Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви преживявания са споделени във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, раждането, грижите за бебето и личните преживявания на бъдещите и новите майки. Темите включват здравословно развитие на бебето, подготовка за раждане, избор на бебешки продукти, кърмене и здраве и хигиена. Във форума се обсъждат теми като подготовката за пристигането на бебето, предизвикателствата на бременността, ремонта на жилището, личните преживявания и споделените истории от бъдещи и нови майки.
-
Какви преживявания са споделени във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността?
-
Какви са някои от притесненията, изразени във форума?
-
Какво представлява Baby Sleep Positioner и за какво служи?
Какъв ми бил корема - ами като съм с тесен таз какъв да е -остър ми.Това го пише и в учебниците по АГ.Жените с тесен таз са с остри кореми.И с двете щерки всички казваха - момче,да ,ама не - момичета.И сега ще се изкефя - пак всички казват момче,а дано да е момиче и да видят - голееееемите познавачи. 
, ВМЕСТО ДА СЕ ДЕПРЕСИРАМ И ДА ЗАВИЖДАМ НА ФОРУМНИТЕ КЛЬОЩИ (НЯМА ДА ГИ СПОМЕНАВАМ - ТЕ СИ ЗНАЯТ КОИ СА)

. Ако е в обреден дом например "Красно село" , отиваш в община Красно село. Службата се казва "Естрагон". Носиш оригинала и копие от свидетелството за граждански брак. Казваш, че искаш "копие с печат за чужбина". Те ти го вадят, проверяваш на гърба има ли печат. Най-лесния начин след това-носиш го на агенция за легализация, която ти го превежда (легално), лепи марки и ти го носи в министерството за Апостил. Като вземеш документа го носиш в общината по местожителство в чужбина.
Как си мила?
, подули са ми се пръстите, не мога да извадя халката. Много ме боли. Пробвах с лед, вода, веро, сапун. Не помръдва. Други идеи?