Господи, ДЕКЕМВРИ с бебче ни дари и с усмивки озари

• 12 409
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро,момичета!
Сбъдваща мечти ,сърдечно благодаря за съветите! Смятам,че ще са ми от полза!  Peace Ако се сетиш и за още нещичко,ще се радвам да го споделиш!  Hug
Относно килцата...аз съм + 3,но предния път трупах много по-бързо и по това време преди 2 години вече почти се търкалях!  Crazy Всяка бременност наистина си е различна дори при една и съща жена!  Peace След като спра да кърмя малкия бебо смятам пак да почна режима на Дюкан (спрях диетата като разбрах,че съм бременна),така се успокоявам-ще ги сваля-няма начин!  Blush
Чаено момиче ,голяма си скица!  Hug
Успешна седмица на всички!  Hug

# 181
Ех, като видях клипчетата ви с бебковците и аз се размечтах, и съвсем нямам търпение да се видим и ние в петък.  Heart Eyes

Мен нещо ме наболява малко под ребрата в дясно още от събота, пих но-шпа и няма промяна. От време на време така ми се втвърдява корема, и се чудя това контракции ли са? newsm78 Нямам никакви болки, а ми каза акушерката, че контракцията е свързана с болка и не може да се обърка. Но сега в петък ще питам и друг лекар.  Confused
Аз съм качила до сега 3-4 кг., и се надявам максимума накрая да е 10-12.

# 182
Аз също съм качила 2 кг., ама на мен нищо не ми се прияжда, както казват че на бременните им се прияждало това онова...
Имам няколко въпроса, вие къде усещате бебетата, моето шава много ниско долу - малко над срамната кост и си мислех дали не трябва да е по-нагоре вече  newsm78
Има ли мами които пият малтофер, на мен явно ми е паднал много хемоглобина, пребледняла съм като мъртвец а днес като си погледнах очите под донтите клепачи и се изплаших, бледо жълти даже бели. Уж все се тъпча насила с червено месо и дроб алангле, но явно ще трябва да пия желязо, а от него - запек уффф  Sad
Чакам си резултата от БХС и съм притеснена, през ноща не мигнах, тази жега и задух направо ме омаломощават, с нетърпение чакам да захладнееоще. Отсега ми е толкова тежко, а как ще бъде нататък... .
Аз ви се наоплаках хубаво, ама ей така да си споделя.
И накрая да ви разведря с това какво казал един ден сина на една приятелка, докато тя била бременна с второто: "Мамо, искам да видия онова канлче откъдето ще излезе бебето  #Crazy"

# 183
Аз за килцата съм +6 #Crazy ,но пък имах нужда от някое килце отгоре още преди да забременея. Сега най- наедрялата ми част са гърдите и ако продължава така незнам newsm78

# 184
 Сасано ,и аз имах такива "втвърдявания" както ги наричаш,контракции са и не винаги са свързани с болка...и аз болки нямам! Peace Почнах магнезии и понеже ходя при двама доктори се получи конфликт...единия вика да пия (частния) ,другия ме съветва-недей (от женската консултация)... ooooh! и вкрайна сметка все пак си го пия...сега мисля,че вече нямам контракции или поне са по-малко и на рядко и не ги усещам!  Rolling Eyes
Успех и на теб!  Peace
Sun.,мъжът ти сигурно е доволен!  Wink

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 11:28 от мимина

# 185
Чаено момиче   Joy Joy Joy разсмя ме рано, рано  bouquet

tsveta_pile и моя бебко го усещам понякога точно там, долу ниско предполагам че всичко е наред на ФМ ми казаха, че плацентата си е супер. Не се тревожи. Аз пия Малтофер  Sick ама си го взех на капки, не на хапчета вземам го по време на ядене и по не се усеща. Въпреки, че аз взимам профилактична доза колко ти е хемоглобина, знаеш ли?

а за гърдите аз никога не съм имала чашка А, нищичко  Whistling сега обаче с голям кеф се намърдах в чашка С  newsm44 още не ми се вярва ама е факт, мъжа ми е на 7-то небе  Heart Eyes

# 186
Аз усещах в началото ритничета под пъпа, а сега вече започна да поритва и над.
 мимина май само мъжът ми е доволен, защото на мен преди си ми харесваше повече бюста ми, ама какво да се прави Joy

# 187
Здравейте  Simple Smile
аз съм качила 8 кг  ooooh! но си признавам че на морето голямо плюскане беше,постоянно ми се ядяха някакви неща.
Иначе да се похваля,на изпита в СУ с оная гадната тема за която ви писах съм изкарала 4.50 ,направо не мога да повярвам,аз си мислех че много зле съм се справила,но ще видим класирането,би трябвало да вляза с тази оценка.

# 188
Invisible, последния път на изследванията хемоглобина ми беше 107, сега може би е паднал още.
А тези капки - какво количество от тях се равнява на една смучеща таблетка и не получаваш ли запек от тях?

