Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са израелските теми във форума и какви са някои от обсъжданите теми в тези форуми?
Какви са последствията от изтичането на паспортния срок и какви са разликите в процеса на подновяване на паспорти между Израел и България?
Какви са последствията от влизане в България с изтекъл паспорт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са израелските теми във форума и какви са някои от обсъжданите теми в тези форуми?
Темите в израелските форуми обхващат различни аспекти на живота в Израел, като туристически атракции, културни особености, религиозни празници, исторически събития и дори брак между българи и израелци. Форумите обсъждат широк спектър от теми, включително история, религия, култура и обществени явления. Някои от основните дискутирани теми включват туристически дестинации в Израел, културни особености като кибуцния начин на живот, религиозни празници като Пурим и Шавуот, исторически събития като Холокста и лични преживявания на членовете на форума от живота им в Израел.
-
Какви са последствията от изтичането на паспортния срок и какви са разликите в процеса на подновяване на паспорти между Израел и България?
Изтичането на паспортния срок може да създаде проблеми при пътуване. Ако израелски гражданин пътува до България с изтекъл паспорт, той няма да бъде глобен. В България процесът на подновяване на паспорт може да отнеме до 4 месеца. За разлика от това, в Израел процедурата за подновяване може да бъде извършена по-бързо без глоби или допълнителни такси.
-
Какви са последствията от влизане в България с изтекъл паспорт?
-
Какви са процедурите за подновяване на паспорти в Израел и България?
-
Какви са разликите в рециклирането на отпадъци между Израел и България?
Всичко за минути става и без муцки дето викаш меко казано..."канят " ни и ни подсещат за всичко, евала ...Аз ще пътувам на отиване сама с децата и ако се запънат там да ме мотат ще ми е притеснено малките да не се размрънкат и аз сама с двете почти бебета да кажа , багаж и колички ...аман ...Все ще се случат усложнения мамка му баш като съм сама...Хем да ми е по-притеснено за бонус така ...Дали пък преди 3 г. и сега няма разлика все пак ...
тъпо ама ако опреш до това...
Де да знам.. Тук на израелска земя като и дадеш паспорта на влизане на компютъра им излиза цялата ти фамилия до 10 - то коляно , кога ставаш и кво кафе пиеш ...

Все пак си мисля, че в Германия тези неща са по-добре уредени, изобщо рециклирането там се слави с добро име
проблема с мен е че ако ме удари в гърлото веднага го правя гнойна ангина много рядко се разболявам но трудно ги изкарвам болестите. Броени дни останаха до нашето пътуване трябва да се стегнем! Сега лежа пък моите са на разходка сами довечера пак мъжа ми ще се грижи за малката да не я заразя , че тъкмо оздравя милото.