Господи, ДЕКЕМВРИ с бебче ни дари и с усмивки озари

• 12 442
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро  Hug

rrhh какво ти е сладко мъничето, да ти е живо и здраво   bouquet

Днес чакаме добри новини от Харем

Praynig Praynigвсичко ще е наред Praynig

аз до тук съм +7  #Crazy Embarassed хич не разбирам от къде и къде ги икачвам, храня се както винаги до сега с един и същи режим и само понякога си позволявам нещо повече  newsm78 а също и по мен не си ги виждам чак да са 7...малко по-бедрата имам и това е дугото е на корема....

# 166
Здравейте майчета
оформлението на тази темичка е супер обаче е много тежка и изпълнена с проблеми нямам търпение да я изпишем и да отидем в новата дано тя е по-добра. Кураж и късмет на всички проблемни майчета стискаме силно палци и всичко ще бъде наред.
За килограмите аз водя класацията с невероятните +9 кила Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Много странно цял месец задържах на +7 а сега за една седмица прибавих +2 кила незнам вече как става и как да се храня  Thinking уж не ям много ама и водата ми се лепи вече Close #Cussing out. Кажете ми майчета на вас какво ви е дневното меню?
Аз последно тази седмица съм на работа и от другата излизам в отпуска и после в траен болничен да си почивам и дасе подготвям за бебчо. На ЖК съм чак на 11.08. и дотогава нямам търпение дано да се гледаме на видеозон за да си видя съкровището Heart Eyes

# 167
Много хубави идеи, Сбъдваща! Смятам да се възползвам от тях - не ми бе хрумвало това за подаръка... иначе Тони сам пожела веднъж да бърше дупето на племенницата, бил много сладък и свеки го е снимала.
А сутринта го попитах дали ще цунка бебето и той ми целуна корема. Аз после го нагушках.

На Харем днес й излизат първите резултати ли?
Аз по-късно ще звънна на Кика да я попитам как е  Heart Eyes

# 168
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Аз да споделя за подскоците на нашия мъник - голямо скачане пада  Wink
И събота и неделя ме буди преди 9 с активната си гимнастика... И аз като се развълнувах и няма сън после...  Laughing
А аз обичам да си поспивам, не стига че само уикенда имам време... Но се надявам, че ще посвикна и после няма да се будя. Иначе не знам с какво ме бута - главичка или крачета, но трополи и към корема и към вътрешностите ми - вече явно го различавам, че няма нищо общо със стомаха...  Crazy Laughing

А в неделя така се беше раздивял, че даже таткото успя да го усети ясно. Снощи даже се виждаха подскоците - корема ми щръкваше от едната страна  Laughing Laughing
Голям кеф!
Така че мамита - ето моята сметка за усещанията:
18 седмица - започна да ми трепка в корема, основно следобед като полегна го усещах (ееех, бях отпуска, моренце...);
20 седмица - взех да разпознавам побутванията (и преди съм ги усещала, но не съм ги разпознала);
21 седмица - усещам по-голяма част от побутванията, а в края и и таткото успя да ги усети и види.

Споделям го, заради всички, на които им е първа бременност и се чудят кога ще усетят нещо  Wink

Чаено момиче и ние водихме нашето куче на лекар преди 2 седмици, не можеше за ходи заради осил - подут крак, възпалена става.... И за да не го мъчи лекаря му сложи малка доза пълна упойка, докато правше манипулациите. И аз като го видях, легнал, изплезил езика, безпомощен - и ми се наляха очите, сви ми се сърцето.
И им казвам на половинката и лекаря - ако ревна, не ми обръщайте внимание...  Embarassed И половинката - "е излез де"...
А аз - ами аз ако изляза ще се побъркам какво става, има да си рева отвън, тук ще стоя, вие само не ми обръщайте внимание - голям срам, ама какво да се прави...
Хормонална му работа, не беше страшно, дивака вече е почти добре, ама а де...

Хайде весел и усмихнат ден на всички, особено на чакащите резултати   bouquet

# 169
Invisible и rrhh, какви са красавци само, пу-пу. Желая ви да са живи и здрави и декември месец да показвате вече снимки извън коремчето   bouquet

# 170
Искам да кажа една хубава новина на фона на всички притеснения Blush. Току-що се обадих, да разбера дали са ми готови резултатите от БХС. Да, готови са и освен това са много добри. Рискът ми е нисък. Praynig Направо съм много щастлива  newsm44 Дано и всички други, които чакат резултатите си, скоро да усетят тази радост от добрите показатели. Утре сутрин ще отида да си ги взема, че днес няма да мога и ще видя по-подробно стойностите и изобщо как изглеждат тези листи с писанията, които стряскат едни, а други (като мен) радват.

# 171
нашия щур пес често сме му слагали упойко и всеки път рева като луда само като го погледна колко е безпомощен Confused и осил са ни вадили, и ухо са ни оперирали, безброй рани от какво ли не...изобщо най-лудия Шар пей който се е раждал #Crazy с него си изгледахме едно дете ...

да ви питам за онова поверия за първото ритниче и кога ще родиш, аз за пръв път го усетих 16-17 г.с. за това усещане ли става дума или за момента в който се усети първия сериозен ритник?  newsm78 и колко месеца се прибавят от някъде съм чувала 4 м., от другаде 4 м. и 15 дни а сега последно чух + 5 м. #Crazy

Благодаря Nenna на всички пожелавам декември да имаме най-хубавия албум с най-красивите деца на света Heart Eyes нашите!  bouquet

Karacheviyska  честито за добрия резултат, дано всички които чакат своя са щастливи колкото теб   bouquet Hug

# 172
Здравейте, мами  Hug
Благодаря много на всички за успокоителните думи  Hug Явно аз ще усетя мъника малко по-късничко (дано да е скоро)  Praynig

Инвизибъл, rrhh пупу да са ви живи и здрави мъниците  Heart Eyes
Карашейвишка  Hug много се радвам!

За протокола - аз съм +2 кг

Усмихнат ден  Grinning

# 173
Искам да кажа една хубава новина на фона на всички притеснения Blush. Току-що се обадих, да разбера дали са ми готови резултатите от БХС. Да, готови са и освен това са много добри. Рискът ми е нисък. Praynig Направо съм много щастлива  newsm44 Дано и всички други, които чакат резултатите си, скоро да усетят тази радост от добрите показатели. Утре сутрин ще отида да си ги взема, че днес няма да мога и ще видя по-подробно стойностите и изобщо как изглеждат тези листи с писанията, които стряскат едни, а други (като мен) радват.
Браво поздравление за чудесната новина дай Боже всекиму Praynig
И нашият татко усети бебчо беше си сложил главата на корема ми и бебчо така го срита по ухото че нашият се стресна smile3532

# 174
И аз с нетърпение очаквам да усетя бебчо. От време на време като че ли усещам нещо, което се опитвам да оприлича на поздрав от бебо, но не съм сигурна още. Докторът каза, че скоро ще почна да го усещам. Иска ми се много да го усетя, но не се притеснявам особено, като се има предвид колко неща са изписани за тези усещания. Кога, как, защо. Пък и докато се уверя, че наистина е бебока, той може да ме е ритал няколко седмици. Blush
Аз съм +4 кг до този момент. Коремът ми е много голям и който ме види, все ме пита дали няма да са близнаци. Направо ще застрелям следващият, който ми каже: Ау, колко голям корем имаш!!! И почне да прави прогнози за пол и за брой. #2gunfire #Cussing out
Знам, че хората го правят добронамерено, но все пак е много изнервящо по няколко пъти на ден да ти го повтарят. Както след сватбата като ни питаха постоянно, хайде кога ще има бебе. #2gunfire #Cussing out
Но се опитвам да ги разбера и да не им обръщам внимание. Продължавам напред и се радвам на съкровището, което нося в себе си. Heart Eyes

# 175
Здравейте момичета,
Аз съм качила +4кг и се надаявам да не стана огромна.
Утре ще хода в МБАЛ Св.София при доки за повторен БХС през 17 седмица.Дано да покаже по-добри резултати, че първият беше доста стряскащ. Най-много ме мъчи чакането- цели 2 седмици! В края на седмицата отиваме на море и през цялото време ще ми е свито сърцето за резултатите...
Вашите резултати от БХС толкова дълго ли ги чакате?
Приятен ден и лека седмица на работещите мами Simple Smile

# 176
Килограмите съм качила 2, и без това нямам никакъв апетит, не ми се прияждат неща като предишният път. Въобще даже.
Миналият път като бях бременна, а още не знаех, ми се припи мляко с какао. Сега малко преди да разбера, казвам на мъжа ми, хайде да пием мляко с какао, а аз не пия въобще... И хоп изведнъж ми присветна, ето, бременна съм, дори не беше време да ми закъснява още. И си знаех от тогава. Сестра ми яде много, но не е качила зесега. Сега покрай тази операция се измъчи, че не й даваха да яде и се молеше милата за малко хляб. Tired Днес е била на консултация, сърчицето тупка. Чудим се дали на повторим късен БХС. Ще говоря с доктора днес дали има смисъл.

За въпросите от баткото е много интересно.  Всичко е точно и обяснено, обаче откъде ще излезе точно бебето... Нямам книжка, но ще взема. Защото всичко му е ясно, без това. После знае, че ще се появи около Коледа и съм завъртяла темата, че това ще ни е подарък за всички по Коледа. И по пътя на логиката значи дядо Коледа ще го донесе, не съм го казала, но той си стигна до извода. И каза на една позната на улица "а пък дядо Коледа ще ми измъкне бебето". Та ако не знаете, да знаете, че дядо Коледа освен всичко друго е и АГ специалист. Simple Smile
Аз също си мисля, че ключът е да не се пренебрегва голямото дете. Мислех в посока точно за дадените съвети.

# 177
О, я го давайте по-спокойно! Хората се вълнуват, искат да познаят какво ще е бебето по разни бабини признаци, всеки се интересува и е нормално.

Бебето се появява през корема, поне според мен на този етап е добре така да бъде обяснено. Няма да разбере какво е същинското раждане, няма и смисъл. Аз на децата в детската градина като ме питаха как ще се появи /на 3-4 години са/, казвах, че както ловеца е извадил козлетата от търбуха на вълка, така и чичо доктор ще извади моето бебе. А като обяснявах, че съм бременна, че имам бебе и да внимават, един Вики ме гледа, гледа, пък попита "А ти мис Аги защо си го изяла това бебе?" Joy

# 178
  • София
А като обяснявах, че съм бременна, че имам бебе и да внимават, един Вики ме гледа, гледа, пък попита "А ти мис Аги защо си го изяла това бебе?" Joy

Чаено момиче, разсмя ме  Joy

# 179
 Чаено момиче,беше споменала за крема с който се мажеш. Дали случайно не е този. На мен една приятелка ми го донесе и каза, че е много доволна, но на мен малко силно ми намирисва.
http://www.palmers.bg/Cocoa-Butter-Formula-5.htm

Общи условия

Активация на акаунт