Юлски бебета 82

• 17 121
  • 276
  •   1
Отговори
# 150
Имам проблеми с Пепи, много е обсебващ, иска да дава бонбони на бебето примерно или пък постоянно й рови в очите, носа, устата, целува я... Говоря, говоря, без ефект, накрая почвам да се карам Confused
Аз добре го закъсах с тоя катетър, направил ми е възпаление някакво и сега съм на антибиотик Close Така и не разбрах чия е вината, дали на тази, дето ми го сложи, на тази, дето ми го махна или просто аз съм калпава. Болките бяха много неприятни, но вече понамаляха, Т свалих, че вчера и онзи ден само спах от тая проклета Т.

# 151
Ей, Пърли, Алекс ти е одрал кожата Simple Smile
Дуци, малката Анна е голяма сладурана - особено със джуджешката шапка  Grinning

Честито на новообебилите се   bouquet

Моля, някой да ми каже дали мажете бебетата със слънцезащитен крем при разходки?

# 152
  • София
Дуци, добре дошла и на теб Hug Малката принцеска Анна е много сладка Heart Eyes Много неприятно с този катетър, дано по-бързо ти мине напълно!

Честито бебче на Kisa! Да бъде здраво и много послушно!

# 153
  • София
Привет и от мен,аз още съм тук Mr. Green

Пърли и Дуци добере дошли,бебоците са ви много сладки :love:4есно ви казвам,ве4е завиждам на вси4ки,които са родили Mr. Green

Аз утре влизам в болницата,а кога ще по4нат нещата незнам,стискайте ми палци,защото незнам защо но ме е яко шубе и все на реване ме избива.

qnidka,както вървят нещата като нищо може да се засе4ем,ако искаш ще ти пратя телефона ми ако постъпваш тези дни,да се обадиш.

# 154
Е"ййй, че сладки бебетаааа!!! Направо се размазах от кеффф!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
simpatiuh4e, нашият Емо също много повръща. Почти на всяко ядене. Но ако повръщането е като количество до една мъжка длан, няма проблем. Вчера четох в нета, че ако е на фонтан, както повръщат възрастните, е опасно. Ако връща по малко, не се притеснявай. Важно е да следите дали бебето наддава на тегло. Ако изглежда доволно, щастливо и наядено, значи всичко е ок. Аз също бях изперкала в началото, защото Емо заспива на гърдата, изглежда, все едно не яде, а като го вдигна да оригне и връща. Понякога връща дори час - два след хранене. Много често просто му потича като лигичка млякото от устата. Докторката каза, че много бебета връщат и е нормално. Не е от преяждане. Така че, спокойно. Ще ти пратя да прочетеш нещо малко по-късно, за да се успокоиш.

# 155
Симпатюхче, прочети това:

http://xedra.wordpress.com/%D0%96%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D1%8A% … 1%80%D0%BE%D0%B5/
Дано да се отвори! Praynig

# 156
nip  страшно благодаря, отваря се Hug Hug Hug
Определено вече ми е по- спокойно.
Искам и аз да ви покажа бебка, ама не знам как  Sad

# 157
Ооо, супер!Много се радвам! Hug
Пробвай да качиш снимките в snimka.bg, копни линка към албума и го сложи в поста! Peace
Като напишеш в нета snimka.bg, ще ти се отвори сайта. Регистрирай се и чети какво трябва да направиш, за да качиш снимки. Всичко е описано и е много лесно дори за олигофрен като мен.
Ето още снимки на бебе Емо. Новите са от 11 нататък, а от 22 нататък са най-интересните.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=260308

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 12:21 от nip1977

# 158
# 159
не издържах и звъннах на експа, та научих че

има син Нено, роден на 15 юли, 3690 грама и 51 см!!

Добре е, наложило се е секцио, чакат да ги изпишат, но няма нет  Wink

# 160
Симпатюхче, много сладък бебок Simple Smile

Честито, на Експа!!!

# 161
Симпатюх, браво за снимките! Да ви нащипем бузките!
честит син на експа!
Дуци, бързо възстановяване! За баткото: радвай се на интереса му към бебо, скоро ще утихне. Предполагам ,че е трудно да се въздържиш от забележка или скарване, защото на тази възраст може да е опасен и наистина трябва да сме нащрек. Моят е по-голям и разбира от обяснения, предлагай му други знимания. Важното е да си спокойна, не винаги е постижимо, но ще се сборим и с това предизвикателство! Peace

# 162
  • София
Честито на новите мами Hug Всичките бебета са тоооолкова сладурски, бях забравила какви смешни муцки правят Joy

Аз нощес си сънувах раждането - е, няма такъв реален сън Shocked Направо...помня го в детайли...чак като се събудих си пипнах корема и не можех да повярвам, че е още там Shocked Ама всичко, казвам ви, контракциите, усещането от иглата, когато ми сложиха упойката, напъването - всичко!!! Направо не знам сега на кой свят съм Laughing Е, хубавото е, че мина лесно и бързо - ако и наяве така стане, ще е супер Simple Smile

# 163
  • София
Честито за всички нови бебчета! newsm44
Руми, разбирам те как се чувстваш, аз бях така 2 дена преди секциото. Сигурно не ти се вярва сега, но веднага след операцията нещата ще стоят съвсем различно, направо светът ти ще се преобърне по прекрасен начин Simple Smile Така че сега не го мисли много-много, приготви си нещата и излез на една хубава разходка! Hug
Дуци, Пърли, много се радвам, че се върнахте, много се усещаше вашата липса. Тити, ще пуснеш ли темичка "Пърли най-сетне роди" Joy Их, ама какви са ви сладурски бебчетата - вие да не ги ожените после, така наговорено зачезнахте да ги родите Joy Дуци, много ми хареса общата ви снимка - номер 5 Simple Smile Пърли, Момчи е разкошен, заслужавал си е труда и мъките!
Джолити, на мен не ми се ще да цапотя Дари с разни химии - не я мажа, но и все с количката я извеждаме и така я завъртаме, че поне откритите части на телцето й да са на сянка. Много противоречиви мнение дават лекарите и тези от училищата за бременни за слънцезащитните кремове за бебета: някои ги препоръчват заради рака, други пък казват до 6 месец да не се ползват, за да може кожата да поеме слънчеви лъчи и да си произведе витамин Д (е, то за това и десетина минути слънце били достатъчни, де). Аз за моете дете предпочетох да не мажа, а я пазя повече на сянка и избягвам разходките межди 11 и 17 часа Simple Smile
И други неща исках да пиша, ама като пиша рядко и... забравям. Дарина вече е почти 3 400 грама (роди се 2 700), откакто е само на кърма, много добре си наддава Simple Smile Мъжът ми току-що заяви, че е пораснала Simple Smile Днес може би ще качим нови снимки и ще ви пусна линка. В петък сме на педиатър, прави 1 месец. Миналата седмица бяхме на педито във Вита, много е готин лекарят, чудесно обяснява и очевидно харесва децата - всичко й е наред, беше 3 250 грама Simple Smile Бих го избрала, но просто педито при личните ми лекари е почти до вкъщи, а не е зле да ти е наблизо кабинетът, особено през зимата. Очите й са тъмно сиви и много се чудя какви ли ще са на цвят, като се избистрят повече. Аз съм с пъстри, но на майка ми са светло сиви. Мъжът ми е с тъмнокафяви, но единият му дядо е бил синеок. Ох, отплеснах се, извинявайте - и щастлив ден на всички! Hug
Белинда, дано ти се сбъдне сънят и е лесно и бързо Wink

# 164
Симпатюхче, мнооого сладък бебчооо!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ЧЕСТИТО НА ЕКСПА!!!ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖБАТА!!!

Общи условия

Активация на акаунт