Хитринки за всякакъв случай (3)

• 107 447
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
Да попитам и аз-може ли да се премахне старо петно от кръв  newsm78
Наскоро купих едно "Клири" с ензими, с което борих мазни петна. На упътването пишеше, че премахва кръв.

# 616
ами ще пробвам дано да стане-петното е мъъъъничко, но все пак го има

# 617
  • София / Пловдив
Дайте идея как да ликвидирам петна от червено вино върху бяла памучна риза!

# 618
  • На небето
Има ли отърване от молците на храна. Кошмар такава напаст е. Купих лепенки на Райд, но нещата не се подобриха, напротив. И се чудя какво още да предприема.  ooooh!

# 619
Има ли отърване от молците на храна. Кошмар такава напаст е. Купих лепенки на Райд, но нещата не се подобриха, напротив. И се чудя какво още да предприема.  ooooh!

Аз съм чувала, че тези лепенки привличат и комшийските молци. Simple Smile
Много хора се бяха оплакали, че не вършат работа.
Виж тук има разни идеи: http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=36152

# 620
  Има един препарат на фирма "Перилис",казва се "Спот".Чисти ми петна от флумастер, сок от моркови и ябълки,надявам се да ти помогне.Изливаш малко върху петното,запираш и оставяш около час(зависи колко е упорито петното).Изплакваш и после си го пускаш в пералнята,че много гадно мирише.

# 621

Отваряш всички шкафове, изваждаш абсолютно всички храни от тях и започваш да ги преглеждаш една по една - хвърляш всяка съмнителна храна и нямаш проблем. Обърни внимание на орехи / дори и да са с черупки /, фъстъци, царевица, боб, брашно, билки също. Мисля , че с това проблема ще изчезне.

# 622
В къщи имахме същия проблем доскоро. Слагах лепенките и доста молци се хващаха, но смея да твърдя че намаляха, защото преди това си летяха из стаята, а след като започнахме да поставяме, поне не ги виждах осезаемо. Но един ден направих точно това което е описала Радостина. Изхвърлих доста подправки с изтекъл срок и кутии със смес за кекс или палачинки, които мъжът ми е пазарил, а аз не ползвам такива полуфабрикати. На пръв поглед си стоят добре запечатани и лъскави, но като ги отворих вътре беше гъмжило. Като изхвърлиш всичко с изтекъл срок, проблема е решен.

И аз искам да попитам за една хитринка.
Как да изпразня хелий от балон - фигура? От рождения ден на детето ми остана една тройка - доста е голяма. Искам да я изпратя по пощата на моя съфорумка, но останалия хелий в нея я държи надута. И въпреки че развързах там от където се пълни хелия, тя не спада с дни. Има някаква клапа и не  мога да изтегля въздуха. Пъхнах долната част на химикал с цел да отворя клапата и въздуха да излезе, но пак не става. Влезе повече въздух и сега стана още по надута. Ако някой има идея, нека да сподели, за да можем да зарадваме още едно дете за партито на рождения му ден с такава цифра балон.

# 623
  Има един препарат на фирма "Перилис",казва се "Спот".Чисти ми петна от флумастер, сок от моркови и ябълки,надявам се да ти помогне.Изливаш малко върху петното,запираш и оставяш около час(зависи колко е упорито петното).Изплакваш и после си го пускаш в пералнята,че много гадно мирише.
Точно старо петно от вино, махнах онзи ден с този препарат!

# 624

Как да изпразня хелий от балон - фигура? От рождения ден на детето ми остана една тройка - доста е голяма. Искам да я изпратя по пощата на моя съфорумка, но останалия хелий в нея я държи надута. И въпреки че развързах там от където се пълни хелия, тя не спада с дни. Има някаква клапа и не  мога да изтегля въздуха. Пъхнах долната част на химикал с цел да отворя клапата и въздуха да излезе, но пак не става. Влезе повече въздух и сега стана още по надута. Ако някой има идея, нека да сподели, за да можем да зарадваме още едно дете за партито на рождения му ден с такава цифра балон.

Защо не го вдишате? Joy Тъкмо ще се позабавлявате малко.

# 625

И аз си го помислих! Crazy Joy

# 626
  • София / Пловдив
  Има един препарат на фирма "Перилис",казва се "Спот"....

Мерси!   bouquet
Ще го потърся този препарат!

# 627
bim_bam, виж тук http://www.perilis.com/preparati/prep_po4istwane_uporiti_petna.php , за да знаеш за какво да се оглеждаш!
Аз ползвам средното шише.

# 628

Как да изпразня хелий от балон - фигура? От рождения ден на детето ми остана една тройка - доста е голяма. Искам да я изпратя по пощата на моя съфорумка, но останалия хелий в нея я държи надута. И въпреки че развързах там от където се пълни хелия, тя не спада с дни. Има някаква клапа и не мога да изтегля въздуха. Пъхнах долната част на химикал с цел да отворя клапата и въздуха да излезе, но пак не става. Влезе повече въздух и сега стана още по надута. Ако някой има идея, нека да сподели, за да можем да зарадваме още едно дете за партито на рождения му ден с такава цифра балон.

Клапата се отваря само навътре.  Sad Не е като при обикновените балони. Ще звънна в парти агенцията от която купих балона, да видим има ли някакъв трик.

# 629
 Aз също използвам средната разфасовка.Незнаех,че има и по-големи.Много го харча покрай децата с тези сокове.

Общи условия

Активация на акаунт