Господи, ДЕКЕМВРИ с бебче ни дари и с усмивки озари

• 12 397
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и от мен  food010 

Как  сте маминки, четох снощи и се натъжих, трудно се ставало майка Sad
Дано на всички да отминат ядовете колкото се може по - бързо и без последствия Praynig
Вие как сте със съня, аз нещо го закъсах нощно време и няма сън, коремчето ли ми пречи, килцата ли ми натежават, незнам!!

Лек и успешен ден на всички и се пазете от жегата Simple Smile

# 76
  • На брега на реката
Бъдете силни милички! Дано проблемите отшумят по-бързо! Пожелавам ви го от все сърце  Hug
Аз днес посрещнах утрото с повръщане, а от толкова време не бях драйфала  Rolling Eyes Дано не се повтаря, че винаги когато имам да свърша много работа, ми е зле  #Cussing out

# 77
Добро утро и от мен Hug
И аз като теб San4es от няколко дни много трудно заспивам. Вечер ужасно много ми се спи, но като легна в леглото - нещо не се получава. И така ставам, лягам.... докато най-накрая не заспя. От няколко дни получавам и сърцебиене. Някоя от вас има ли такива проблеми? Мисля като ходя на консултация да помоля да ми направят една електрокардиограма. Аз предполагам, че е е от това че органите вече започват да се покачват нагоре и сигурно затова сърцето ми бие по-учестено. Лошото е, че моята лекарка е в отпуск до 4 август, и мисля да отида при някой друг, може би при джипито.
Приятна почивка на всички  bouquet

# 78
Добро утро, момичета и от мен  Hug
Напоследък и аз не мога да спя, лягам и само се въртя, 4ак призори заспивам и после много ми се спи на сутринта, много гадно.  #Cussing out
Приятен уикенд и много усмивки!!!   bouquet

# 79
Добър ден!  Grinning
Относно съня...сега е "песен"...като се сетя последния месец какъв кошмар беше в това отношение... Sick Спинкам си като буба...и дъщеря ми нещо взе да си променя режима и почна да си поспива до по-късничко (около 10ч) ...наслаждавам се на момента,че послеее... ooooh!
Чудесна събота ви желая! Hug

# 80
  • Пловдив
Roritka , мисля че е нормално сърцебиенето.Макар че при мен е силни изявено и имам усещането особено вечер че се задушавам.Док ме прати да си изследвам TSH-има някакви съмнения за щитовидната жлеза, макар че преди да забременея съм го пускала тоя хормони беше в норма .Попитай твоя док какво ще каже, но не е страшно  Peace

# 81
Благодаря ви за отговорите момичета  bouquet - малко се поуспокоих. Но другата седмица ще ходя на лекар, ще видим там какво ще ми кажат.

# 82
  • Пловдив

Ще стискам палци нищо да не излезе Роритка.Стига с тея лоши новини , нека само хубави неща ни се случват

# 83
Каспър, знам че се правят спешни операции и не са фатални, стига самото тяло да се справи. Надявам се сестра ти да няма проблеми, добре че сте я взели  и все пак сте реагирали адекватно, че и апендиситното възпаление е опасен.
Бамби, харесва ми клипето, но се надявах по-дълго да ми запишат, а дано. Но като гледах и друго клипче /на Фемина/ пак беше кратко. Мерси за споделеното, много се изкефих!
Роритка, да ти кажа и аз един ден по обед беше, получих сърцебиене и задух, но си помисилх, че съм се претоварила, а и от топлото време, като не пия и достатъчно вода, а имам и пролапс на едната клапа. Така че се ослушвам и ако се случи пак ще ходя на лекар.

# 84
Здравейте!   bouquet
Моля се за всички мами с проблеми,дано всички опасения се окажат напразни и на края  всички да бъдем щастливи майки  Praynig Praynig Praynig!
Аз от време на време също получавам сърцебиене,но тогава обикновенно съм се пренатоварила от нещо и като се успокоя отминава.Иначе спя сега много по-добре,само тоалетната не я пропускам да я посетя няколко пъти.Проблема идва сутринта,незнам дали вие имате такъв,при мен усещам напрежение в областта на диафрагмата,сякаш органите ми я притискат и разпъват към белите дробове.Като се изправя след минути всичко отшумява,но сурин е доста неприятно.
Каспър,стискам палци за сестра ти,но искам да ти кажа,че се правят операции без проблем за майка и бебе,знам за един много тежък случай с една бременна ,която имаше илеус.Оперираха я ,тя била в 9-ти месец,след това родила по естествен начин и всичко било на ред!
Желая ви прекрасен уикенд и много усмивки Laughing!

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 11:09 от zuerich

# 85
Явно от сега нататък ще се появяват разни неудобства, с които досега не сме свикнали. Но се успокоявам, че поне като сме стигнали до половината път, ще стигнем и до края. Няма как, трябва да се справим с всичко. А пък и колкото и да ми е криво понякога, малкото човече ми напомня с някое ритниче, че е вътре в мен и това много ме радва, и тогава всичките тези неудобства ги забравям.  newsm03

# 86
 Добър ден . Аз  докато се надигна от леглото то станало обяд. Сега закусвам и ви чета ,че доста сте писали тая сутрин.Снощи цяла нощ съм сънувала едни плодове ,че си правя торта и след малко се залавам да я направя. Иначе за сега си спя добре само дето много се въртя и немога да си легна по коремче  Sad Снощи  се сабудих в 4 ч имах ужасни кисилини и си сдъвках едно Талцидче и съм заспала.
Айде мамчета качвайте коремчета в новото албумче .Аз вече си качих  Laughing.
 newsm17 се за всички да има само добри резултати и здрави бебчета и да се радваме само на добри новини. Praynig Hug
Касър  дано всичко със сестричката ти и бебчо е добре.
Приятна събота и неделя на всички.

