Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви преживявания са споделени във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, раждането, грижите за бебето и личните преживявания на бъдещите и новите майки. Темите включват здравословно развитие на бебето, подготовка за раждане, избор на бебешки продукти, кърмене и здраве и хигиена. Във форума се обсъждат теми като подготовката за пристигането на бебето, предизвикателствата на бременността, ремонта на жилището, личните преживявания и споделените истории от бъдещи и нови майки.
-
Какви преживявания са споделени във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността?
-
Какви са някои от притесненията, изразени във форума?
-
Какво представлява Baby Sleep Positioner и за какво служи?

..Помислих си че чета старата тема и нещо съм се омотала в четенето -
, толкова силно, че сама си се чувам, а мъжа ми горкия мисли, че сънувам кошмари и все ме гали. Какво ли е това, не знам? А и сутрин не помня какво точно съм сънувала???
Чакаме някой да докладва подробности 
Обаче аз с моя д-р не се карам, той е много разбран и не ми е зор. Ако Марулката нещо хукне, П. ще иде да вземе бумагите.
Пък и нещо трудно размествам мебелировката. 
), ама като си помисля че имам още месец до термин(или по-точно-до 25.08.) и ми се стъжнява съвсем
; сега в четвъртък съм на лекар-ще гледаме беба, а не сме я гледали от над месец; да видим какво ще ми кажат.....а като чета и мама Галка за тия разкъсвания дето пише, аз с Али бях така и съм си казала, че второ раждане такова не искам, та дори и да изляза страхливка, ще говоря с лекарката ми и ако пак се очертава такова огромно бебе, ще й кажа , че искам секцио, просто и аз след тия разкъсвания, форцепси и липса на разкритие първия път, не виждам какво на кой ще докажа ако отново го изживея

!
А и кравата си има вимеееее, не е само една обикновена крава....