аз доста одавна не съм писала , но за сметка на това редовно ви чета. Ние с две думи сме добре. Малката е на село при баба и вече страшно ми липсва. Аз от днес съм отпуска , но ще ходим да си я вземем в понеделник защото мъж ми не може да се освободи по рано. И от село отиваме на Троян моя любим град. Общо взето нищо интересно около нас
да се включа и аз за темата за детските градини- Мирелата ходеше на частна ясла до миналата седмица, но за сега сме я отписали от там , че нали е приета в държавна. Обаче в държавната са разпределили децата в три груши и за едната група няма учитлки. Познайте за коя- за тази дето и мойта Мирела е в нея. Такув кусмет имам , че прусто думи нямам. За сега в началото на сптември ще имат чснота уж какво ще правим ако кажат , че за сега няма персонал я връщам обратно в частната докато си намерят учителки. Иначе аз като я дадох на частната тя беше на година и три месеца, на мен първите дни ми беше много криво, но пък тя нито веднъж не се разплака и винаги беше чистичка и доволна като я взимахме вечер. Така че на мен бързо ми мина . по въпроса за гърнетата - мирела от два месеца и малко е без памперс, но тя и в къщи и в фрадина си казва като има пиш и директно си отива и сяда и си върши работата, мама после само чисти. Напоследък в градината даже на никой не казвала ми директно отивала в банята върши си работата и сама си го хвърля в тоалвтната и пуска водата. Съответно ако е акала гащичките изцапани, но здраве да е
Марти на детската предпочитат децата да са с дрешки на ластик -панталонки , къси панталонки общо взето долната дрешка да е на лстик защото децата сами могат да се справят с обличането, докато с дънки им е трудно да се закопчеят и трябва да ангажират учителките.Иначе на мен също ми е притеснено как ще се справи Мирела в новата градина ,с нови деца и госпожи, но дано няма проблем. А и дано изобщо тръгнем там де. Иначе снимките на малките са върховни и толкова си приличат пу пу
Хот лек път на към бг и ако имам време ще се опитам да се свържем и да се видим , до кога ще си всъщност тук
Елси айде още мъничко остана да се появи малката бебка, а Стени смятам , че ще се справи в градината много добре като го описваш колко е контактен
Ланг голям сладур е Николушко, айде покажи и тумбачко да видим
на всички поздрави и весел уикенд

Правде а на теб много здраве и късмет мила на големи патерици, но какво да се прави пропуснала съм те на деня, нищо по добре късно от колкото никога

хайде спирам се сега , че сигурно ще ви изхабя нервите докато ме изчетете
Общата им бройка беше 5 (1х1,5г., 2х2,5г., 1х3,5г. и 1х6г.), а общият им акъл беше на 1,5г. Направиха ни диви и щастливи 

(като си спомня онези 3 (три) дни, в които преносвах Маги как бях откачила и бях готова да я извадя собственоръчно...
)
.

Абе, поуспокоих се, принципно.... а пък то и без друго всичко в тази насока е божа работа, да се надяваме, че ще имаме късмет.