Will you still need me Will you still feed me When i'm 64, САЩ си спомня Beatles

• 12 680
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Джи не се уморява от нещата си, бе, алоууу, тежки махагони, сребро тифани, силвъруеър от свеки, инишълд при това, у крейгса се не продават....оукшън бейби, прайвът и то...я, яяяя  Sunglasses

Хххахахахах, ще ме уморите днес!  Joy

Агенте
, и аз като Тина знам за растежа. Ние бяхме на 50ти и 60ти, ама не си спомням за кое какво. То и за тва ми е чудно защо не стават дрехите, като я баш average joe.  newsm78

Тина, май ще те послушам и ще изчакам за есента, че нещо и аз не знам как ще върви момъка от тук нататък, до сега все по много качваше и ми е за урок, защото камара дрехи не успях да ги сложа.

Ох, за работата... Както си живеех безгрижно се появи обява за работата на мечтите ми. Три седмици отлагах и днеска (в последния момент) най-сетне кандидатствах. Най-тъпото сега е, че ме е страх да не ме наемат, защото идея си нямам как ще го караме.

# 211
  • USA
Биз, първата е, да. Спомням си, че преди време ги разисквахте тези ушни инфекции, ама мен тогава нали не ме касаеше  Rolling Eyes и кой да помни. Аз също като дете бая страдах от уши. Стана ми криво, защото дойде много внезапно. Май в самолета нещо е станало. Може ли да е от налягането?

Агентката, Ангелина е направо с манекенски размери. Не се шашкай, добре сте. Все пак в тази крива влизат всякакви раси и нации.

# 212
не знам, чакай джи да ни обясни етикета и тогава ще ти кажа. така де, дай да се държим на ниво, поне докато се напием...

Предлагам да започнем с много изискан, почти невидим, ефирен и дантелен френч; ако не потръгне, да му сложим един руски привкус, примерно много така елисейски, да речем; ако и така не проработи, да пробваме леко инглиш стайл: "сър, лейди, къде ми е кочияшът"; и ако и това не стане, да караме просташки в стил "абе сипи, ако нема, донеси". С други думи - missssssss, mademoiselle, madame, mis; госпожа, госпожааааааааааааааа, госпожо, госпоице, алоууууууу, госпойцеййййййй, абе, маце, а като стана на шейсе и четри, а, А?.

Джи не се уморява от нещата си, бе, алоууу, тежки махагони, сребро тифани, силвъруеър от свеки, инишълд при това, у крейгса се не продават....оукшън бейби, прайвът и то...я, яяяя  Sunglasses

Нещо присмех долавям, а, хм?  Махагони, вихрогони, ветрогони, ветровееееееееее, гонят ме през ...какво беше тааам, а косачи, ахъ, и те -  душата ми млада; еее-хеййй, леле, божей, алоу, госпожа Христина, вземете се в ръце и изобщо, се вземете както можете; свеки нямам; пък Крейг, а и листа му, съм ги чела като конспект по литература за изпит, ако мъ разбираш. Heart Eyes

Искам само да ви кажа нещо смешно, дето е като виц - чета си значи, вестника, доволно изтегната на плажа и виждам следното - не знам си коя, много супер БГ чалга - майна -тайна - хубавица казва, че вечер не си лягала, без любимата си възглавничка, която представявала, цитирам: "едно сиренце, цялото ма дупки, с ръчички и краченца", много си го обичала това сиренце....Спъндж Боб, демек....сиренце, ...с ръчичкки. Mr. Green Ох, ах, страст на кристали. Mr. Green Laughing

# 213
Агентка и Гелето супермодел ще я правим Simple Smile Изабел на 6м. беше  в 90%за височина,а за тегло 50%, но напоследык не наддава повече от 250г. на месец. Недей се притеснява, този месец малко, следващия повече. А ти кога успя да напуснеш работа ми кажи.......Изпуснала сым те нещо  newsm78
Халката я нося на лявата рыка, нали пырво се оженихме по американски , в бг се опитах да я сложа на дясната за да няма заблудени, но след раждането не ми беше комфортно, така че си остана в ляво.
Клеыр кажи колко паунда де......да знам и аз какво да очаквам  Whistling
Аз пык не мога да си намеря свестен шоколад, за краткото време откакто сым дошла изпробвах .......ама да не смеете......около 5 вида  Blush , и нито един не ми хареса. кажете някой , не говоря за такива от сорта на Нюхаус, че не се намират наоколо, а и с количествата които изяждам, ще фалирам  Laughing ......
Уинкс чак до антибиотици ли стигнахте, пуста му ушна инфекция ...милото, дано се оправи скоро, Иван и той  Hug Аз выв вторник и сряда сым в ЛАто, ако решите да се видим на по чийзкейк, ако не ви е до това заради проблемите с малките, ще разбера, аз ще ходя до там всяка седмица.

# 214
Sirence na dupki ...  Laughing това е вица на сезона, бе, пхахахааа....
 Ветрове, а? Афтър миднайт включвания ше ми правиш....ми засрами се, де  Mr. Green По дискотеките морски ше ми скиташ...това извадих аз като творчески замисъл, нищо друго! Ни-що!!!

# 215
  • usa
джи, не искам да те притеснявам, но най-дружески те съветвам - хващай първия самолет, за който се добереш и напускай страната, в която се намираш, много е взела да ти влияе... последния ти пост навява доста на чалга, че и характерна мелодия долавям в него, няма да казвам каква точно, за да не задълбавам раната, но не е шопенова, не е моцартова, не е бийтълсова, не напомня дори лили иванова... та казано с три думи, спасявай си душата! мисля, че всички тук ще ме подкрепят, че нашето малко, сплотено и изискано общество ще страда дълбоко, ако загубим дълбоката ти душевност!

# 216
Джи, ох не мога просто  Joy Joy

Уинкс, гадост  Sad Не може ли без него да мине, ако изчакате малко?

Наш Ванчо се оправи, най-после...целия се е избринал от Т, още има афти в устата и малко се цупи, но не е каквото беше. Лудее за трима пак днес.

Агенте, нека е тънка мадамата! Нищо й няма. Нали е здрава, не ги гледай тия проценти. По едно време Иван беше къс и дебел  Laughing сега е в горните граници, но на мен ми е по-важно да е здрав.

... а мен не ме заглеждат със или без халка, щот съм рядко плоска  Mr. Green

Joy Да не остана по-назад, но и аз така  Laughing

Пингвинче, продават Линт почти навсякъде вече. А в CostPlus продават и Милка. RitterSport продават в TraderJoe's. Американски да не купуваш  Sick

АтиLaughing така е маце, винаги така става, сигурно ще те вземат  Grinning

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 02:48 от Пумпал

# 217
  • USA
Пингвинче, RitterSport с цели лешници ми е любимият. Много съм навита за среща, но мога само през уикенда. Освен ако не се навиете да дойдете до студиото, може и някое селебрити да видиме (с късмета на Пумпал).  Wink
Между другото, на летището видях Кеану Рийвс. Доста пиян ми изглеждаше, ама може да е било и от дългия полет.  Sunglasses

# 218
Тандури, да ти кажа, и моето кисело прави повече цвик от обикновено. Възможно ли е състава на прясното да се мени според сезона? Грам не разбирам от говедовъдство.

Аз ти казвам, нещо не им е чиста работата! Преди си ставаше с нож да го режеш, пет марки смених, вярно различно количество суроватка остава, обаче определено е много повече от преди.  Confused

Мацки аз не сварвам да ви изчета, ще ми простите, ама са ме налегнали тука едни...
Добре завърнали се на всички завърнали се!  Hug

# 219
Да ви кажа, откакто имам дете, съм станала специалистка по бързо оправяне, готвене, прибиране, чистене, къпане.. рекорди поставям тук.От 35 минути съм вкъщи, направих салата, сложих една риба да се маринова, правих на детето нещата, измих шишетата, оправих творческия хаос и съм на линия.

Пингвинче, Линдт продават почти навсякъде, както и други европейски неща, Нюхаус тоже, ама не искаш да му знаеш цената. Гледай в готините магазини, не по стандартните вериги..
За килата, нищо че питаш Кларет, очаквай около 3-4 за няколко месеца.

Агентката, Александра откакто се е родила и по трите показателя ми е в 25-30 персентил. Каквото и да ти говорят, без драми, аман от норми...

Пумпал, за Милка-та пък не знаех, ще проверя, че вкъщи много се тачи..

Атти, като стане ще го мислиш, все ще наместите нещата някак си. Не изневерявай на мечтаната работа, ако те споходи.  Simple Smile
За дрехите, аз се отказах да купувам така предварително, че имаме сума ти неносени неща от минали сезони, когато не съм преценила размера...

Уинкс, да се оправя Кристиян. Едва ли е от самолета, освен ако не е хванал някой бацил. Налягането няма общо с ушните инфекции..

# 220
  • usa
имам едно ваканционно въпросче. сега нали авиокомпаниите прибират по х доларчиков за всяко парче багаж, който пътникът се е решил да качи на самолета? а как стои въпроса със столчетата за кола? тях слагат ли ги в сметката?

# 221
имам едно ваканционно въпросче. сега нали авиокомпаниите прибират по х доларчиков за всяко парче багаж, който пътникът се е решил да качи на самолета? а как стои въпроса със столчетата за кола? тях слагат ли ги в сметката?

Не, ако пътуваш с бебе. Не влиза в багажа, същото се отнася и за количката. Провери с авиокомпанията, за да видиш дали имат специфични изсквания спрямо възраст, тегло и т.н.

# 222
Линдт има и в Уолгрийнс. Милка продават тук, 455 Маркет е адреса (това за Зора и някой друг ако има път към СФ   Laughing), но асортимента им е според зависи. Добре че са ми близко до офиса, та ги преглеждам често, често.

миз, аз мислех че таксуват ако има над една чанта на човек  Crazy

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 05:04 от Juturna

# 223
  • usa
миз, аз мислех че таксуват ако има над една чанта на човек  Crazy

напоследък таксуват всичко, което чекираш. но се чудех как стои въпроса със столчето, щото него нали не уж не го чекирам, а го давам и получавам на входа.

# 224

Клеыр кажи колко паунда де......да знам и аз какво да очаквам  Whistling

За килата, нищо че питаш Кларет, очаквай около 3-4 за няколко месеца.

Ами даам  Rolling Eyes ...в моя случай за 3 месеца около 8-9 паунда  Sad Embarassed  и това като имаш предвид, че не ям какво да е  Naughty . А какво целулитче съм заформила ...муцка  Sick Tired
Биз, смея да твърдя, че поне в моя случай е от храната, не само от липсата на движение, защото забелязвам и други изменения в организма си, които няма как да са свързани с липсата на движение и направо изпадам в ужас като си помисля какво поглъщаме с храната- хормони, анаболи и всякакви други екстри  Sick
Водата, поне при нас, също е ужасна, получих някаква ужасна екзема или алергия по ръцете понеже на работата по цял ден са ми във вода  Tired

Общи условия

Активация на акаунт