Януарското човече в коремчето на мама ритa

• 15 424
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Доника, много се радвам за прегледа ти...  Hug

но едно нещо ме втрещи - кое се лекува от 5-я месец? Само не ми казвай че са гъбите..... smile3511

# 181
 За гаденето не мога да ви дам съвет, защото на мен и при 1-та бременност , и сега нито веднъж не ми е ставало лошо. Тони, не вярвам това да е свързано с пола, защото и на мен като на теб преди не ми се  Sick, а имам момченце, а ти момиченце.
  Аз съм наддала, но не знам точно с колко, защото вкъщи нямаме кантарче и ще чакам като отида на преглед. При първата бременност качих 14 кг и ми се иска сега да не са повече.
Аз към средата на август ще ходя до София, така че софийски мами, ако сте намерили някой хубав / и не много скъп / магазин за бременни, пишете къде е. Тук, в нашия град, имахме по- рано, но нещо не вървеше и го закриха. На мен ми се иска да си взема някакви панталони или дънки за бременни.

# 182
Ей страхотно, че се включват нови мами - добре дошли и леко бременеене  Heart Eyes

Зимафлуора и изобщо темата за флуора е една от най-спорните както за даването им на бременни, така и на децата. Има много изписано. С предната бременност ми ги изписа доки, май след 7ми месец беше, и ги пиех от дъжд на вятър, сега ако реша да ги пия, пак няма да съм стриктна. На детето също не давам.

# 183
 Simple Smile Пепи, аз друго имах предвид- тук някъде го прочетох, че ако се чувстваш еднакво, т.е. и двата пъти ти е добре или лошо- децата ще са от един пол, а ако единия път ти е гадно, а другия добре- от различен. Е- то сигурно са си бабини дивитинини, защото няма логично обяснение- за сега само сестра ми е за пример- и двата пъти и ставаше лошо, повръщаше- и има две момичета. Ще видим- времето ще покаже има ли нещо вярно Peace

# 184
Здравейте мамчета, и аз да драсна някой ред да не ме забравите. Hug
Вчера ми излязаха резултатите от секрета - имам гъбички, единични колонии и те предизвиквали това зебеникаво течение. Доктора ми изписа едно кремче да се мажа доу два пъти на ден, но му забравих името нещо май с С започваше /латинско С/ и аз от вчера се мазотя. Каза да се мажа 5 дни, но че течението няма да намалее защото през бремеността е така, дори се засилвало.

# 185
Тони, разбрах те. Надявам се това да не е вярно, защото сега ми се иска момиченце. Само майките с две могат да кажат нещо по темата, ама не знам , май в нашите редици нямаше такива.

# 186
  • София
Момичета влизам само да ви кажа да ме изтриете от списъка и албума....няма вече бебе  smile3518

# 187
  • София
Мариана- искрено и дълбоко съжалявам- Cry Cry Cry Cry
Какво се случи?
Просто наистина не е честно- Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 188
# 189
 Cry Много съжалявам, горе главата и успех следващия път Hug

# 190
Мариана, нищо не мога да кажа , само много  Hug Hug Hug Sad

# 191
  • Пловдив
Мариана,много съжалявам за теб мила.
 Cry Cry Cry Cry Cry
Незнам какво да кажа............. Hug

# 192
_мариана, искрено съжалявам за загубата!!! Cry Cry Cry
за гаденето- при мен започна да отслабва с влизането в 4тия месец. Мога да кажа, че почти изчезва вече.
лорини, за прическа в Бургас- търг. комплекс ТРИА, на 3ти етаж, студио VOGUE, последно ми взеха 27 лева за измиване с маска за коса, подстригване и прав сешоар.

# 193
Мариана, много съжалявам! Силни прегръдки от мен!  Hug  Hug  Hug

# 194
  • София
-Мариана, думите са излишни, стискам палци следващия път всичко да е ОК и пак ни навестявай Peace
И аз днес със свито сърце отидох на прегледа, че и докторката в началото не говореше много, ама като показа на тате сърцето и каза, че рита и маха с ръце-камък ми падна от сърцето...
Доника, много се радвам за прегледа ти...  Hug

но едно нещо ме втрещи - кое се лекува от 5-я месец? Само не ми казвай че са гъбите..... smile3511
yes за съжаление да - имам наличие на кандида-то аз си я имам постоянно, нищо, че все се лекувам...

Общи условия

Активация на акаунт