Хитринки за всякакъв случай (3)

• 107 338
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
И аз пиех сода за киселините, докато майка ми не получи перфорация на язва на стомаха. Докторите казаха, че содата е помогнала за това и оттогава не съм близнала Naughty

Да!Съгласна съм,но ако пиеш само сода - това е с лимонтозу и захар - омекотява действието на содата!
И моята майка получи огромна язва от тази "лимонадка" Tired

# 76
  • Countryside
Ох, четох, четох, никъде не открих решение за моя проблем.  Blush Понеже майсторите са забравили да облепят единия прозорец с хартиено тиксо и сега имам цветен латекс по ПВЦ дограмата. Идеи как да го изчистя? Ще стане ли с разредител, или ще прецакам ПВЦ-то  Rolling Eyes

# 77
  • Popovo, Bulgaria
Ох, четох, четох, никъде не открих решение за моя проблем.  Blush Понеже майсторите са забравили да облепят единия прозорец с хартиено тиксо и сега имам цветен латекс по ПВЦ дограмата. Идеи как да го изчистя? Ще стане ли с разредител, или ще прецакам ПВЦ-то  Rolling Eyes
От стъклото съм го чистила много внимателно с бръснарско ножче, но предполагам няма да стане на ПВЦ. Пробвай с Бинго на прах.

# 78
  • Countryside
Незнам дали  е добра идея да го търкам с абразивен препарат, да не се надраска пвц-то  Rolling Eyes За сега пробвах само с вода и с универсалната паста за почистване на Дионис, ама не става  Confused

# 79
Пробвай с обезмаслител на Meglio. И аз имах по моята дограма, но успях да я изчистя. Пак пада голямо търкане, но поне се чисти. Опаковката е като тези на препаратите за прозорци (т.е. пулверизатор) и течността е жълта на цвят, но първо прочети упътването. Можеш да пробваш и с препарат за прозорци - част от боята така ми излезе. Търкам с по-грубата страна на гъбичката и не се надрасква дограмата.

# 80
  • Countryside
Брей, това Меглио е голяма работа, само го чета тука из форума, ще взема да си купя да пробвам. Мерси за идеята  Hug

# 81
  • София
Вярно е, че е голяма работа - аз с него си чистя фугите на теракота в кухнята!

# 82
Незнам дали  е добра идея да го търкам с абразивен препарат, да не се надраска пвц-то  Rolling Eyes За сега пробвах само с вода и с универсалната паста за почистване на Дионис, ама не става  Confused

Продават специални препарати за ПВЦ дограма, аз моята с такъв си я почистих.  bouquet

# 83
  • Countryside
Как се казва? О ткакъв магазин? Снимчица?  Flutter  Hug

# 84
  • София
Захира, моите прозорци са на 6-7 г.,а този на кухнята ми е  леко пожълтял -
 може би защото е южен - незнам.
Този препарат дали ще го поизбели малко поне?
Ако обичаш може ли името на препарата!

# 85
Peace
Аз с него пера почти всички лекета по дрехите на 2-мата ми мърльовци  newsm10

# 86
  • На небето
Peace

Леле, че не сасипваш ли дрехите?  Shocked Каквото е това чудо дето чисти всичко!?

# 87
  • София
Peace

Вяра,
как така с него чистиш лекета?
Пръскаш и........какво после?

# 88
Peace

Вяра,
как така с него чистиш лекета?
Пръскаш и........какво после?

Да, после в пералнята  Peace

# 89
  • София

Благодаря Вяра!!!

Още утре ще бъде пробвано!

Общи условия

Активация на акаунт