Хитринки за всякакъв случай (3)

• 107 421
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
Как се почиства залепнала ютия?
Благодаря .

# 646
  • Велико Търново
И основното правило на моя дом: дрехи и тъкани, които не могат да се перат в пералня, както и съдове , които не стават за миялна, не са за моя дом, просто не купувам.
Ха, все едно, че чета себе си + още нещо: В нашата къща не се злоупотребява с ютията Simple Smile

# 647
Благодаря .
Аз последно я чистих като гладих напоена с оцет памучна тъкан.

# 648
  • София по рождение
Благодаря .
Аз последно я чистих като гладих напоена с оцет памучна тъкан.

мерсаж, отивам да пробвам Whistling

# 649
някой може ли да ме посъветва как да използвам етерични масла като заместители на ароматизаторите в къщи 
http://www.aroma-drops.com/objects.php?cid=8 Виждала съм всякакви разновидности по магазини за подаръци и сувенири.

# 650
  • у дома
Има ли отърване от молците на храна. Кошмар такава напаст е. Купих лепенки на Райд, но нещата не се подобриха, напротив. И се чудя какво още да предприема.  ooooh!
Търсиш най-вече подправки или чай! Изхвърляш без значние дали с изтекъл срок на годнист или не.
Аз икам да попитам как да махна петно от восък на блуза  newsm78

# 651
  • София

Аз икам да попитам как да махна петно от восък на блуза  newsm78

През кухненска хартия с ютията и парафина попива в хартията.

# 652
  • Варна
Здравейте! Някой може ли да ми каже някакво средство, против ечемик на окото newsm78 Мерси

# 653
Аз доколкото си спомням едното беше да се търка със златен пръстен, а другото не знам как точно да го обясня, но в общи линии се удря с показалеца и палеца все едно изтрелваш нещо/мале, как го обясних само  ooooh!

# 654
  • София

Аз доколкото си спомням едното беше да се търка със златен пръстен, а другото не знам как точно да го обясня, но в общи линии се удря с показалеца и палеца все едно изтрелваш нещо/мале, как го обясних само  ooooh!

От баба ми знам, че кагато ти излиза ечемик се прави следната  "процедура" - Плъзгаш показалеца по палеца така, все едно че стреляш и показалеца ти да оцели ечемика ти и на ум си казваш "От където си дошло" в следващият миг  пак по същият начин чукаш по дърво (маса,стол....) и на ум си казваш " Там да отидеш). Това се прави три  пъти последователно.

Това звучи безсмислено, но на мен ми помага!

# 655
                         Чувала съм, че се слага малко кърма, но може и да бъркам.

# 656
Много е лютиво и неприятно, яко текат сълзи, но е сигурно - търка се със срязан чесън.

# 657
  • София

Чувала съм, че се слага малко кърма, но може и да бъркам.

Кърма се слага при конюнктивит.

# 658
С резънче чесън помага, но не винаги.  Аз преди 2 години имах сериозен проблем с ечемик и нищо не ми помогна. Спасих се с няколко нагревки във физиотерапията и оттогава си знам, че това е единственото сигурно средтство.

# 659
  • Варна
Благодаря за отговорите(за ечемика). Не знам от кое точно(чуках на дърво, търках...), но мина  за един ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт