Хитринки за всякакъв случай (3)

• 107 485
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
  • софия
тръгваш по тази стръмната уличка до спартак не знам как се казва,която води към американското посолство
завиваш първата вляво казва се димитър някой си  Blushи караш по нея
тя в един момент става еднопосочна и там някъде трябва да се паркираш и продължаваш пеш
магазинчето се намира от дясно
има какви ли не препарати
имана сано всички прахове,омекотители,ароматизатири за сушилня тях почити никъде ги няма в сф.,за почистване на микровълнови,за прибори.....и изобщо такъв асортимент има на сано и на други марки кои са ми известни,кои за първи път ги виждам,ако имаш път мини.няма да се разочароваш.
магазинчето е много невзрачно и мъничко

# 406
Момичета, някой знае ли с какво да почистя сребърните синджири на мъжа - станали са направо черни от потния му врат и търкането със сода не помага особено Tired
Здравей, когато аз носех сребро си го почиствах с избелваща паста за зъби и стара четка.става като ново и така ако е синджир можеш да почистиш и по недостъпни места. Simple Smile

# 407
Момичета, някой знае ли с какво да почистя сребърните синджири на мъжа - станали са направо черни от потния му врат и търкането със сода не помага особено Tired
А пробвала ли си вместо да ги търкаш, да ги пуснеш във вряща вода, в която има сода и да ги извариш малко Peace

# 408
А пробвала ли си вместо да ги търкаш, да ги пуснеш във вряща вода, в която има сода и да ги извариш малко Peace

Това действа чудесно, но ВИМАВАЙТЕ - ако на сребърното колие, пръстен или обици има направен черен фон и той ще изчезне при това варене. Аз така си развалих 1 пръстен и след това го носих да ми го оправят.

# 409
Някой беше дал съвет за цветята- 1-2 капки белина във вазата за трайност и да не мирише водата. Наистина действа!   bouquet Страхотни съвети намерих в тая тема, благодаря ви!

# 410
Някой беше дал съвет за цветята- 1-2 капки белина във вазата за трайност и да не мирише водата. Наистина действа!   
това не го разбрах, би ли обяснила подробно  Embarassed
  bouquet
сега видях пише Ваза не Фаза  Shocked Embarassed Embarassed Embarassed съжалявам грешката е моя, сега вече ми е ясно Hug

# 411
Някой беше дал съвет за цветята- 1-2 капки белина във вазата за трайност и да не мирише водата. Наистина действа!   bouquet Страхотни съвети намерих в тая тема, благодаря ви!
С АСЕ дали става?

# 412

Аз пробвах с Test, но предполагам,  че и с АСЕ ще стане.   bouquet

# 413
  • Sofia
Да става нали е белина също.

# 414
Оцет и сода,потапя се среброто и нечистотиите сами се отделят.Ако са по-упорити се търка с четка.

# 415
  • Пловдив
Благодаря ти   bouquet макар че е мъничка снимката,но се ориентирах какво да търся......някой от Пловдив ако ги ползва и ме насочи,къде да ги намеря ще съм благодарна  bowuu

В Мега марина ги има взимала съм преди години.

# 416
В Билла има от тези гъбки на Сано или Фино ще ви излъжа на коя от двете фирми - аз си взех - в бяло и розово са.

# 417
здравейте.и аз да се запиша във вашата темичка.не понасям миризмата на белина и нейните производни и си реших проблема да мия пода вкъщи с вода и няколко капки етерично масло-ползвам лимон и мандарина.хем мирише приятно,хем няма гадни изпарения,и мебелите ги забърсвам така-вода и масло,много ми харесва.

# 418
  • ГО
Здравейте, искам да попитам някой виждал ли е в БГ от тези гъби?
Имам такава донесена от Канада, страхотна е, ама вече свършва. Направо се родих с нея, няма нещо което да не съм изчистила. Много ми се иска да си купя, но точно такива не съм виждала.

# 419
Здравей те,
Страхотна тема! Браво!
И аз да се запиша, че съм на работа и чета старите теми в момента, та не знам до къде ще ми стигне работния ден  Grinning ! Ще изчета всичко и тогава ще се включвам ! Още веднъж мерси за темичката !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт