Хитринки за всякакъв случай (3)

• 107 491
  • 770
  •   1
Отговори
# 450
С обикновена тел си го изтърквам много добре.. Какво толкова печете  newsm78
С тая тел не се ли съсипват съдовете? newsm12
blaga83 , "пъпкотрепачa" e наистина е опасен  Grinning

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 21:33 от Lile_Pile

# 451
С обикновена тел си го изтърквам много добре.. Какво толкова печете  newsm78
С тая тел не се ли съсипват съдовете? newsm12
blaga83 , твоя "пъпкотрепач" е много опасан Grinning
Ами стъклените не съм забелязала да се  Thinking По-бързо ги чупя, отколкото да ги захабявам  Joy .. а и не са ми се цапали чак така, че да мажа с какво ли не и да търкам.. Затова питах какво печете  Crazy

# 452
duhi_puhi , май по-скоро въпроса е колко го пека  Joy Незная какво правя, но винаги остават загорели следи, особено ако в яденето има доматен сос.

# 453
Между другото се сетих за една паста, която майка ми домъкна от някъде Био нещо си (на работа съм ще видя точно име довечера)!
От начало и нямах доверие, но тя твърдеше, че е едва ли не вълшебна! Престраших се и я пробвах (изцяло билков продукт била)- та с нея си излекувах 1 пъпка буквално за часове + това по късно изтърках старо залепено тиксо на племенника ми по мебелите и то съвсем без усилия! Мирише много приятно, но как и беше името уффф...
Знам, че по принцип я няма в магазините май се поръчва на дистрибутори , но става за почистване на доста неща и най-важното лекува пъпки  Simple Smile
За LOC ли става въпрос?

# 454
Момичета, да ви попитам- как почиствате плюшени играчки /пеещи, мърдащи, т.е. с батерии/, които не стават за пране в пералня? И за отпушване на сифона в банята /постоянно се запушва/ какви препарати ползвате?

# 455
  • There I was on a July morning
За отпушване на сифони съм използвала Мистър Мускуло и Каналин.
За играчките - ще чакам и аз отговор  newsm78

# 456
Интересна тема, записвам се да следя!

# 457
Между другото се сетих за една паста, която майка ми домъкна от някъде Био нещо си (на работа съм ще видя точно име довечера)!
От начало и нямах доверие, но тя твърдеше, че е едва ли не вълшебна! Престраших се и я пробвах (изцяло билков продукт била)- та с нея си излекувах 1 пъпка буквално за часове + това по късно изтърках старо залепено тиксо на племенника ми по мебелите и то съвсем без усилия! Мирише много приятно, но как и беше името уффф...
Знам, че по принцип я няма в магазините май се поръчва на дистрибутори , но става за почистване на доста неща и най-важното лекува пъпки  Simple Smile
За LOC ли става въпрос?
Аз самата незнам какво е LOC?

# 458
Момичета, да ви попитам- как почиствате плюшени играчки /пеещи, мърдащи, т.е. с батерии/, които не стават за пране в пералня? И за отпушване на сифона в банята /постоянно се запушва/ какви препарати ползвате?
Ха сега! Шах и мат!
Знаете ли мисля си за един шампоан! Беше някакъв без отмиване дето после само се разресваш след като се напръска6 с него - даже без да се мокриш! Сух шампоан - но как се казваше не помня1 Та се чудех дали с него няма да стане и после някакво финно разресване да се направи на плюшковеца!?

# 459
http://ekomag.com/vmchk/Za-doma/LOK-za-pochistvane-/LOK-universalen.html,блага ето ти малко инфо за лок,мисля че във форума имаше тема за продуктите на амуей.

# 460
  • Пловдив
Плюшените играчки и с батерии ги пера в пералня. Изпрани и изсушени ги замразявам във фризера. Изтребвам всичко Simple Smile Е, малко някои дават фира при прането, ама са малко, примерно 1 от 10.

# 461
http://ekomag.com/vmchk/Za-doma/LOK-za-pochistvane-/LOK-universalen.html,блага ето ти малко инфо за лок,мисля че във форума имаше тема за продуктите на амуей.
Не мила, не това! Ох измъчих се с тая паста - не намерих снимка - това маи са адресите http://www.dionisipg.com/bg/bugarska_map.php!
А довечера ще я снимам или каквото е останало от нея и ще ви я пусна ако има интерес!

# 462
Играчки не чистя с нищо. Синът ми ги потрошва преди да се изапат  ooooh!

# 463
За тази паста ли говорите?

Ако е за нея, ето и инфо - третият подред продукт на тази страница е ...

# 464
За тази паста ли говорите?

Ако е за нея, ето и инфо - третият подред продукт на тази страница е ...

Да точно за тази! Много благодара Деси!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт