Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви преживявания са споделени във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, раждането, грижите за бебето и личните преживявания на бъдещите и новите майки. Темите включват здравословно развитие на бебето, подготовка за раждане, избор на бебешки продукти, кърмене и здраве и хигиена. Във форума се обсъждат теми като подготовката за пристигането на бебето, предизвикателствата на бременността, ремонта на жилището, личните преживявания и споделените истории от бъдещи и нови майки.
-
Какви преживявания са споделени във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността?
-
Какви са някои от притесненията, изразени във форума?
-
Какво представлява Baby Sleep Positioner и за какво служи?

това го гледахе за БГ-ЕУ. Беше още по-брутално.
Ама не виждам защо да няма тройно гражданство. Нали има -гражданин на света.
Мога само да се присъединя към пожеланията на момичетата, не мога да измисля нищо друго - те вече са ти казали всичко! И на малката
Някой да ме поправи, ако бъркам! 
и после пиши какво си взела, че в нашата аптека нямаха от всичко и аз взех само сапуна, крема против подсичане и бебшкия лосион. Ако има и други интересни продукти кажи. А аз да питам - от къде да си взема чанта за количката, че моята не мога да я открия? Само аз ли не съм стигнала още до Пигис-а? Срамота 
ииии е въпрос на седмица, максимум 10тина дни
, ма това било нормално. Тая лекарка много ме ядоса, гледа два часа и нищо не казава, трябваше да и вадя думите с ченгел. Само тьпи вьпроси, ма ти колко си се родила, колко тежи бебето?! ми аз де да знам нали затова идвам
малко ме притесни поведението и, стори ми се че ми спести нещо, ма сто пьти я питах дали всичко е наред и тя да!!!!!!! тоновете се чуват вече ниско долу. казахами че с това чистене малко сьм си помогнала да е ниско бебето, така че моя сьвет е да помьрзелувате малко, вьпреки че от личен опит знам че е НЕвьзможно, но викайте някои да помага и се пазете