Януарското човече в коремчето на мама ритa

• 15 422
  • 288
  •   1
Отговори
# 195

да питам бургазлийките...да ми кажете някой добър фризьор тук в града, че искам да направя малка промяна, докато съм тук, но пишете на лични да не разводняваме темата...мерси предварително Simple SmileSimple SmileSimple Smile

лорини, забравих- ако решиш да се подстригваш в студио Vogue, си запиши час при Румен и ми се обади да пием кафе. Офисът ми е на същия етаж в същата сграда или най-малко мини да се запознаем  Wink

# 196
  • София
_мариана много съжалявам за случилото се! Прегръщам те!  Hug

# 197
Мариана, много съжалявам  Cry

# 198
_мариана, миличка, много, много съжалявам…защо така става….силно те прегръщам  Hug Hug Hug

# 199
Мариана, думите са излишни, много съжалявам  Cry

# 200
Мариана,силно те прегръщам миличка!Съжалявам за това което се е случило Cry

# 201
_мариана и аз не знам какво да ти кажа...ти едва ли скоро ще ни прочетеш, но ти пожелавам по-бързо да се оправиш и скоро пак да сте в отчетни...успех мила и  Hug  Hug Hug

момичета не знам какво да мисля вече...знам че бременността до последния ден крие рискове, но е много гадно на толкова късен етап да си загубиш бебчето...пожелавам успех и сили на всички...и дано януари да сме повече

# 202
Мариана много съжелявам! За съжаление думите са излишни...Кураж, мила и след няколко месеца пак да си отглеждаш тумбаче!

# 203
Мариана  излишно е да ти казвам колко много съжалявам за това което ти се е случило.Минала съм 3 пъти по този път, много е тежко но се преживява.Пожелавам ти много скоро отново да се похвалиш с хубави новини.Никой не е застрахован от това ,може на всеки да се случи.Мен също много ме е страх.Вчера се бях изплашила много,но днес мисля че съм добре,нямам зацапване.На лекар съм на 30 и тогава ще видим дали всичко е наред.До тогава само почивка ,спокойствие и  Praynig

# 204
Марианка,миличка,не се отчайвай- вярвам,че след няколко месеца отново ще си щастлива сред нас.Почини си сега и знай,че ние много те обичаме и сме с теб! lovekiss

# 205
мариана  Cry

# 206
Mарияна, разбирам напълно какво ти е, и аз минах през това 2 пъти за последната 1 година, ужасно много болка и мъка...  Cry и сега ме е страх...

Искрено ти съчувствам! Трудно е да управляваме чувствата си, знам, но не губи надежда! И още: знай, че нашите ангелчета са щастливи там някъде и ние ще си ги обичаме винаги,нали?!   Two Hearts

Ние сме с теб Hug

# 207
  • Измир
МарИана, много съжалявам Cry

# 208
_мариана много съжалявам smile3518, но не се отчайвай, може би така е трябвало да стане. Хайде дано всичко да е наред и скоро пак да си в отчетни  newsm17.  Когато се съвземеш и ако имаш сили и желание, разкажи ни какво стана. То явно до края никой не е застрахован, но дано не се случва повече на никоя бремелинка. Ох, аз се разревах  newsm45  newsm45 newsm45.

Иначе и аз както обещах ще ви кажа какво стана вчера на изследването "Троен биохимичен скрининг във втори триместър" при Мазнейкова. Много съм разочарована от отношението в тази болница. Първо на рецепцията - никакво внимание. Женичките си правеха маникюра. След като ги притесних с въпроса: "Имам час за Троен БХС", те ми отговориха "Ааааа, при д-р Мазнейкова, ето там на втория етаж се качете" и толкоз.  Питам ги "Ама къде там", а те "На втория етаж". Отказах се повече да ги питам каквото и да било и се качих на втория етаж, а там е Родилно отделение. И съответно има 15 врати, на които трябва да обиколиш, за да разбереш къде какво е. Накрая питах една санитарка кой точно е кабинета (аз никога не бях ходила в тази болница). Добре че поне тя ми каза.
После влизам при докторката - тя много симпатична жена, мила, любезна, но хич не е приказлива. Разпита ме, каза ми "лягай там" и толкоз. В този момент влезе някаква явно позната на докторката и на сестрата и общо взето целият преглед те си говореха и се обесняваха за някаква си там обща позната, която родила и т.н. Съответно през това време Мазнейкова ме гледаше на УЗ, но нищо не ми каза. Добре че и аз виждах, та горе-долу ми стана ясно. Та резултата - момченце, 231 гр., 15 см., в отлично здраве. - това поне ми го каза. Накрая ми дадоха една бележка за кръвно изследване и сметката, която беше общо 150 лв. Оказа се, че ми е направила ФМ. Само, че аз дори не разбрах. То се оказа, че доктора от ЖК ми е "правил също ФМ", поне не видях нищо по-различно. И апарата не беше кой знае какво, само монитора е по-хубав, но не беше 3D. На всичкото отгоре те пък нямат и POS терминал, пък аз реших да не нося много пари в себе си с идеята, че не може да нямат такова устройство там, като са толкова реномирана клиника. Все пак не може да очакват, че всеки ще носи в себе си по 1000 лв в брой, ако му се наложат много изследвания. А любезните рецепционистки незнам как може да ги попиташ за цена на каквото и да било. Добре, че поне долу има банкомат. Та след това ме пратиха в Клинична лаборатория в Сутерена. Срещнах една позната, която за щастие ми показа къде е, че иначе сигурно 3 часа щях да я търся.

Мислех си да ходя по-нататък на втора ФМ при Мазнейкова, но вече тотално се отказах.
Та кажете къде да отида? Вече нямам идея. И кога трябва да е това?
Ох, колко дълги ми станаха писанията, хайде стига толкова засега.
После пак ще пиша.
Много   love001 newsm51 на всички.

P.S. Може да отбележите, че ще си имаме мъж.

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 09:20 от sladur4esta

# 209
Здравейте майчета!
Днес е петък! Ура! smile3558 newsm18

sladur4esta, според мен ходи във Фемина или при Марков за следваща ФМ. При Марков записваха за средата на септември преди месец – не знам сега за кога записва. Знам че е добре да се отиде  20-22 седмица. Бях във Фемина при доктор Враглева в 12 седмица – жената ми отдели 45 минути и през цялото време ми обяснява какво и как вижда. ФМ я прави на двуизмерен ехограф /мисля че така се прави по-принцип/ накрая пусна 3D или 4D не знам кое от двете за няколко клипа за бабите и роднините. Изчисли ми риска за Даун на база на измерванията които направи, записа ми диск. Всичко струваше 60 лева.
И аз съм от разочарованите от Св София и определено съм се насочила към други болници и доктори.
А и забравих да ти кажа най-важното – Честит ти мъж !

Аз днес ще ходя на фризьор и козметик, малко да оправя самочувствието, че нещо напоследък съм решила, че съм станала дебела и грозна, въпреки че всички ми обясняват колко добре ми си отразявало бременеенето. Купих си вчера поредния по-голям сутиен. От 70B вече съм на 85C, не знам какво ще правя ако с такива темпове я карам

Момичета, сигурно сте писали но не помня, за 3 скрининг кръв от вената или от пръста се взима и освен това какво друго правят?

Хубав ден, момичета!   bouquet

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 11:07 от Espa

Общи условия

Активация на акаунт