Хитринки за всякакъв случай (3)

• 106 925
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, купих си блуза, която е от две части - бяла и черна, но не могат да се разделят. Как да я изпера сега без черното да пусне и да оцвети бялото?

С цветоулавящи кърпики за пране!

Само съм чувала за тези кърпички, но до сега никъде не съм ги виждала. Ще потърся.

# 706
Момичета, купих си блуза, която е от две части - бяла и черна, но не могат да се разделят. Как да я изпера сега без черното да пусне и да оцвети бялото?

Само съм чувала за тези кърпички, но до сега никъде не съм ги виждала. Ще потърся.
Виждала съм ги в Била и Метро  Peace

# 707

Виждала съм ги в Била и Метро  Peace

И в ХИТ, и в Кауфланд Simple Smile При праховете за пране са обикновено  Peace

# 708
Благодаря ви момичета, златни сте   bouquet

# 709

С цветоулавящи кърпички за пране!
Ползвала съм такива кърпички.Ако сложите само една в пералнята с повече дрехи няма да ви свърши работа.Сложете още една.

# 710
...Ползвала съм такива кърпички.Ако сложите само една в пералнята с повече дрехи няма да ви свърши работа.Сложете още една.
                                На мен една ми върши чудесна работа, но чувам че някои ги режат и на половинки, а мен ме е страх, че няма да имат желания ефект.

# 711
  • Пловдив
Всъщност, целта на кърпичките е да улови отделения при прането цвят, така ли?

# 712
Всъщност, целта на кърпичките е да улови отделения при прането цвят, така ли?
                            Да. Може да се ползва и само за бяло пране, за да не посивява.

# 713
  • Пловдив
                            Да. Може да се ползва и само за бяло пране, за да не посивява.

Благодаря. Ще ги пробвам на всяка цена, имам един потник, който пера на ръка и ми е писнало вече. Само че ще сложа повечко кърпички, за всеки случай.

# 714
  • There I was on a July morning
...Ползвала съм такива кърпички.Ако сложите само една в пералнята с повече дрехи няма да ви свърши работа.Сложете още една.
                                На мен една ми върши чудесна работа, но чувам че някои ги режат и на половинки, а мен ме е страх, че няма да имат желания ефект.

Ако сложа 5-6 кг пране /примерно тъмни дънки и светли блузки/ и 1-2 кърпички, това гарантира ли, че бялото, няма да потъмнее?

# 715
..Ако сложа 5-6 кг пране /примерно тъмни дънки и светли блузки/ и 1-2 кърпички, това гарантира ли, че бялото, няма да потъмнее?
                                   Аз слагам точно така с една кърпичка, само че моите тъмни дънки по принцип не пускат. А знам, че има и много пускащи, пак от тъмните, към индиго. Но ако опиташ с две кърпички, мисля че ще ти се запазят напълно Peace. Пак зависи и от градусите, де.

# 716
Аз слагам за 1 пълна пералня 1 кърпичка. Когато пускам 1/2 пералня (имам такава програма) режа кърпата на половина. Нямала съм проблем до сега  Peace

# 717
  • Пловдив
Аз слагам за 1 пълна пералня 1 кърпичка. Когато пускам 1/2 пералня (имам такава програма) режа кърпата на половина. Нямала съм проблем до сега  Peace
и аз така правя,особенно като пера на детето дрешките,винаги слагам,изобщо от година май слагам във всяка пералня,тана ми като навик и нямам инциденти Simple Smile

# 718
и аз така правя,особенно като пера на детето дрешките,винаги слагам,изобщо от година май слагам във всяка пералня,тана ми като навик и нямам инциденти Simple Smile
                               А слагате ли дрехи, които пускат доста? Все не мога да се престраша на 1/2 кърпичка аз.

# 719
Аз купувам 3 вида кърпички- за силно пускащи и оцветяващи материи, за бяло и за цветно.Комбинирам ги в зависимост от това какви дрехи пускам, но освен на бялото на нищо друго не си позволявам да слагам по една кърпичка, а пък да не говорим за половин.

Общи условия

Активация на акаунт