ДЕКЕМВРИйки търговията диктуват, мъже продават и купуват

• 19 202
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, анкета ли ще пуснем, или да резервирам за 10 човека в Мр Пица?

Марти, това е пладнешки обир!!! #Crazy НА нас педиатъра ни даде направление и не съм платила 1 стотинка за това изследване! Всъщност дадох 2 лв за консумативите за взимане на пробата. Т.е. за стъкълцето, върху което лепват пробата....
НО 50 лв си е състояние....

Калина все още е на море с майка. Оказа са малка геройка въобще не се впечатли (изплаши) от самолета. Напротив беше трескаво нетърпелива!

Поздрави и чудесно продължение на седмицата!    Hug Heart Eyes

# 226
А покрай прочетенето по темата установих, че аз би трябвало да съм карала именно варицела, защото ми излизат херпеси.

newsm78 тук явно аз не съм чела достатъчно, защото не схващам връзката...

Ами варицелата била от семейството на херпесните вируси. И когато веднъж си прекарал варицела, вируса оттам насетне си оставал в нервните ганглии в гръбначния стълб и при рязък спад на имунинета се реактивирал и избивал като херпес. Херпесът задължително бил проява на реактивиран варицелен вирус. Затова ако човек не е карал варицела, можел да се зарази от човек, който в момента е с херпес.
Принципно и за другото си права - гледам да не се затормозявам с "какво, ако, когато", обаче като ми го ръснаха това в градина - "доскоро имахме варицела, а вие сте бременна", малко се постреснах.

# 227
  • Варна, морето и сините вълни!
Дами, има ли някой познати в Свищов?
Трябва да подам едни документи...а не мога да отида до там..

# 228
Правде, идеята е на 31-ви да сме в детски клуб с децата (тъкмо и твоето ще си дойде), щото в пицарията ще е ужасия с толкова деца. Пицарията ще я оставим за края на септември, когато Хот се върне от море.
Предлагам неделя, 31.08.2008г., 18:00ч., клуб Всички звездички (защото има и открита част, и бира, и страхотен бар в близост  Mr. Green).
Искам на лични потвърждение от всяка декемврийска дама, която възнамерява да присъства на детската среща, за да не товарим темата. Аз казах, хау.

Мимис, може да ги овкусиш с чесън и оцет (като пача)  Mr. Green. За херпеса и варицелата Елс ти е казала, и самата скоро разбрах, но въпреки че до сега не съм имала херпес никога в живота си (тук чукам на дърво, прекръствам се 5 пъти, плюя през рамо 3 пъти и правя още куп магии, за да не ми се случва), като малка съм карала варицела.
Марти, нещо са те изклатили твоите доктори, всичко за децата е free, само 2 лева за манипулацията взимат. Но минало-бешело, тегли им една майна и следващия път вдигай скандал (щото сега явно вече е късно).  Peace Беше питала и за стайлинга на децата в детската градина. Аз, като един виден естет и сноб  Mr. Green, всеки ден водих Маги на ясла с дънки/панталон/рокля/тоалет. Резервните й дрехи бяха анцуг. Може би защото самата аз не ходя по анцуг по улиците, някак си ми е терсене да пусна детето в такъв домашен вид. И накупих разни панталончета и дънки с ластик от пазара в рамките на 10-15 лева/бр. и на практика това й е униформата. С анцузи ходим в къщи. Ми к'во да правя, в Сорбоната така ни учат  Mr. Green

Айде, отивам да се насладя на последната вечер без Маги в къщи (при бабите е), че от утре отново се почва "пика ми се, ака ми се и ми се пие вода"  Mr. Green

# 229
Влизам,за да ви почерпя,днес мама има Р.Д.
Да ми е жива и здрава и все така всеотдайна баба,мама и съпруга!

# 230
Веси, да и е Честит РД - да е здрава и да я радвате много  Mr. Green  bouquet
Пачи, аз ще липсвам на 31.08. защото Калина ще се прибере късно вечерта със самолет, а преди това сме се разбрали с едни приятели да ходим на пикник на Витоша, така че....забавлявайте се, ще се видим на втората среща  Hug
Поздрави от мен и слънчев ден ви желая!  Hug Heart Eyes

# 231
  • София
Веси, честит празник! Да ти е жива & здрава, да я слушате и глезите!   bouquet

Какво стана с шоферлъка? Кога е изпита или мина вече?  newsm78

Марти, разбрах номера. Говорих с моята GP. Каза, че ако се пускат чревните изследвания в ХЕИ, където стават за 1 ден, тогава се заплаща. Но ако се пуснат чрез GP в друга лаборатория, където стават за няколко дена, е безплатно. Съжалявам, че не са ти обяснили предварително.  Hug Ама и ти значи! Защо не попита преди това? Толкова теми са изписани за тези градини, а и сред декемврийките има мами с опит... Както и да е!  Peace При всички положения важен е крайният резултат. Парите биха се похарчили така или иначе...  Wink  bouquet И? Готови ли сте за понеделник? Моят старт е след 2 седмици и аз ще чакам вашите отзиви и впечатления.  bowuu

Хубав ден!
   bouquet

# 232
Веси да ти е жива и здрава рожденичката! Много да ви радва , а и вие нея да я радвате!
За детската градина и аз питах и ми обясниха същото. Само,че днес трябваше да занесем матириала в поликлиниката,но ние се успахме. Иначе куриер взима пробите във вторник и четвъртък и ги носи за изследване,така че оставаме за вторник. Иначе лекарката ми обясни,че можем да ги занесем в лабораторията,която се намира някъде на Пиротска.

# 233
Готови ли сте за понеделник? Моят старт е след 2 седмици и аз ще чакам вашите отзиви и впечатления.  bowuu

И аз ще чакам.
Нашият старт е на 26.09 (не ме питайте- ремонтират цялата кухненска секция на детската по нареждане на любимия ни кмет, добре, че има кой да ми гледа детето Crazy ooooh! Crazy)
Аз ще дойда и на двете срещи, Пачи, ще ти се обадя до края на раб. седмица Heart Eyes
Веси, желая всичко най хубаво на майка ти  bouquet
Хубав ден на всички!

# 234
И ние минахме изследванията днес. Марти, да не слагам повече сол в раната, ама яко са те минали. Както казах и вчера и нашата микробиологична лаборатория(тя е само една за града ни, та нямам избор) няма договор с касата, та се плаща, ама ми взеха 9,50лв. Ядва се!
За дрехите и аз питах в градината, защото съм чувала и виждала, че повечето деца ходят с анцузи. И ми казаха, че мога да го пращам с какво и да е, стига да е удобно за детето. Та и ние ще сме на варианта панталони с ластик и блузи + резерв анцунг в раницата. Аргументи - същите като на Пачи. Понатам ако установя, че нещо не е по реда си, може и да променяме, де.
И така утре излизат резултатите, взимаме си попълнения картон от педката, в неделя стягаме раницата.... и на есен - в случая в понеделник, с песен.
Ще разправям как е.

Веси, честито на майка ти!  bouquet

# 235
  • София
Здравейте Hug.
Ами личната ми лекарка ми даде направление само за кръвта и урината, а за микробиологията и паразитите каза, че не се плащат от ЗК и където и да отида ще ми вземат пари #Cussing out. Леле, утре ще ходя да взимам талон за това, че Дани не контактува със заразно болни и ще й вдигна голям скандал. Как може така да ме изпързаля #2gunfire. Иначе аз ходих в "Цибалаб", че ми е най - близо и най - бързо излизат резултатите.
За дрехите, и аз съм му взела два анцуга и три панталона с ластиг на първо време, че да му е удобно като ги сваля да пишка. Напазарувала съм най - необходимото за начало и както Елс е написала в понеделник с песен или с рев Mr. Green на детска.
За срещата,удобно ми е и на двете дати така, че когато решите аз ще дойда Peace.
Веси, да ти е живо и здраво мамчето.

# 236
Днес директорката на детската градина тук ме попита ще давам ли Иви на градина(понеже няма много деца и питат всяка майка) и ми каза,че сега записвали и правили списъците,и ако не го дам този септемви,ще мога да го запиша чак за септември 2009г...
Искам да го дам,но на пролет,не сега срещу зимата... Rolling Eyes
Утре ще мина да говоря дали не става да го запиша сега,а да го пусна пролетта...  newsm78

# 237
Веси, да ти е здрава и щастлива майката   bouquet
Значи за срещата сме: аз, Цвети, Марти, Зори, Хот (чиито координати в БГ нямаме).
Правда и Мимис пропускат.
Ланг?
Утре се обаждам да питам дали случайно няма РД този ден и час.

Маги стартира детска градина на 08.09.2008г. Само нашата е достатъчно либерална, та не ни иска никакви изследвания, освен бележка, че не е контактна с болни (но това само защото прекъсването между ясла и градина е по-малко от 2 месеца). Иначе искат картона от яслата и имунизационен паспорт.

# 238
Идвам за 31ви Simple Smile

# 239
йо, мамаситас, сори, че не съм се явявала на равнис, ма бая приготвяне, утре летим, стискайте палци, имаме 17 часа врата до врата.

желая на марти да не се ядосва, да не идва намръчкана на среща, ама ще я напием! а аничка ще идва ли? искам да гушкам дребни бебета:) освен дебелите кореми хихихи. рада е във тотален възторг от идването и партито.

поправка - нас ще ни мързи и ще сме в Сф до 9 септ, после 23-27септ.

отивам да хапна 139 парче прасковен сладкиш и да лягам, че утре блаааааааааа.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт