ДЕКЕМВРИйки търговията диктуват, мъже продават и купуват

• 19 240
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм на линия и без дете след 25.08.2008г. Пия 1 бр. мохито. Все още съм годна за дискотека. Казвайте ден и час.
Тази седмица съм само без дете, но за сметка на това денем бачкам в офиса, а вечер чистя последиците от Миленовото боядисване и като цяло осъществявам пролетното почистване на дома (което не е правено от миналата пролет). Днес, например, измих хладилника, миалната и абсорбатора  bowuu. Добре, де, абсорбатора още го мия.
Установих, че ако раждам на по-често от 2-3 години, къщата ни ще е доста чиста  Joy

# 121
Един късен поздрави и от мен
Цвети - бъди здрава, обичана и щастлива!

# 122
Цвети ...всичко най хубаво за теб и семейството ти   bouquet

Установих, че ако раждам на по-често от 2-3 години, къщата ни ще е доста чиста  Joy

Пачи страшно ме кефиш,такива бисери сипеш ...не е истина  Joy

Моята Мама си отива след седмица и почват едни тъжни мисли да ме налягат Sad ...живот...кво да правиш.
Елс...много съжалявам ...дано малкия процент шанс който има човека да се падне точно на него ! Praynig

# 123
Цвети, на патерици честито и от мен  bouquet! Здраве и живот за цялото семейство, а за  другото - достатъчно пари да си го купите!

И аз до края на седмицата съм без дете - Стени е на Китен  grinning039.... пък на мен ми е малко смачкано от това, защото ни е първата по-голяма раздяла и третата изобщо.
Ама и аз ще използвам времето като Пачи, де -  newsm75 newsm79 newsm28 wash hang 1ironing.... и още дейности свързани с подготовката за №2 имам, ама няма такива емотикони Mr. Green. Скука няма да има! Само че ще гледам да не се вихря много и да се преуморявам, че подготвителните контракции да не станат истински.

# 124
  • София
Здравейте Hug.

Момичета, няма ли начин да си направим една вечерна декемврийска срещичка?
ЩЕ се наема с организацията, но ще искам бързи действия - предложение на дата, а заведение аз ще предложа в центъра, например!!! МОля ви!!!

Ако има среща аз също ще дойда за малко, защото малкото заспива в 21 часа и трябва да съм си вкъщи по това време. Всички дати са ми удобни без 16.08.

Ама и аз ще използвам времето като Пачи, де -  newsm75 newsm79 newsm28 wash hang 1ironing.... и още дейности свързани с подготовката за №2 имам, ама няма такива емотикони Mr. Green. Скука няма да има! Само че ще гледам да не се вихря много и да се преуморявам, че подготвителните контракции да не станат истински.

И аз бях същата фурия миналата година по това време Mr. Green.
Леле, Елс, то не остана много до срещата с човечето Grinning.

Приятен ден на всички  bouquet.

# 125

Момичета, няма ли начин да си направим една вечерна декемврийска срещичка?
ЩЕ се наема с организацията, но ще искам бързи действия - предложение на дата, а заведение аз ще предложа в центъра, например!!! МОля ви!!!

Здравейте,
За среща съм с две ръце  ЗА Party
Липсвате ми и много искам да се видим с колкото се може повече от вас. Heart Eyes
Свободна съм след 25.08.(тъй като тази седмица заминавам на гости на морето и се връщам в понеделник), без детето  ще бъда. Подробности - има много за разказване, но като се видим, живот и здраве. Simple Smile
Поздрави и целувки на всички -малки и големи  Hug

# 126
Ееееее, значе е трябвало да се отвори приказка за купон, та да се появи Зори  Sunglasses
Ама голямо отсъствие му дръпна този път, бе мацко, недей така, липсваш! Hug
Подробности - има много за разказване, но като се видим, живот и здраве. Simple Smile

Хм, а тези, които не можем да присъстваме .......Crossing Arms

# 127
Споко, нали сме клюкарки, всичко ще доложим  Mr. Green
Правде, направо избирай ден и час след 25-ти и ни уведоми.

# 128
Цвети да си жива и здрава, само хубави неща да ти идват!!! Поздрави и от Иво Wink

ПРАВДЕ, погледни си емайла веднага моля:) Айде, дърто какво се оплакваш, аз ще бъда на 35 декември!

Пачо, хубава идея! Понеже ние идем на 30.08. предлагам, ако ша може на 31.08. да има поне детска сбирка в некой парк, ако не дискотека за мамитата!!!

Сега бързам, но ще пиша после пак, поздрави от Радето, която се наконти за градина и каза, че искала да ми позира пред апарата понеже била красива Joy

# 129
Привет от Слънчевия бряг! Sunglasses
Цвети Честит Рожден Ден на патерици  bouquetМного да си обичана и щастлива!
При нас нищо ново-дребния я кара на диня..всички деца на море ядат повече-няшето-обратно Rolling Eyes За сметка на това, мама му хапва и дебелее стремглаво /ол инклузива е нож с няколко остриета Mr. Green/
Снимки-като направя Mr. Green
Тук петъците ставали грандиозни партита на Какао бийч -събирали се към 5-6 хил. човека та мн ми се приходи, ама няма кой да гледа бандита Tired
Чао за сега Heart Eyes

# 130
За среща и аз се включвам. Тип вечерна - не е сигурно дали ще сколасам, но за детска абсолютно съм на линия.

Днес посетих светилото д-р Марков, който ме информира, че мъжът ми прави клонинги с цел да ме детронира от господарския стол. С други думи, очаква се номер 2 да е отново от мъжки пол. Явно за номер 3 ще сменям оплодителя с някой сигурен, доказал се поне с 2 мацки.  Hug

Поздрави!

# 131
Приветски!!!
Значи ПРЕДЛОЖЕНИЕТО е: 29.08 rl=http://www.mr-pizza.info/index_.php?lang=bg&p=contacts]Дон Пица [/url], този, който е на Неофит Рилски, т.к. е в Центъра, почти по средата на града  Hug
Ако искате да е по-скоро - пишете!
Съжалява, че така телеграфно прелитам и не пиша почти нищо конкретно, но съм на път да припадна и едва се държа на стола....
Скоро спираме рикрутмънта и ще се поуспокоят нещата, но засега нямам сили вечер да седя, какво остава за четене/писане....

Прегръщам ви силно и ви желая прекрасни слънчеви дни!

П.С. Елси, разбирам те ..... ах, как те разбирам...когато не съм на работа (т.е. през уикендите) - пътувам в петък към Плевен и се връщам в понеделник за работа. Липсва ми Калина, но ако беше тук точно сега - не знам какво можех да и дам....
Но няма да се оплаквам - здрави сме и това е най-важното...

# 132
Мястото е ОК, обаче нека да е 31.08., за да дойде и Хот.

# 133
Добре че е Пачокрака да се сети за мен Cry Амаха Laughing

Божке, днес Рада като ревна - искам да летя! Ама наистина - иска да лети, не да се правим. И като пищи - защо не мога да летя с балона като Мечо Пух! Shocked какво да й кажа?? майка ти е чавка, ама без крила?!?

Освен това постоянно ми казва боли ме пишата и аз гледам гледам нищо няма, а тя всеки ден реве. докторът я гледа, каза малко възпаление има, ама какво да правя? Rolling Eyes

лек ден и цунки от дебелогъзкова (ходя на акупунктура за цялостна фиксация - много боли- а в софия са ми обещали антицелулитни масажи, уухууу!)

# 134
  • София
Здравейте!

От колко часа е сбирката? 31ви ли остава? Ако е към 19 часа и нататък, ще се включа и аз.  Peace

Хот, единственото, за което се сещам, е промивка с нещо безобидно и противовъзпалително. Като например, със смрадлика.  Thinking Стискам палци да й мине на нелетящата Рада.  Praynig

Марти, а ние знаем защо не можеш на 16.08.  Flutter  Whistling  Party

Ланг, няма да се отказваш толкова лесно!!!   Naughty  Как е батко Никола?

Пачи, звучиш по-очовечена! Ще се радвам да те видя на 31ви!!!  Heart Eyes (Както и всички, които ще имат възможност да дойдат, разбира се! Пачи все пак е по-специален случай, нали тази среща няма да ни е първата!  Simple Smile ) Пачи, Пачи, ти докато миеш абсорбатора, твоите любимци се стягат за товаPeace

Хубава вечер на всички!!!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт