикновен бръснач, незная дали ефекта е същия, но върши работа  Peace

# 507
Аз имам това чудо, но така и не го ползвам.
Видях го на промоция и за това го купих, но беше излишна покупка.

# 508
  • В Голямото село
аз почиствам с циф и след като забърша с препарата за стъкло и кухненска хартия.със специалните препарати пада голямо търкане.така става много лесно и бързо.

Cif-а е абразив, как почиствате с него стъклокерамиката без да се надраска?!? Shocked

# 509
ползвам Cif-cream,не е силно абразивен нито има агресивни съставки.почиствам с него от няколко години и не съм забелязала плота ми да е надраскан.в друг сайт една мама твърди че на опаковката е упоменато ,че става за почистване на стъклокерамични плотове.в момента имам немския и не мога да прочета.нека който го има погледне дали наистина е така

Общи условия

Активация на акаунт