# 189
Здравейте мамчета  Hug
Аз благополучно се завърнах от почивка и малко съм ви поистървала, но се надявам всичко при вас да е наред.
Моят бебок доста упорито ме гъделичка, но още си чакам ритането  Laughing
Утре съм на преглед и дано успеем да видим принц или принцеса е  Rolling Eyes
Лек и усмихнат ден ви желая и обещавам вече да съм по-редовна   bouquet

# 190
  • Пловдив
Благодаря на всички мами за добрите думи   bouquet  Hug !
Пожелавам на всички декември да сме с най-здравите и красиви бебеоци на света  Wink  bouquet
Karacheviyska - честито за добрите резултати !Нека всички мами се похвалят със същите   bouquet
Чаено момиче -  Joy hahaha Joy hahaha
А за кг съм с + 1.5 кг.Имам обаче постоянна тъпа болка под ту едното ребро , ту другото  newsm78.Бебчо само си мисля , че го чувствам май, като гледам всички вас ,аз си въобразявам , че ме докосва лекичко от миналата седмица.Ще чакам да го усетя по ясно  Peace
Взела съм си Магнезий , но не го пия нямам болки в корема , нито контракции , а моят доктор каза да го пия 3 по 1  Thinking.
Успешен и усмихнат ден   bouquet Hug

# 191
Здравейте,мами!
Клипчетата на бебетата са страхотни,много шавливи бе!
Чаено момиче,tsveta_pile  Joy!
Аз като че ли водя класациите с килограмите-6+,а когато съм наядена и напита вечер съм с още 1+ Shocked,а ям само плодове и зеленчуци и пия много айран и вода,явно от айрана качвам newsm78,даже по някога забравям да обядвам или вечерям,а как така се лепи всичко,хич не ми е ясно,незнам до края как ще завърша.Сигурно в бюста съм наляла поне 2 кг.+,от чашка А съм вече D ,даже усещам,че скоро ще ми омалее и незнам каво ще се прави,та нали D е най големия размер newsm78,или се бъркам.Мъжа ми се кефи,ама на мен вече ми тежат,а и неспират да болят,което показва,че още ще растат #Crazy
Мен бебчо ме рита още под пъпа,надявам се скоро да се качи над.
Invisible ,за какво се пие малтофер?Моя хемоглобин е 119,а да ви кажа момичета,за тези крампи на краката ми казаха,че са от ниско желязо,аз не съм получавала още,но пък получих повърхностни разширени вени,някой знае ли какво се прави при такъв проблем?
Приятен и усмихнат ден   bouquet !

# 192
Invisible, последния път на изследванията хемоглобина ми беше 107, сега може би е паднал още.
А тези капки - какво количество от тях се равнява на една смучеща таблетка и не получаваш ли запек от тях?

моя беше 114 и тя ми каза да вземам профилактична доза, то вътре си има описание при какъв спад на хемоглобина колко да се взема. В случая аз пия по 20 до 40 капки на ден. За хора с по-нисък хемоглобин или там някаква анемия я водят от 60-80 мисля бяха и за най-тежките случай от 80 до 120 капки на ден. Предполагам че в зависимост и от таблетките колко са предписани е съобразено количеството на прrем от капките. Ако са ти казали по една таблетка примерно значи първото даление за профилактика и така нагоре, не съм съвсем сигурна. А запек да чукам на дърво до сега не съм имала да не кажа обратното, че все ми е разстроен стомаха то така му пишеше май и на страничините действия, че предизвиква разстройство  newsm78

Гевито добре дошла  Hug

zuerich изписаха ми го заради хемоглобина, въпреки че моя не е нисък твоя като гледам също за бременни си е в норма но все пак за профилактика да не пада.

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 12:11 от Invisible

# 193
  • Бургас
Здравейте и от мен  Hug
Invizible, много сладък бебчо. Аз днес следобед съм на ФМ и дано всичко е наред Praynig
Вчера следобед много лошо паднах точно пред блока на една изронена бетонова настилка. Добре, че поне пострада само дясната ми ръка и не успях да ударя корема. Майка и татко повече от мен се шашнаха, а пък аз щях да се разрева, толкова съвестно ми стана за бебо. За капак после ходихме с колата до Оазис, това е след Лозенец и са около 100 км от Бургас по един раздрънкан път, ама аз си го избрах, че по-спокоен и живописен. Такова шубе ме е хванало да не стане нещо на бебо. Иначе той си мърда, не ме боли корен, но превантивно снощи и сутринта пих по 1 нош-па.

За протокола и аз  Simple Smile
Усетих го 16-17 г.с. с 3 ясни ритника, може и преди това да се е чувствал, но не му обръщах внимание. Сега повече прави салта, от колкото да рита и се усеща едно като вибриране като си сложа ръката на корема, незнам какво е.
Нямам още нито килограм отгоре, което малко си ме тревожи. Иначе ям повече от преди.
Някой може ли точно да обясни за тия контракции. Мен не ме боли корем. Сутрин като се събудя и легна по гръб ми е ясно очертан корема и ми се струва по-твърд от както е през деня. Отделно оня ден се усещаше по издута дясната му половина, вчера сутрин имах чувството че отстрани му е примерно главата. Но тия неща ги усещам само като съм легнала по гръб. Отделно като се завъртам през нощта ту в ляво ту в дясно усещам някаква болка. Иначе имам газове сутрин, то и след като стана ходя по голяма нужда и незнам от това ли ми е така на корема или може ли да имам контракции. И защо се пие този магнезий?

# 194
  • Бургас
И аз усещам бебо в зоната от под пъпа до ниско долу. Гърдите ми нарастват с 2 см на месец и ханша с 1-2 на месец. Сигурно се разширявам.

Общи условия

Активация на акаунт