Will you still need me Will you still feed me When i'm 64, САЩ си спомня Beatles

• 12 696
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Анет
Продавам легло за $150
Намирам купувач и той ще ми изпрати чек. По- късно въпросния купувач пише " извинявам се ама моята секретарка е  написала чек за $ 15000 #Crazy"
Получавам въпросния чек и писмо " аз ви имам доверие, миля вземете си парите за леглото $ 150, парите за мъни чека $50 и още $500 за причинените ви главоболия / общо $700/. Получената разлика от $ 14300 да му я изпратя. цитат
 MONEY GRAM MONEY TRANSFER so that they have the remaining for pickup of the furniture at your location tomorrow,

Here is my mover information once again to wire the remaining money to..

Name----------David Perez
Street----------24,Walnut Groove avenue.
City-------------Rosemead
State------------California
Zipcode--------91770

И така става че въпросния купувач си прибира $ 14300 в брой, а аз разбирам след 3-4 дена , че чека няма покритие и си отнасям всичките последици.
Извинявам се , ако преди съм обидила някого, ама много се бях ядосала Sick

И аз си търся къща за $1 , ама разбрах че няма и сега сме се спрели на земя и по- късно ако може да стори, ама какво мислим, какво ще стане
Лека нощ от мен и още веднъж се надявам че не съм обидила никой

# 152
  • USA
Ех, тамън се зарадвах, че сме си пристигнали здрави и невредими и Кристиан вдигна температура. И повръща дори и водата.
За първи път ми се случва. Какво давате в такива случаи? Дадох Тайленол и сега спи. Чудя се като се събуди да давам ли вода. А нещо за повръщането давате ли?

# 153
Ох, Уинкс, сега пък вие ли?!
Нали трябва да е хидратиран, така че давай. Може да му е минало като се събуди. Иска ли да пие?
Иван все още не иска да пие от бутилката. Тази вечер "вечеря" педиялайт от спринцовка и учудващо му се стори като игра и му хареса и гълта  Crazy Дано Кристиан се оправи бързо! Давай  Педиялайт, помагаи при повръщане.

# 154
  • USA
Иска да пие. Като се събуди вика "ам ам", но след това го повръща. Ще опитам с Педиялайт, дано да помогне. Иван колко време го държи вече?

# 155
Обърках и вместо на лични тук писах  Laughing

# 156
Пумпал ,бързо да се оправя сладък Иван,гадно е да си гледаш детето как боледува.Уинкс вие също да се оправяте!

Биз..Елла с нас да,много геройски се държа навсякъде ,дори и на обедите не спеше/в тази връзка да се похваля че излезнахме от памперси,само нощен ползваме Mr. Green/ .
Ще сменяме квартала само ,не се местим на далеч-тази къща ни отесня и затова.

Еххх браво на Малдост 4,дали не съм ударила джакпота с моя апартамент там  Laughing

Тандури...изпуснала съм какво  става  с вас,прибирате се така ли ?! ,моя си е вината де не можах да прочета всичко-дано нямате проблеми със имиграционните.

# 157
Джи, като каза че тероризирал другите....Иван така почна да си "играе" с деца  Embarassed Много обича да ги пипа, но се превръща в тормоз. Много ми е неудобно от майките. Докато стигна при него и нападението е осъществено...е вече знам и седя при него да пазя другите деца.  Laughing

Пумпал, той с другите и най-вече децата е много мил, само с вътрешни хора си го позволяваше, даже ме изумява колко е мил като  приближи дете и най-приятелски подаде ръка, погали, прегърне го. Имам невероятни снимки от една кръчма тия дни, където се водеха и прегръщаха с една Антония Wink, на година и месец. Че пък и си ги подбира - тези, дето на мен не ми харесват особено виждам, че и той не ги ухажва особено, като една Ивана например Laughing, но тази Антония си я харесах от пръв поглед и както после стана видно - и той.  Crazy Снощи пък искаше да си играе с едни батковци, те пък го пренебрегнаха, понеже бил бебе и едното го почти го блъсна, аз не се намесих, само гледах как А.К. тръгна към него и нещо го излая/изръмжа по бебешки и после се врътна и си намери нова работа...да се опитва да скочи в един фонтан. Laughing Очевидно нямаше намерение да го атакува, което засега ме улеснява.

миз, хайде, пише вече бележки кое и как за пеенето на маса и въобще.

Вие верно се завърнахте и темата наедрява с минути. Отивам на плаж, после ще чета пак. Добро утро. Grinning

# 158
Даа, аз мога да потвърдя колко е гальовен АК - голяма душичка.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 22:58 от Jenna

# 159
МВК,мерси за разяснението,аз не зацепих че големия чек е без покритие. Това за земята и къщата не е лоша идея,но е много работа,а ние сме много мързеливи..

# 160
Нямаме чийзкейк фактори наблизо май

Имате, имате. И 6-7 Старбъкса имате, и Панера Бред даже. Mr. Green И Български хроники-2 имате. Joy

Чета ви просто, бе хора, подробно. Катурнах Антъни да спи и пладнувам на сянка с компютърта.

На Тръмп сме му били в един от хотелите, във Форт Лодърдейл, Бахиа Мар се казва, много мизерно ми се видя. Аз го харесвам като идея този Тръмп, но не мога да разбера логиките му от време на време. Защо например, на всяка цена, трябва да построи керемидка на всеки ъгъл, при положение, че качеството и не е винаги на нивото, за което той претендира?

Какво е Крейгслист?

