Will you still need me Will you still feed me When i'm 64, САЩ си спомня Beatles

• 12 678
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Клеър, трябва и за количестовото да се внимава. Тук не се усеща човек, но всичко е в по-голями количества, дори и вкъщи да ядеш, ако чиниите ти са стандартни, значи е много. Най-добре е да се яде в тукашна салатена чиния. За ядене на вън да не говорим, само по скъпите ресторанти е нормално количеството, иначе все едно цяла армия ще храним. Simple Smile

# 226
Атти, как е малкия, скоро не си споменавала нищо, какво ново с вас?
Днес се сетих за теб, нали питаше за не обемисти играчки.. в нашата къща ето това е последния хит  http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265221
голяма игра пада...

# 227
Клеър, аз пък не съм напълнявала тук. Просто трябва да се внимава какво се яде. Хормони, анаболи...ми това няма ли го и в БГ? Повече салати, плодове, пилешко, риба, формулата на всякъде е еднаква.

А това с водата - може да е от силен препарат. На мен така ми стават ръцете от прах за пране, но аз вече само с ръкавици го пипам.

Зори, и аз ще ги купувам тези, леле умират си за топки  Laughing

# 228
О, Зора, мерси много за идеята.   bouquet Точно се чудех какво ново да му взема, че почна да търси нови занимавки. Simple Smile Добре е човечето, баба му се радва и си играе с него по цял ден, а аз им трябвам само за храна и приспиване, иначе са си екстра двамката.  Laughing Вече успява да се придвижва на малки разстояния, не е точно лазене, по-скоро като break dancing по корем. А в останалото време иска да е прав и да подскача като в бънжди. Хихи...

Аз съм съгласна с Пумпал за напълняването. Не мисля, че е точно от храната, комплексни са факторите, но така или иначе трябва да се внимава. (Това го пиша, като довършвам един шоколад, ама нейсе)

# 229
уел уел уел...пак се почна с надприказването Crazy

Джи мерси за забавата Joy

Не знам дали има друг  като мен ,брачен пръстен нося на дясната ръка а годежен по американски на лявата...сигурно ме знаят като вечно сгодената девойка  hahaha

Аууу бягам  да лягам 3 часа станало Confused

# 230
 Crazy

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 01:26 от Jenna

# 231
Значи сигурно съм единствената свалила кг, веднага след идването в УСА. Ядях си както си знам, купувах евтини продукти от не-органични магазини, но готвех у дома, изобщо нямах пари за ядене по ресторанти и тогава ам. порции ми идваха много големи и ходех много повече, отколкото в България. Свалих 5 кила и бях така 1-2 години, докато не започнах да ям повече навън и да попоривиквам на порциите и да ходя по-малко. Резултатът не е ужасяващ - след раждането имам 3-4 кг над теглото, когато дойдох, дето не мога да ги сваля и едва ли ще заминат някога.

Това за анаболи, хормони, и пр. не го вярвам изобщо, сори Клеър, сигурно даже е по-зле от Бг, защото там контролът е по-лош. Не ме питай какво месо се случва купуваме от време на време от Пикадили  Sick. Виж, ако кажеш corn syrup and serving sizes in the USA, тогава има за какво да говорим.

напоследък таксуват всичко, което чекираш. но се чудех как стои въпроса със столчето, щото него нали не уж не го чекирам, а го давам и получавам на входа.

Миз, това е така за Американ и Юнайтед - останалите големите, за доместик ти дават по една чанта "фрий", а за интернешънал - по две, както си беше преди.

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 16:05 от Biz

# 232
Аз в първите 6 месеца като дойдох тук качих 5 кг, в следващите свалих 8, след това забременях...и сега съм с почти 10 отгоре, които въпреки движението, диетата и т.н не мога да сваля. Ние не се храним навън, не купувам полуфабрикати, сандвичи и т.н. Храним се по-здравословно от това, което се хранехме в БГ, защото се старая заради децата диетата ни да е балансирана, резултатът е налице обаче. Килограмите не си отиват за съжаление. А винаги гледам какво купувам, съдържание на захар и прочее. Спрях да купувам готов хляб, ядем само домашен и то в малки количества, спрях и кисело мляко да купувам- пак се яде домашно, месото обаче ни е купено и ми се струва, че там е целия проблем.  Rolling Eyes

# 233
Тандури, ама като купуваш органик кво му е на месото? И аз като Биз смятам, че в БГ заради липсата на контрол нещата са по-зле. Тука не мръднах на килограми през първата година (имах едни 3 остатъчни след раждането на Аля). С протеиновия лайфстайл свалях по един размер дрехи на месец след като дойдохме. После още едно бебе и сега боря коремни тлъстини. If it jiggles, it's bad беше казал един треньор. Ама какво да се прави, не всеки може като Ланс да е със single-digit body fat.

Иначе по въпроса за целулита снощи четох една статия и за тебе си мислех, Тандури. По-скоро за това, дето ти казах, че само с правилно хранене и упражнения се решава проблема. Не съм била съвсем права, поне що се отнася до женския целулит. Ще трябва да я сканирам и да ти я пратя, че много интересни неща казват.

Clairette, и аз мисля, че не е от водата, а от препаратите. Антибактериалните сапуни, напр. са убийствени за кожата, ако се ползват всеки ден, на всяко миене. По-добре обикновен сапун + дезинфектант.

# 234
# 235
Аз винаги се ошишквам като си дойда в САЩ. От липса на движение, от големи порции неполезна храна, от супер калорични напитки и сладоледи. Но не можете да ме убедите, че на храната нищо й няма.  И двамата с мъжа ми сме забелязали, че след завръщане в САЩ храната ни причинява разни стомашни и чревни болежки няколко седмици. Не разбрах как става така, че в в София от една салата се чувстваш супер, а в Ню Йорк се подуваш, газове, шум...

# 236
Аз мисля, че е комбинация от почти всичко казано досега.
Почти всички (без Бистра  Grinning) качват като дойдат. Според мен, предимно заради големината на порциите, съставки в храните, които не са типични за нас или просто вредни, corn syrup е чуден пример. В добавка, че колкото и да не ни се иска, си променяме стила на живот - шофира се повече за сметка на движението. Аз съм от вкъщи, в колата, пред офиса, от офиса в колата, до магазина, и после пак вкъщи. Ако не правя целенасочени усилия да се движа, едва ли права и 500 крачки дневно.. Да не пропускаме факта, че с годините метаболизма се променя, и ако преди съм сваляла 2 килограма за седмица, сега ми трябват два месеца.
Но. Няма сила дето да ме убеди, че в храната няма нещо, което не е ок,  дали са хормони или нещо друго, не знам и не смея да коментирам... обаче има нещо много погрешно, в месата особено..

Ей сега ще дойде Анет и ще ми разгроми теорията на пух и прах... Laughing 

# 237
Ами годинките, бе, девойки, годинките къде ги забравяте?
Аз дойдох на 23, слаба, години наред си ядях както и каквото си искам (аз живея на салати, защото ги обожавам, но също така ям и сладолед, и шоколад, и торти и паста и месо и всичко).
При мен нещата се промениха, когато започнах да наближавам 30-те. Дотогава никога пълна и винаги кльоща и обект на завист на приятелки и тук и в Бг, изведнъж тропнах неусетно 15- 20 паунда.  Rolling Eyes
Осъзнах го, макар и трудно, и за първи път в живота си направих усилие да вляза във форма- спрях абсолютно всякакви газирани напитки и сокове (дори в ябълковия сок има захар и ненужни калории, а тук нали е жежко целогодишно и аз постоянно се наливах със сок). Започнах да тичам, да играя тенис, да ходя на джим...и макар и трудно, се върнах на кг си от началното пристигане (за около 8-10 мес стана това).
Това беше преди около пет години, бях една нежна и стройна по европейски булка и после хайде пак, наближих 30-те, забременях, родих- ами няма и помен от предишната ми линия.  Confused Не съм дебела, но онова слабо, стройно и стегнато тяло си отиде, май безвъзвратно, с начеването на новата ми десетилетка и с раждането.

Идеята ми е- не е само храната, тук или там, и тези млади майки под 30 да мълчат, ако обичат, щото не знаят какво ги чака.  Twisted Evil

За другите теми май няма да се включвам, толкова много сте изписали, а и сте ги подминали вече, че аз няма какво след дъжд качулка.  Simple Smile

Само не мога да не кажа едно голямо мерси на Агентката, отсега се облизвам за другата сряда!   chef

# 238
съставки в храните, които не са типични за нас

Като се замислиш с какво хранят кравите тук... Скоро четох за непастьоризираното мляко и покай него за диетата на американските крави...  Sick

# 239
  • Boston, MA
Дани тръгна от 5, мина през 30тия пърсентайл, на височина си е 80-90. На 2 години беше 50%, но сега доста е отслабнал, сигурно пак е към долните измерения.

Има нещо на устичката му, което ми прилича на афта, дано е това, а не херпес, че ще ми тежи на съвестта, ако съм го заразила (на мен ми излизат, на мъжа ми-не).

За шоколада да добавя - аз харесвам и Кадбъри (английски, има го в дръгсторовете).

Отивам на обяд с Агетнката, завиждайте.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт