Will you still need me Will you still feed me When i'm 64, САЩ си спомня Beatles

• 12 704
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • USA
Интересни неща пишете за имотите в БГ. Малко цифромания  Shocked И аз като Анет съм мързел на тази тема, стига ми 1 воденичен камък на врата (разбирай - ипотека в ЛА). Флорида се слави с доста добри цени.
Къде са тези Манастирски ливади? А фонтаните? На мен май нито един квартал в София не ми харесва особено.  Confused Не мисля, че разликата между тях е голяма. Виж, в околните села има вече супер къщи, но инфраструктура - тц.

# 166
Момичета, благодаря ви за информацията, засега никакво решение не можем да вземем, защото има много неизвестни. Имаме още малко време да обмислим, затова и събирам всякаква информация.
Моят опит с "плакане на рамото" на посолството е само отрицателен, не само, че нищо не се промени в положителна посока, но се промени в отрицателна даже. Sad Благодаря на всички за мненията! Peace

# 167
Ако някога живея в София, не искам никога да напускам центъра, очертан така: мола, другия мол, канала и халите. В тез очертания се живее свястно и няма цигания. Не искам кола, ще ходя пеша. 

# 168
Вие като се стрещнете на имена ли си викате или на псевдоними?
  Joy

Ми кво, така си е. Тука все на никове го караме. А на маса как?

Уинкс, ето ти карта да видиш Фонтаните.

# 169
Феята, извинявай, че не ти отговорих за килима, пропуснах първия път. Килимчето е чудно  Grinning Малко не каквото си представях, обаче е приятна изненадата. Цветът е по-наситен, и не е съвсем килим, а по-скоро чердже, ама голямо.. За целта, която имах, върши чудесна работа. Най-много ми харесва цвета - зелено, наситено, леко тревисто, но все пак пастелно. Страшно се връзва с интериора. Мъжът ми го гледаше странно първите дни, вече свикна и му се радва. Всъщност, това е по-добрия вариант за нас, защото няма мъхове, достатъчно е здрав, но и мек. Бе, доволна съм.

По другия въпрос, по име си говорим на срещите.  Laughing Любопитка.

# 170
Мила ми, Фейо,, опитай ги, само ги опитай   Twisted Evil
 Бабунки, мамунки, няма такива филми Laughing

# 171
Ей, тва с обръщенията по срещи, все едно неприличен въпрос зададох!  Laughing Ми не съм се виждала с никой от вас. Де да ви знам каква етикеция сте въвели?! Аз съм от питащите. Как иначе да се науча?

Зора, радвам се. Казах ти, Land оf Nod са супер.

Тина, аз се боря тука не с един, а с 32 sweet teeth. Само хубави тортички ми трябват. Ограничила съм се до 1 блокче шоколад седмично, за да вляза във форма. Преди омитах по 2 на ден, ама си държах 47-те кила без проблем. Сега, след второто раждане се опитвам да вкарам нещата в същото русло...

# 172
Де да ви знам каква етикеция сте въвели?!

Joy

Сайта с фонтатчетата  ooooh! Какъв "стил" само  Whistling

Уинкс, как е Кристиан днес?

Джи, порастнал е Антъни в БГ  Grinning Леле какви ги върши!

Джена, успех да намерите нещо хубаво и удобно  Hug

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 19:55 от Пумпал

# 173
  • USA
Пумпал, по-добре е. Мерси.  Hug Не е повръщал и беше весел сутринта. През нощта пи Педиалайт. Все пак ще го заведа на лекар. Дано с това да сме се разминали. Как е Иван?

Джена, и аз ти пожелавам успех да си намерите нещо точно по вкуса. Широкият център на София ми звучи много добре.

# 174
Ей, тва с обръщенията по срещи, все едно неприличен въпрос зададох!  Laughing Ми не съм се виждала с никой от вас. Де да ви знам каква етикеция сте въвели?! Аз съм от питащите. Как иначе да се науча?
Аз трябваше и да отговоря, не само да се засмея, защото прозвуча (прочете се) много енигматично. Без да искам Фея, сори. Смеха идва от там, че аз с няколкото съфорумки, с които съм се виждала, не спирам да се обръщам към тях на ник и се поправям нон-стоп Laughing  Embarassed

Ама ти сега ако обичаш не ни дразни с твойте 47 кг, амахааа  Crossing Arms Чийзкейк не ядяла, я беж бързо във фабриката! Naughty
-------------------
Значи, нали Варна става градът на моловете. Отивам аз в единия, най-новия - Мол Варна,  да гледам филм някакъв и си казвам, 'ей, не се чувствам, като в България, много ми е непривична тази обстановка, само с УСА я свързвам" и както го казвам това на приятелката ми, слизайки по ескалатора и се дочува една чалгичка приятна от кафенето, замирисва на цигарка, е в България бяхме, къде другаде Simple Smile
Джи, това по повод чалга-рстването в Бг. Ама е хубав мола, много добре са го докарали, едно към едно УС-ките им събратя. Внесохме молската култура и молстването, като начин на прекарване на свободното време.

# 175
  • usa
Миз, ама вие в Б-я ли идвате?

тц, флорида ще наобиколим. и джи е обещала да се върне докато ние сме там. и верно кажете каква етикеция сте приели, че да не се излагам като от дивия запад...

# 176
тц, флорида ще наобиколим. и джи е обещала да се върне докато ние сме там. и верно кажете каква етикеция сте приели, че да не се излагам като от дивия запад...

Муцка, нема да се плашиш, ще ти се намести етикета.. Джи всичко ще ти обясни... Grinning

Каква Флорида, бре, аз мислех, че към нашия вилает ще идвате...

Забелязахте ли, че заглавието беше отрязано и от Beatles стана на Bea  Grinning

Друг въпрос. Вие на коя ръка си носите халката? Аз по български, на дясната, обаче след атаките на едно момченце тук, установих, че хората не осъзнават, че съм омъжена...

# 177
Вие на коя ръка си носите халката?
И аз като теб: халка и годежен пръстен на дясната. На лявата имам anniversary ring и хората се сещат да питат  Wink

# 178
Хихи, това за обръщенията ме разсмя, аз сигурно като Биз ще се бъркам много, защото така съм си свикнала с никовете.  Joy

За чийзкейк да ви кажа, за мен истината е в съвсем обикновения такъв, без нищо добавяно и колко се може по-пресен. Тук има една компания Muddy Paws Cheesecake направо страхотни ги правят. Ммммм....

Кой дава толкова пари за апартамент в София? Направо главата ми не го побира това.  #Crazy

Зора, аз вече не нося халката, опитах се в началото, ама не съм свикнала на пръстени и ме беше страх, че ще я забравя или загубя, защото само я свалям. Та по този повод отнесох не един или два въпроса от колегите, а все съм си мислела, че това е нешо лично.  newsm78
Иначе и аз я носех по български и по този повод в една дискотека имах много смешна случка, когато 10 мин се опитвах да обясня на един французин, че съм омъжена, а той настояваше, че трябва да имам халка на другия пръст, докато мъжа ми се превиваше от смях точно срещу нас, вместо да ми дойде на помощ.  Twisted Evil

# 179
Друг въпрос. Вие на коя ръка си носите халката? Аз по български, на дясната, обаче след атаките на едно момченце тук, установих, че хората не осъзнават, че съм омъжена...

И аз на дясната. Мислех по едно време да я прехвърля на лявата (по същите съображения), но се оказа че левия ми безименен пръст е по-тънък от десния и ми е голяма  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт