Will you still need me Will you still feed me When i'm 64, САЩ си спомня Beatles

• 12 714
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • usa
тц, флорида ще наобиколим. и джи е обещала да се върне докато ние сме там. и верно кажете каква етикеция сте приели, че да не се излагам като от дивия запад...

Муцка, нема да се плашиш, ще ти се намести етикета.. Джи всичко ще ти обясни... Grinning

Каква Флорида, бре, аз мислех, че към нашия вилает ще идвате...

вашия вилает го обикаляхме миналата година. тази ни е домъчняло за роднини и понеже не стигнаха силите за организация до бг, решихме да навестим поне роднините, които са ни подръка.

аз халката я нося по бг. но не са ме бъркали за неомъжена. сигурно защото гледам страшно...

# 181
сигурно защото гледам страшно...

хахаха, явно аз гледам много добронамерено.. Grinning ще се поправи.

не съм разбрала, че сте идвали, що не си се обадила?! имаме и чийзкейк фактори даже, кяхме да отпразнуваме събитието .... Grinning

Да ви обадя, в Готварския има една тема за едни златни картофки... страхотия, калорийна бомба, ама са ужасно вкусни...

отивам да работя, че ще ме уволнят вече..

# 182
Рано ли е според вас да купувам дрехи за есента? Той сега е на размер 12м и си мисля, че ако взема 18м би трябвало да му стават есента, ама не знам? (То аз още не съм ходила да видя дали предлагат де, ама така да си питам Simple Smile)

# 183
Миз, ако успея да те видя живот и здраве, мога ли да се обръщам към теб с миз? А да слагам окончание "е" накрая? Или направо с Ваше Величество?

Джи, като се замисля, май "бг хрониките" ми е последния чийз кейк от  доста време насам. Трудно му свиквам на захарното количество.

# 184
Ати, като знам моят как за нула време минаваше направо на размер следващата кръгла годинка  Crazy ....
 Зора, ако са тези на Лео, мхм, лапали сме, вкуссснооо...  Laughing

# 185
  • usa

не съм разбрала, че сте идвали, що не си се обадила?! имаме и чийзкейк фактори даже, кяхме да отпразнуваме събитието .... Grinning

отивам да работя, че ще ме уволнят вече..

е, аз малко обобщително се изказах "вашия вилает"... имах предвид калифорнията. точно сф го подминахме, че сме го отчитали преди неколкократно и имахме други цели за покоряване. но следващия път, непременно ще поспрем, щом и с чийзкейк ще черпиш Simple Smile. а до края на ваканцията има още доста време, нищо не се знае.

Миз, ако успея да те видя живот и здраве, мога ли да се обръщам към теб с миз? А да слагам окончание "е" накрая? Или направо с Ваше Величество?

не знам, чакай джи да ни обясни етикета и тогава ще ти кажа. така де, дай да се държим на ниво, поне докато се напием...

# 186
В САЩ на лявата, в България на дясната. Никой не се обърква, ноооо наглите погледи по улиците не секват. Цицореста съм, затуй. Честно, ако мога, навсякъде с мъжа си ще ходя, само да ми бъде спестено оглеждането.

аре пуснете ме да публикувам отговор де.  Mr. Green

# 187
  • Boston, MA
Ехееее, завърнали се писателки.

Халки (две една върху друга) нося на лявата ръка, като искам да си напомня нещо, слагам на двете ръце по една, покрила съм и БГто и УСАто.

Аз не мога да разбера защо на първа страница в Клюкарника няма баре 20 теми за доклада на ЕС днес.

# 188
Oooo, цицореста, заглеждали я...скромна си, скромнааа  Laughing
 Но халка, но проблеми  Mr. Green

# 189
Хиър, отивай в темата за вървежните, веднага!

# 190
Oooo, цицореста, заглеждали я...скромна си, скромнааа  Laughing
 Но халка, но проблеми  Mr. Green

Бе да ти ги дам да ги поносиш едно лято, да те видя като ти се заоблизва някое деди от някоя държава, където е прието направо да те опипват на улицата, друго ще пееш.  Laughing

Бубка, както казах, гражданската активност се изчерпа в бойкота на всичко австралийско.

# 191
  • usa
Аз не мога да разбера защо на първа страница в Клюкарника няма баре 20 теми за доклада на ЕС днес.

е, какво да кажат? да се оплачат, че европата не ни оценява държавата и не я разбира?

# 192
А, Бубка, има бе. Тематат се казва "чувствате ли се безсилнО".

Тандури, да ти кажа, и моето кисело прави повече цвик от обикновено. Възможно ли е състава на прясното да се мени според сезона? Грам не разбирам от говедовъдство.

# 193
Възможно ли е състава на прясното да се мени според сезона? Грам не разбирам от говедовъдство.

Знам че пролетта млякото е най-високомаслено (тогава се раждат агънца, теленца и т.н.), но не знам дали е от това.

# 194
Бе да ти ги дам да ги поносиш едно лято, да те видя като ти се заоблизва някое деди от някоя държава, където е прието направо да те опипват на улицата, друго ще пееш.  Laughing
  Joy E, kak може да си толкова образна, бееее, хахаххаа. Заведена си под отговорност за две малки (но трайни) бръчки край лявото ми очо, от причинения хилеж  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт