ДЕКЕМВРИйки търговията диктуват, мъже продават и купуват

• 19 234
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна, морето и сините вълни!
Елси, дано всичко се окаже лош сън!

# 91
# 92
елси, стискам палци!!!

цвети, ЧРД и на теб и весело изкарване на водата!

майче, как го забравили бе?!?!?!? милото бебенце....

рада кашля ужасно много и вади едни сополи страшни. мнение по всички въпроси. тази сутрин се събуди със следното изречение "мами, искам едно голямо мед да ми пльокне в млякото защото аз иска много мляко с медче" Joy

лек ден!

# 93
Елс,   Praynig Аз периодично те проверявам дали си ОК (по статистиката), щото напоследък никаква те няма...

# 94
Елс и от мен имаш стиснати палци! Praynig

# 95
Ели, стискам и аз палци  Praynig Пиши като има новини  Praynig

# 96
# 97
Благодаря ви, милички! Hug Hug Hug Знаех си, че ще имам вашата подкрепа, макар и от разстояние, и това означава много за мен!
За съжаление вчера новините ставаха от лоши по-лоши  Sad Cry
Продължаваме да се молим и да стискаме палци - днес ще му правят ЯМР на Жоро, дано там да има някакъв обрат в диагнозата поне към нещо лечимо! Praynig Praynig Praynig

Пачи, мерси за загрижеността и заинтересуваността  Hug! Не пиша често, може би защото нямам кой знае какво да кажа или пък му домързява на моменти и само чета. А пък и пак имахме проблеми с лаптопа - пореден вирус, аман от болнавия му лаптоп!
Иначе аз съм добре, надяваме се и бебето да е добре и тези поредни отрицателни емоции, които преживявам да не му се отразяват или поне не много! Но пък не би било човешко да не се вълнувам за близък човек... Стени също е добре, едва си го прибирам вкъщи - дай му само навън с другите деца да е, нищо, че е най-малък в махалата, карат се всякакви коли и колела, рови се по пясъци и т.н. Подготвям се психически да го изпращам на море с баба му и дядо му във вторник.... и така при нас.

# 98
Черпя по случай третата годишнина от сватбата ни...

# 99
Честито, Весенце! Още поне 50 пъти по толкова   bouquet (ама после да не съжаляваш  Joy)

# 100
  • София
Здравейте Hug.
И аз не пиша често, защото няма нищо интересно при нас. По цял ден сме навън. Децата са добре, подлудяват ме, но нали са затова Mr. Green. Ани е страшно привързана към мен и се научих с една ръка да си върша домакинската работа и всичко останало като миене на зъби, приготвяне на закуска обличане на Дани и т.н., а с другата ръка я държа. Станали сме като скачени съдове двете, но в противен случай реве ooooh!. Надявам се, че като проходи ще тича по мен и няма да се налага да я нося, че останах без кръст и гръб Tired.
Веси, честита годишнина. Още много години любов и щастие  bouquet.
Елс, стискам палци всичко да се оправи Praynig.

Опа, тъкмо се разписах и Дани се намърда в скута ми и започна да натиска клавишите.
Хайде, ще приключвам, че и той иска да пише Laughing.
Чао и приятен следобед  bouquet.

# 101
Момичета, най-накрая и аз да Ви се похваля с нещо хубаво, че ще правим кръщене на вече порасналата Анастасия в Панчарево, където се венчахме и ми беше в коремчето още!  Heart Eyes
Някакви съвети от вече опитните майки за кръщенката?

# 102
  • Варна, морето и сините вълни!
msbilt, пожелавам ви красив и приятен празник!
Аз кръщавах Борко, но нищо не мога да те посъветвам. Празник за детето Laughing
Катето още не е кръстена. Може би на пролет или лятото догодина. Трябва да ни дойде кръстницата и да стане готова къщата. Ще я кръщаваме в новата църква на нащето село  Sunglasses

Ето ви малко летни снимки от нашата почивка на планина и на море  Mr. Green

# 103
 момичета вижте кого засякох тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=73363.860
Марина за кръщенето на Галето купувахме една бутилка олио едно сребърно кръще, букетче от здравец,  една бяла кърпа която е да се забърше детето и нови дрешки необличани това ни искаха на нас от църквата във Варна , хубаво е дрешките да ги носи кръстника, кръщето го сложи попа след като изрече думите , че вече е християнче.Марина да не забравиш после снимки да ни покажеш  Hug погледни и тук http://www.bg-mamma.com/site/content/view/436/60/
Марти знам че ти е много трудно но когато проходи Ани ще е по лесно въпреки , че и сега Мая ми виси по ръцете но няма как бебета са все още
Аз нямам търпение вече майка ми да пристигне  Grinning , дано пътуването мине нормално

# 104
Мимито много хубави снимки аз си харесах тази  http://mimisto.multiply.com/photos/album/39/39#73 , личи си че децата са се забавлявали а Катето е станала една прекрасна позиорка  Heart Eyes.А тази пещера коя е ?
Веси  честита годишнина   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт