ИЗРАЕЛ 10

• 29 385
  • 278
  •   1
Отговори
# 105

Честит празник на jakinik!
Весел рожден ден, СТефани!
Много здраве и весели игри!

mi6imadi, а на теб да пожелая леко и бързо раждане. Близко е момента, нали?

# 106
jakinik   , Честито !   Hug Да е  весела и щастлива, и здрава малката госпожица!

http://uk.youtube.com/watch?v=glNjsOHiBYs    Simple Smile   

bouquet

За снимките , които сложиха Тигър и Мента много ме е яд , че немога да ги видя , защото още не ми се отваря снимка.бг  Crazy .

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 10:36 от petia911

# 107
  • България-София
jakinik,
Да ви е живо и здраво момиченцето!
Щастливо, безгрижно детство на Стефани и весело отпразнуване на рождения ден newsm59!

# 108
Пете, що така бе? Какво ти пише, когато се опитваш да го отвориш? И аз първият път, когато го обновиха не можах да влезна в мойте албуми, влезнах в чужди и от там в моят акаунт и се оправи работата.

Тигре, много сполучливи снимки  Peace!

pepelja6ka, предният път незнам дали си спомняш беше преди 3 седмици- аналогичен случай с багер. Първо беше ранен, но той не спря, а продължи и точно тогава уби майка на 3месечно бебе (самото то беше извадено от нея преди да я убие). Затова се действа бързо, това не е човек който се страхува за живота си и би спрял ако го заплашат. Това е човек (камикадзе) отишъл с ясното съзнание, че ще умре и си стреми да взема колкото може повече животи със себе си. А горе го чакат хиляди девственици.

# 109
ПОздрав от мен - http://www.youtube.com/watch?v=gmDWvGKLzBE.Днес е концерта на Металика.А аз се успокоявам с Nightwish,че за къде съм с това шкембе.

# 110
Тали , нищо не ми показва на раздел  "снимки" , празна страница . Иначе  другите раздели  излизат.Никакви снимки не мога да видя - нито моите , нито чужди.Щом е в раздел "снимки" - празна страница , бял екран до долу.Само горе пише "Снимка.бг" и това е.Нищо, писах им , може да е някакъв погрешен  бан както предположи Мента например.Кога ли ще отговорят ....Ще чакам...Язък ми за много снимки, там са , другите ги виждат , аз не мога ...а имам да прибавям нови снимки и да си работя по снимките ...Мани бе ...Ще видим.

mi6imadi , ох , малко остана а ?  Grinning

ШАБАТ ШАЛОМ!

# 111
   Вижте какво намерих :

http://www.time.com/time/picturesoftheweek/0,29409,1738537_1585672,00.html   Интерсна снимка на Стената на плача , браво на фотографа!

# 112
  • На дивана, под юргана
Да, наистина е интересна... първоначално ми изглеждаха като сенки върху стената, но после разкрих замисъла на фотографа - те са на безфокус между фотографа и стената. Фотографът е бил близо до тях, но е фокусирал върху далечния обект - Стената на плача и в резултат се е получила тази интересна снимка...  Peace

# 113
Zdraveite!

izviniavam se za latinicata no polzvam na dever mi komp. che nashiat neshto ne mojem da go svurjim oshte. Dobre sme, veche vtori den obikaliame po gosti chak sega se spirame za malko.

shte  zvunna tezi dni da se ygovorim za kafe.

leka vecher na vsichki !

# 114
Мента и Ханд , да оздравявате , ей!

Тигър , не  ти видях снимките , но  разбирам , че  проявяваш интерес към фотографията  Simple Smile .Така ли е ?

# 115
  • София-България, Израел - където си поискам
Благодаря Ви момичета за прекрасните пожелания!   bouquet(ще дам на Стефани лично да ги прочете)
Стефани изкара един чудесен рожден ден, колкото по-голяма става толкова повече се вълнува .Цял ден приема поздравления, подаръци, вечерта бяхме организирали парти в едно заведение.
Таткото след рождения ден отиде на концерт на Металика, чакам го да се прибере и да разказва.

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 22:37 от jakinik

# 116
  • София-България, Израел - където си поискам
Да, наистина е интересна... първоначално ми изглеждаха като сенки върху стената, но после разкрих замисъла на фотографа - те са на безфокус между фотографа и стената. Фотографът е бил близо до тях, но е фокусирал върху далечния обект - Стената на плача и в резултат се е получила тази интересна снимка...  Peace
а тези черти които се виждат  как са се получили? Интресна снимка, за пръв път виждам по такъв начин да е представена Стената на плача.

# 117
  • На дивана, под юргана
Чертите са явно парапета, пред който са застанали говорещите. Очевидно не е сянка върху стената, защото няма как да се получи такава плътна сянка при тази осветеност на останалата част от Стената - все щеше да има поне минимално отразяване от хората обратно...

Петя, проявявам интерес но не съм професионално запален по фотографията - просто ми харесват снимките, които казват нещо повече, носят някакъв дух или настроение на момента. Това остава и след години... погледнеш ги и виждаш толкова много - надежди и очаквания, страхове и тревоги... Няма как да останеш безучастен.

# 118
Пак  трактористи  багеристи    Crazy

един въпрос   а  арабите  с  израилско гражданство  имат  ли  право на  оръжие   newsm78

аз  пък  видях  една  новина  как  едни араби в Ерусалим ,Кудс  им са  взели  жилището   евреи  и  е  въпрос на  подправка на  документи   Tiredдаже  се е довело до  върховен   съд  ама  нищо  арабите  на  вън пред   дома  правят демонстрация  за несъгласие  с  решението на съда   а  отгоре  еврей  с  оръжие    през  рамо  си  влиза  в къщата    и  наднича   към  снимателния  екип  Laughing

за    екскурзиите    до  Мароко   

има  ги  евреите  в  Казабланка  даже  има  и  еврейски  ресторант    кафе    на  една  стара  улица   Много  араби   се  спират да  си  купят  сандвиччч от там     

няма проблеми  те  са   си  родени  тук  и  са  уважавани  и  уважават    мароканците    Аз лично  често  пътувам до каза     и ги  виждам    как     си  ходят  в  релиозните си   дрехи

но    по  точно   по  голямата  част  на  евреите  са  в град Фес     той  се  счита  така да се каже  евреййски 

Тук   евреите са  дошли от  Андалос

когато  са  били прогонени от  християните  там  и  биват  добре  посрещнати  от  арабите   Peace

и  традициите  им  са  доста  преплетени   в  Магриба като цяло    и  кухня  и  амулети    и  т н 

а  за  посолството   не  имало   имаше  консулство в          Казабланка по  след  последната  интифада   остана  само  офис  Mr. Green

имаше  и  в  Мавритавия ,но  незнам  дали и там не го закриха   

народа  недоволства    това е   Mr. Green

иначе   един  от  съветниците  на  краля е   Андрей  Азолай       евреин   мароканец   

както  сами  разбирате  проблем а    между   араби и евреи  си  остава   и  ще  бъде  само   земите  на  Авраам   Mr. Green

до  скоро   bouquet

поздравления  на  празнуващите     bouquet

# 119
Интересно  Simple Smile .

Добро утро на всички! Съботното мързеливо настроение ни е обхванало от рано ...  Whistling МОят мъж казва , че  това му е хубавото , че не се работи (официално) в събота, защото работещите пречат и на останалите ..... Отсреща  строят , долу - ремонт ....представете си.А сега - тишина .. ехе ...  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт