ДЕКЕМВРИйки търговията диктуват, мъже продават и купуват

• 19 234
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна, морето и сините вълни!
Мимито много хубави снимки аз си харесах тази  http://mimisto.multiply.com/photos/album/39/39#73 , личи си че децата са се забавлявали а Катето е станала една прекрасна позиорка  Heart Eyes.А тази пещера коя е ?
Веси  честита годишнина   bouquet

Ходихме до Ягодинската шещера, но там си забравихме апарата и нямаме снимки и до Снежанка. Снимките са от пещерата Снежанка! МНого красива пещера. Заслужава си да се мине пътя до нея!

# 106
Много благодаря! Ще пусна снимки задължително този път  Blush
Кръстницата ни е много веща във всичко и кръщенето ще бъде на ниво- синът й е богослов и знаеме за всички подробности на ритуала.
Сега ходих да пазарувам от един страхотен парти магазин на Асико и се размазах направо! newsm71  Купих подаръци и от името на близките, че те все ме питат за идеи и аз направо влязох в действие!   party002  Gift
Асинка много боледува тази година, а и след миналогодишната случка от края на август '07 искам просто да си я кръстя и да не я водя на море тази година, а само на басейн и на Велинград, евентуално.
els, съжалявам да чуя за Вашите големи тревоги и здравословни проблеми- ще се моля за Вас!  Praynig

# 107
Момичета, още веднъж - благодаря ви за подкрепата! Hug
Няма да тровя темата с подробности, проблемът е наистина сериозен, борбата тепърва започва, но все пак се вижда или поне докторите твърдят, че има светлинка, така че ние продължаваме да се молим и да стискаме палци!

# 108
  • София
... едно сребърно кръще.... кръщето го сложи попа след като изрече думите , че вече е християнче.

newsm78 ooooh!

Els, стискам палци.  Praynig Ще ти пиша на лични.

# 109
Здравейте, момичета, отсега се извинявам за телеграфния стил, в който ще пиша....
Елс, съжалявам да чуя за проблемит, които имате, хубаво е, че лекарите все пак не ви отнемат надеждата!  Hug Praynig
Калина все още е в Плевен при баба си и дядо си. Харесва и, но на мен ми е тъжно....Хубавото е,ч е всеки уикенд се виждаме, а в края на август ще ходи пак на море - този път с баба си. Много е пораснала, бърбори без спир и сипу мъдрости постоянно Grinning

Хот, чакам ви с огромно нетърпение вече!  Hug
Мими, супер снимки - явно добре сте си изкарали!  Hug Heart Eyes

Марина, дано да се оправи християнчето, и да не боледува вече толкова много! А ти как си?

Ние правихме кръЩене миналата година на 12.08. Мисля че пусках снимки от тогава.... Беше прекрасен празник!

Скоро може и да ми остане време да кача снимки от морето.....вече имам само блед спомен, че сме били там....уви....

Поздрави от мен и хубав уикед ви желая! Ние утре сутрин пак се мятаме в колата в посока - Плевен Grinning

# 110
Правдицо, стисни зъби още няколко дена, де, още не си на 33. Зорлем се състаряваш  Mr. Green
Дами аз съм малко зла, злобна, зелена и уморена последните дни, влача Маги с мен в офиса и по-добре да не пиша, че нищо хубаво и цензурно няма да чуете от мен  #2gunfire
Бебе Ру ме рита като за световно, понкога искам и аз да мога да го ритам, за да види какво е, така че и нощем не спя като хората  Sick
Милен е в процес на подготовка на боядисването, и къщата е пълен хаос, и ми идва да я запаля (изглежда далеч по-лесно, отколкото да я изчистя).
Такива ми ти веселби. На 15.08. отивам на поредното (но не последно, надявам се) море за сезона - барем там си поизлекувам нервите.
Стига съм ви товарила, не ми се пише за кръщенета, сополи, болести и т.н.
Елс, цялата ми положителна енергия (а тя в момента хич не е много) е за теб и семейството ти  Praynig

# 111
  • София
Здравейте Hug.
Марина, хубаво сте решили да кръстите Асинка. Ще чакаме снимки.
Мими, снимките са страхотни Peace.
Краси, кога идва мамчето? И аз така с нетърпение чаках майка ми да дойде да ми помага. Много обичах тези моменти.
Елс, стискам палци Praynig
Правде, пускай снимките от морето, че всички ходихте, а някои и по няколко пъти те си знаят кои са Laughing, а само аз го гледам на картинка.
Пачи, що така бе, жена? Вместо да се наслаждаваш на живота ти си зла, злобна и зелена. Давай го по спокойно, пък каквото ще да става.
И аз пиша в телеграфен стил, но на малкото хлапе му се спи и ще излизаме на разходка, че тя  сутрин е свикнала да спи в количката и не може да заспи в леглото си. От малка е с претенции Mr. Green
Чао и приятен ден  bouquet.

# 112
Цвети, честит рожден ден! От здраве и любов да не се отървеш, покрай теб - и семейството ти   bouquet И много да те слушат  Hug

# 113
# 114
  • София
Честит Рожден Ден, Цвети! 

Много здраве, много късмет, много обич на теб и цялото ти семейство!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

И успех в лечението на Лазар!!!    Hug

# 115
  • Варна, морето и сините вълни!

Цвети, много здраве и късмет на теб и всички които обичаш!

# 116
  • София
Честит рожден ден, Цвети!
Да си жива, здрава и много щастлива!

# 117
# 118
Честит рожден ден, Цвети!

Бъди жива, здрава, обичана и щастлива!

# 119
Цвети, здраве, щастие и късмет!!!
И да изчезнат лошите неща от вашата къща и от любимите ти хора!!!

Пачи, слушам и изпълнявам - махнах наближаващото пълнолетие от ника си  Mr. Green Hug
Момичета, няма ли начин да си направим една вечерна декемврийска срещичка?
ЩЕ се наема с организацията, но ще искам бързи действия - предложение на дата, а заведение аз ще предложа в центъра, например!!! МОля ви!!!

Общи условия

Активация на акаунт