На мъжа ми преди 3 г. му продаваха, леко да не паднете, за 300 - триста - кинта, следните чисто нови, купени, но неизползвани неща (едни пенсионери си разпродаваха имуществото, щото поживели и им се оставало в Европа и не знаели какво да го правят, така и не ползвали обзавеждането в тукашната си къща и не им се разправяло с продажби): пералня, сушилня, печка, хладилник, миялна машина, маса са хранене с 6 стола Joy, някакви вентилатори за таван, някакво стерео - в смисъл някаква уредба, какво беше още...забравих вече - един милион глупости бяха. Той ги взе, запазихме си пералнята и сушилнята за резерва, а другите работи ги подарихме на едни хора, които имаха спешна нужда от временно обзавеждане.

Искам да ви кажа, че колкото и да е просташки квартал, Люлин се оказва доста поскъпнал - значи района около метрото, с Билла, Техномаркет, Метро, Кооперативния пазар, църквата, банките, Люлин Бийч Joy и каквото там има още, се оказва много примамливо като локейшън място. Доколкото знам, този район, в момента е по-скъп от Младостите. Shocked

Антъни почти се научи да плува, въпрос на време е да го пуснем сам. Отпуска се, маха с ръце и крака съвсем ритмично и се хили като зелка, щастлив и доволен, страх, като понятие, не съществува Shocked.  Опитва се да изпие, засега безуспешно, цялото море Sick, яде лед от чашата, в която го носят, нагъва маслини по ресторантите, обожава да гризка лимоните Sick (сещате се, ОНАЗИ статия Laughing), а аз седя и се кръстя по 16 пъти да остане здрав и невредим, след тези му упражнения. ooooh! Вече претръпнах обаче, след онзи стерилен Антъни, който доведох тук, сега имам чувството, че ще върна едно малко, диво Том Сойерче. Laughing

# 161
Тинке, що да не купим - скромно апартаментче в Маями струва колкото скромно апартаментче в скромен квартал на София. Ха сега? Къде е по-добре  Laughing
А, не бе, купете и със здраве ползвайте. Три купете, ако щете. Аз щото си спомням, че беше върла противничка на закупуване...рентата водеше по точки при теб...
   Джи, крейгслист е сайт за обяви. Купуват, продават, заменят, работа търсят, предлагат.....продават и себе си дори, буквално...какъв линк ми прати познат Shocked Crazy хайде да не се отплесвам....аз гледах за билети за концерта на Мадона, щото в тикетмастер се изпариха пак за минути, засега пас....тя се е отплеснла. Да помагаме на Африка, ама чак пък $675 за 2 билета "чудесни места" били...айде нема нужда...ще чакаме да станат по $50 Mr. Green
  Чийзкейк фактори има. И в сряда ще бъде посетен. Аз обратно за тоз чийзкейк, в БГ ми е ставало лошо от такова чудо...но беше преди години и кой знае в коя сладкарница е магерено. Тук има видове, които са повече мус на вкус, и аз ммммм Heart Eyes
 Агенткей, умеем ги дългите постове още, ей Laughing

# 162
Благодаря за информацията на всички. Явно, че ако се заприбираме, ще се наложи тото да пускам и много да се моля.

Аталанта, каква е връзката между казването на истината и писмото ти до имиграционните със случая на Тандури? Нещо не разбрах. Не се заяждам, не ме разбирай погрешно.
В. също е пращал собственоръчно писмо на ИНС, казвайки им, че не са му апдейтвали адреса и е излязал извън статут заради тях. Да получи удължение със стара дата няколко месеца преди 11/9.
След 2004 всичко потъна в едни големи дупки, Реформи, които доведоха до голям хаос- документи се прехвърлят от един център в друг. Случая от миналата година 2 юли знаете ли го? Към настоящия момент всичко спря - няма авейлибъл виза номера. Няма молитва, няма гневни писма, които могат да променят ситуацията, та дори и голата истина да им зашлевиш в лицето.

Тандури пътува без пермити, с удължена виза от тук.
Има право да събере максимално много информация за всички непредвидени случаи Peace

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 17:38 от Niki1

# 163
Джи, шеметен Антъни  Laughing
Айде, Кристиан и Ванката, бой по тия вирусляци!  newsm66

Къде е Clairette? Нещо не се вясва, ама хич.

Зора, кажи за килима, де. БТВ, и аз благодаря за статията.

Чийзкейк - явно не съм попаднала на добър. Някак на бубунки ми стои и не ме кефи.

Не бих купила имот в Люлин. Не бих вложила в панел, пириъд. Нито по Черноморието.

Вие като се стрещнете на имена ли си викате или на псевдоними?

# 164
Ники с теб съм за имиграционните, нещата са зле сейчас, доста зле и за Тандури рискът е голям. Аз нали подобно съм с неимигранскта виза с подадена имигрантска петиция и вариантът да ме върнат на границата съществува и ми треперят гащите за септември месец, когато ще пътуваме.  Тандури, освен да пратите Ели сама, нали тя е единственият ус гражданин (сори, малко черен хумор)

Миз, ама вие в Б-я ли идвате?

МВК - във Варна съм от 1 септ, но ще имам гости от УСА и може да ги водя насам-натам 1 седмица, ще се свържем  Peace

Провокаторката Агентка - стисни зъби, за работата, ще ти се услади скоро Simple Smile

Вие като се стрещнете на имена ли си викате или на псевдоними?
  Joy

Общи условия

Активация на акаунт