Хитринки за всякакъв случай (3)

• 107 548
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, изкипих мляко на керамичния плот, опитах се да го забърша с кърпа и освен млякото, залепих на плота и кърпа. Пробвах с циф, обаче залепналата кърпа остава. С какво мога да изстържа залепналото? Предварително благодаря.

има 1 гъби за тефлонови покрития като гумирани са от 1 страна стърже и не поврежда около 3 лв струват

# 601

Това са кърпичките, продават ги в по-толемите вериги, но и в кварталните магазини за препарати вече ги има. На пазара Кирков например струват 3,80 - 10 бр., в халите също ги има.
Слагаш ги заедно с прането, когато е бяло и цветно заедно, или когато очакваш някоя дреха да пусне. Аз ако не се е оцветила много 1 кърпичка я ползвам няколко пъти и върши работа.

# 602
Благодаря! Ще търся такава гъба, а за нож не съм чувала. Embarassed

# 603
kalina@ ,
Първия път, когато ползвах керамичния котлон и при мен се получи същото, защото на горещ котлон пробвах да изчистя. Отгоре на всичко  залепих и ръкохватката като махах тенджерата/беше от изкуствена материя, но сега вече  ползвам силиконова/, и стана мазало. Каквото и да изкипи или се залепи, трябва да изстине котлона напълно, и тогава действаш.
Ако не са ти дали нож с печката, някъде тук четох, че го продават отделно в Технополис. Той е като тези за чистене на стъкла, но майче ножа е по-дебел.
След като го изстържеш, намажи отгоре с препарата за чистене на керамика и остави за кратко да подейства. После остатъците изтъркай с гъбичка за тефлон. Аз си купих от метализираните на Atrix и с нея жуля всичко.
Успех!

# 604
kalina@ опитвала ли си с гъбичките на апта,фино и сано.Мисля ,че ще го почистят.

# 605
Момичета, на вас разчитам: наех къща. Обаче, в тоалетната чиния има черен нагар...досещате се...С Бреф белина гел не излиза, нито с обезмаслител Меглио /май така се казваше/. Кажете как да махна тази гадост?

Ползвала съм всичко, но обикновен Кислол за тоалетна е несравним.
Ксилола разяжда и каналните тръби и може да ти отвори голяма беля.На времето го пишеше и на етикета

# 606
И аз не бих рискувала с кислол!

# 607
  • Русе
Pechovska,
Пробвай с обикновена мравчена киселина.
Имахме такъв проблем с апартамена, който си купихме миналата година.
С две шишета мравчена киселина не остана и следа.
Купих си от един специализиран магазин за препарати, струваше по малко от лев

# 608
...в тоалетната чиния има черен нагар...
Ползвала съм всичко, но обикновен Кислол за тоалетна е несравним.
                        Peace Само да се внимава с вдишването. Тръби не съм чула да са разяли на някого, но пък знам ли? Ако новите тръби ги правят като новите обувки... Старите тръби нямат проблем с кислола.

# 609
  • София
Привет момичета, чудех се къде да задам питанката си и накрая намерих най-подходящото място.
Та по същество, падна ми ароматизаторът в тоалетната чиния,от тези малките дето се закачат отстрани сещате се и сега като пусна водата, цокалото се пълни и бааавно се изпразва.Незнам какво да правя,сипях едно пакетче за отпушване на канали,но нищо.Предполагам все на някой му се е случвало,та да ме светне как е решил проблема.Има ли оправия или да търся водопроводчик. newsm78

# 610
на мен ми се е случвало, първия път не разбрах от какво се запуши и ползвах не знам как точно се казва, но е за отпушване на канали(пръчка с една кръгла гума отпред и при натиск образува вакуум)и се получи.втория път като падна ароматизаторчето вече светнах какво е станало.пробвай с гумена ръкавица дали няма да го достигнеш(гадничко е ама)или с въпросното нещо за отпушване.дано и при теб се получи.лошото при тези ароматизатори е че се чупи извитата част с която се захващат за тоалетната чиния

# 611
  • София
Благодаря ти, сутринта мъжът ми го е отпушил,незнам как, каза че било тайна Joy,но май е бъркал нейде из дълбините на тоалетната чиния. Mr. Green

# 612
  • Mediterraneo
Благодаря ти, сутринта мъжът ми го е отпушил,незнам как, каза че било тайна Joy,но май е бъркал нейде из дълбините на тоалетната чиния. Mr. Green

Твоята хитринка за всякакъв случай явно е мъжът ти  Mr. Green

# 613
Да попитам и аз-може ли да се премахне старо петно от кръв  newsm78

# 614
Да попитам и аз-може ли да се премахне старо петно от кръв  newsm78
Пробвай с Вениш!

Общи условия

Активация на акаунт