# 87
  • София
Здравейте и от мен!

Ах, толкова ске натъжих от всичко прочетено...Каспър, наистина ми стана толкова мъчно за сестра ти, пожелавам всичко да е наред оттук нататък!
Аз се моля всеки ден за здраво бебе, то си е Божа работа. В понеделник живот и здраве ще ходим на 3Д, дано лекарката най-после се е завърнала от отпуска. И ще разберем пола. Много искаме момченце, ама каквото даде Господ, живо и здраво да е!

А за секциото или нормалното раждане - мен ужасно ме е страх от нормално раждане (естествено, наблюденията са ми от крещящите и превиващи се по филмите раждащи жени). говорих с докторката, а тя категорично ми препоръча, ако всичко е наред, да си родя нормално. защото секциото си било коремна операция, било и стес за бебето, защото го вадели малко по рано и разни такива. Въпреки това все още се колебая... Мъжът ми и той разпитал няколко пнегови познати ллекари и всички казват  по естестев път, ако няма усложнения. И все пак си мисля, че секциото е по-безболезнено.
Моята приятелка роди секцио (налагаше й се) и всичко мина така леко. И тя и бебето са супер, кърми си го (сега то вече е на 6 месеца).

Пожелавам успех на всички притеснени бъдещи мами, дано имаме вече само хубави новини да си споделяме!

сега отивам малко на басейн Simple Smile

# 88
  • София
Здравейте и от мен. Поздравления за хубавата, нова тема.
На всички узнали пола на бебоците честито.
Някоя от вас може ли да ми препоръча магазин за бременни в София, защото панталоните вече не ми стават..... и трябва да пазарувам.

Мира, аз си купих панталон от магазина за бременни под колоните на Граф Игнатиев. като цяло дрешките там не ми харесаха особено, но имат добри панталони. Моят е бежов, памучен, дълъг, има хубава кройка и ми е достатъчно дълъг, защото съм висока и все трудно си намирам панталони (преди само от Дика си купувах). Струва 56 лв.
Иначе, ако можеш да носиш лен (на мен ленът ми боде) в Манго има страхотни панталони като за нас, с широк ластичен колан, ленени, стоят много хубво, струват 40 лв.
Дрехи за бременни има и на последния етаж на Мол-а на Хемус.
Успех в покупките и пиши какво си си взела! Simple Smile

# 89
Ами не мисля, че щом е секцио няма да има кърма. Всичко зависи от мотивацията. Аз така се бях уплашила, че кърмата ми е много необходима за детето, че не си давах мира - нито за миг не си помислих да си я спра, за да се шляя по улиците спокойно, за да оставям бебето на някого...нито спрях да цедя, освобождавам, да пия вода, сок , чай, само и само за да имам достатъчно. Даже съм на мнение, че само истински желаещите и себеотдайни майки имат кърма. Познавам много жени, които нямаха, обаче не спираха да стимулират и кърмиха 4-5-6-7 месеца. Моята приятелка примерно ревеше и цедеше, колко пъти й казахме да дава АМ и да се успокои, тя не та не, нямало да се предаде. Кърми малката 6 месеца thumbsup Но други само казват, че имало малко, тя не достигала и нарочно се отказват, под предлог, че нямат. Сега не говорим за тези, които реално не произвеждат нищичко, има и такива, те хората затова са направили Ам, няма да сме единствените без кърма. Но като цяло няма невъзможни неща. И тук е мястото да отбележа за себе си, че към 5-тия месец се молех да ми секне, в 6-тия направо тайно се надявах да спре, така и в седмия. И един ден в 8-мия доки ми каза да спра още днес, защото от секциото и срастването направих леко възпаление на тръбата, даде ми Аб и просто трябваше да спра кърмата. Значи и аз се отегчих да преливам, да ходя с подплънки и на 3-4 часа да съм на линия за яденето на детето. Друго си е шишето с Ам и баба, ляля, стринка - който иска да го храни и ти да се мотаеш в Мола.... Laughing Има и такива майки, вярвайте ми. И такива, на които бебетата им се раждат с проблеми и вместо ти да се подложиш на всичко, за да им подсигуриш най-качествената храна, ти искаш да отслабнеш и да те гледат мъжете по улиците колко си прелестна. Ама...това е положението.

Майка ми ме е кърмила, после каза, че гърдите й са спихнали, направо на нищо не приличали и в годините са се възстановили малко по малко. Но сега като свикнем да се гледаме с големи гърди, после от кърмата стават направо приказка в мъжките очи и изведнъж - нъц, изпразват се до най-малко стария им вид и ни се виждат съсипани, увиснали и т.н. Е, малко се разваля бюста, но вярвам, че с упражнения и кремове после може да си е като едно време /но не като на 18!/ Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт