Хитринки за всякакъв случай (3)

• 107 454
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Пилинг за дрехи има в Технополис и в Немските магазини. Това е супер уред.  Peace
Аз така и не си го купих. Съфорумки ме открехнаха, че може да се замести с обикновен бръснач, незная дали ефекта е същия, но върши работа  Peace

ако е много остър, пуска бримки.

# 511
Момичета, да знаете как и с какво мога да си почистя ютията

# 512
Да я почистиш къде?
Отвътре или отвън?
Отвътре аз я почиствам със специален препарат на Перилис.
Отвън- загрявам ютията и търкам с влажна кърпа.

# 513
отвън-не ми пречи като гладя т.е. не залепва, но ме дразни а пък се страхувам да търкам, за да не я надраскам

# 514
  • There I was on a July morning
Ютията я чистя като я загрявам и търкам с мокра кърпа и сода за хляб.
Стъклокерамичния плот почиствам само с Cif-cream, не е абразив.

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 19:42 от скубиду

# 515
  • София
-Кафето е универсален обезмирисител.Смляно го слагам в хладилника,шкафове и др малки затворени пространства.
-Когато отивам на почивка в саксиите слагам екопочва/задържа влагата/Може и да се размеси с нея.

# 516
Мисля,че   cif     е абразивен.За стъклокерачичните плотове нали си има специални препарати.Ползвала съм немски,чешки и израелски.Всичките са чудесни.И са около 3-4 лева.Но стигат за доста време.А шпатулката за почистване си вървеше с печката-тя се движи само напред и изстъргва добре. Аз лично след всяко готвене изтривам плота с препарат и вече 4 години е като нов.

# 517
Мисля,че   cif     е абразивен.За стъклокерачичните плотове нали си има специални препарати.Ползвала съм немски,чешки и израелски.Всичките са чудесни.И са около 3-4 лева.Но стигат за доста време.А шпатулката за почистване си вървеше с печката-тя се движи само напред и изстъргва добре. Аз лично след всяко готвене изтривам плота с препарат и вече 4 години е като нов.
И аз така.

# 518
Момичета, да знаете как и с какво мога да си почистя ютията

Ако е за почистване на металната плоскост - но не тефлон! - смесват се равни количества сол и оцет (например по 1сл), загрява се в съд на котлон да кипне, оставя се да поизстине и с това се чисти ютията, с помощта на парцалче и с кръгови движения.
Става и с препарати за почистване на стъклокерамичен плот - пак се бори със загорелите неща и не е абразив, по-долу някой беше споменал Циф.

Иначе аз предпочитам да купя нова ютия Crazy

# 519
-Кафето е универсален обезмирисител.Смляно го слагам в хладилника,шкафове и др малки затворени пространства.

Що не го каза това по-рано  Tired У нас имаше един "котешки" шкаф и аз слагах купичка с оцет вътре да го обезмирисявам... Ама като отвориш и те блъсваше такъв оцетен аромат, че ти се насълзяват очите  Laughing Е, сега се оправи, но занапред ще знам за кафето  ooooh!     bouquet Hug  bouquet Party

# 520
Страхотна тема, скоро я открих и сега я чета отначало за да "нахитря"  Mr. Greenи аз. Благодаря на всички, че ги споделяте. Вчера пробвах хитрината с беленето на лук със слънчеви очила и найстина не ми лютя на очите.

# 521
не знам дали е писано но да кажа.вчера боядисвах косата на една приятелка,поизцапах я-поиска ми памуче напоено с оцет.нямате идея с каква лекота се почисти всичко

# 522
не знам дали е писано но да кажа.вчера боядисвах косата на една приятелка,поизцапах я-поиска ми памуче напоено с оцет.нямате идея с каква лекота се почисти всичко
С пепел от цигара също става  Peace

# 523
  • Пловдив
Преди боядисване се маже около косата с някакъв крем. Там боята не хваща. Peace

# 524
да това го знам,ама не може човек да се омаже целия.ушите,врата.....,а това почиства като с магическа пръчица.пробвайте

Общи условия

Активация на акаунт