Господи, ДЕКЕМВРИ с бебче ни дари и с усмивки озари

• 12 406
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Магнезий се пие за успокояване на матката, да няма контракции доколкото знам.
Не вреди ие по-добре да се пие, ако каже доктора
Мен така ми го бяха предписали, но аз защо ми е като съм добре, това точно в деня преди да изкървя
Сега пия 100 глупости - нош па, магнезий, гинепрал и верапамил. Една шепичка лекарства.
Но това лежане ме мори повече от всичко...
Днес пак съм на доктор с надеждата, че ще ми разрешат поне малко да си щъкам насам натам.

Чаено момиче, ти защо го изяде това бебе? Laughing

# 196
Здравейте момичета Hug
Утре съм на преглед при д-р Савова от болница "Света София". Записах си час при нея за преглед на 4D ехограф, за да видим малкия колко е станал голям.
За първи път отивам при тази докторка, някоя от вас ходила ли е при нея. Четох добри отзиви за нея, а пък и моя личен лекар я препоръча. Дано всичко е наред и при нас Praynig

# 197
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Здравейте и от мен.
Аз бебето го усещам почти постоянно как се върти и ме побутва. Като бях бременна първият път си мислех, че много рита ама сега...
Invisible аз невярвам на бабините глупости, но това за първият ритник при мен беше така. Смята се от първият сериозен осезателен ритник +4месеца и 15дни. При мен се получаваше 18октомври, а аз родих на 13 октомври. Пояснявам го с тази разлика от 5дена имайки впредвид, че термина ми беше на 20ноември!

Иначе с килцата съм +4-5, но се чувствам добре имайки впредвид, че миналият път на този етап бях +9-10! Embarassed

# 198
  • Бургас
ninab, по тази сметка излиза, че аз щом съм усетила силните ритници на 6.07 трябва да родя на 21.11 при термин 8.12  Grinning Дано да е малко по-късно, че да си имаме стрелче.

# 199
  • Пловдив
Магнезий се пие за успокояване на матката, да няма контракции доколкото знам.
Не вреди ие по-добре да се пие, ако каже доктора
Мен така ми го бяха предписали, но аз защо ми е като съм добре, това точно в деня преди да изкървя
Сега пия 100 глупости - нош па, магнезий, гинепрал и верапамил. Една шепичка лекарства.
Но това лежане ме мори повече от всичко...
Днес пак съм на доктор с надеждата, че ще ми разрешат поне малко да си щъкам насам натам.

Чаено момиче, ти защо го изяде това бебе? Laughing

Доктора от ЖК каза да не вземам нищо , но този , който ме следи на частно го изписа.Аз обаче си преписах мое лечение и имах собствено мнение по въпроса  Embarassed Embarassed Embarassed.Добре , че писах и се посъветвах с минали и повече знаещи от мен!Започвам да го пия TNX   bouquet

# 200
здравейте момичета как сте?ходих в петък при маков на фм.омакванията ми бяха по големи.прегледа ме но малката се беше позавъртяла и не можа да види лицето и мн.добре сърцето.явно нямаше време защото закъсняваше с часовете.не вкл 3д и не ни записа диск и снимка  не ни направи   Twisted Evil  каза че няма смиъл тя се е обърнала а аз изрично няколко пъти му казах че искам но ...и каза ела пак че тези неща са важни но сига не се вижда а тя можеше да се обърне но не я изчака.и че записаха чак за 17.09 за тогава има часове.ама и мисля не трябваше ли все пак да види тези неща щом са вожни.тогава не е ли вече късно.та аз ще съм 28 седм.иначе да не може да му се отрече че е мил и внимателен но все пак....както и да е.сега с обадих на мазнейкова (ако някой може да ми каже нещо повече да нея моля  Grinning )  и си запиах час при нея тогава може да се е размърдала или поне да я изчака да мръдне а и да ни запише клипче и снимки.дано не мн.гадно че търся още едно мнение и внимание.  newsm78   Blush
инвизибъл не мога да отворя твойто клипче как става.
за протокола и от мен усетих бебо в 18 седм. но таткото още не  е като почне да рита аз му викам ела но щом си сложи ръката и тя се упокоява и спира. а килограмите да тук са 1.5  аз много свалих от повр.сека си хапвам но не много нещо много неща не ми се адат като и месо.топло ми е и на салата но то не се знае какво ще тане от тук нататък

# 201
  • Бургас
Това намерих за контракциите http://www.bg-mamma.com/site/content/view/47/37/

# 202
По въпроса с килцата аз съм само +3 за сега  Blush
Още не съм усетила як ритник, но и аз съм чувала за тези сметки ще чакам и ще видим мнението на бебчо май само то си знае кога ще излезе на бял свят  Laughing

# 203
Добро утро!
Днес чакаме добри новини от Харем. Дано се появи скоро.

За килограмите - всичко е индивидуално. На мен ми се струва че по-слабичките качват повечко, по-едрите качват по-малко. Аз първия път качих 18, втория около 9-10. Надявам се сега да не кача много, че си имам още несвалени килограми от предните бременности. Засега съм качила 2 килограма.
Но така или иначе кърменето физиологично си изисква няколко килограма в аванс, които се стопяват когато се отбие детето,  така че имайте го пред вид. С раждането ще си отидат поне 5-8 килограма (бебе, околоплодни води, плацента и кръв). Аз знам че златната среда за качени килограми за цялата бременност е 13-15 килограма.

Звънях в Майчин дом,но резултатите ще ми кажат утре...Още цял ден чакане Cry

# 204
  • Бургас
Имам въпрос към мамите, които не са от София. Колко време чакахте да ви излезе БХС?
Взеха ми кръв на 08.07, а още не е готов и ще откача вече.

# 205
  • София
Здравейте Simple Smile

Karacheviyska, честито за добрите резултати!
Харем, стискам палци всичко с бебо да е наред Praynig

Усетих бебо 16-17 седмица съвсем леко погалване. Но от миналата седмица - 19г.с. ритничетата му са по - силни, даже и таткото го усети единия път. Иначе аз редовно си чета книжката по седмици за развитието на бебо и за 20г.с. беше написано, че горния край на матката се намира под пъпа и от тази седмица, започва да расте нагоре.
liliiv, много неприятно е това с прегледа ти. Тези лекари, колкото са по-добри толкова повече не можеш да разчиташ на тях. Naughty За ФМ се чака с месеци и ако не можеш да видиш дали всичко е наред с бебо, за какво да ходиш, че и клипче и снимка да не ти даде, но иначе ти е взел парите. Crossing Arms

Не взимам магнезий, че ми беше много добре хемоглобина, но сега тази седмица ще пускам пак изследвания и ще видим какво е положението. С килограмите съм +3-4 за момента, макар да не ги виждам къде са newsm78

Лек ден на всички!  bouquet

# 206
Имам въпрос към мамите, които не са от София. Колко време чакахте да ви излезе БХС?
10 дни

# 207
Харем, Hug!
Моето бебче ме рита ниско долу,но и тумбачето ми е мнооого ниско-изобщо не приличам на бременна!  Crossing Arms И предния път ми беше така... ooooh!
Didi* ,магнезий се взима за контракции,а не за хемоглобин! newsm78 Peace

# 208
10 дни

zuerich ,ти тук във Варна ли си го прави?  newsm78 Аз да-и резултата излезе на следващата сутрин! Thinking

# 209
  • Бургас
Аз как да разбера получавам ли контракции или не и колко е опасно това  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт