Will you still need me Will you still feed me When i'm 64, САЩ си спомня Beatles

• 12 685
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • Boston, MA

Да бе - ама аз искам 20 теми - Срам! Оставка! и т.н. Явно много искам.

# 196
Искаш, Бубка, ама на тях явно им стига и една. Ще си поbitchат, ще пийнат по едно, па ще им мине.

Juturna, ама нали продават 2% мляко, на което маслеността му трябва да е една и съща, независимо от сезона. Абе има нещо, ама не знам какво. Мистерия...

# 197
Агенткей, умеем ги дългите постове още, ей Laughing

A, вдъхновена сте неотразима, драга ми Тино Simple Smile

Джи - ти уби детското в мен, как мое да не знаеш КРЕЙГСЛИСТ, къде продаваш нещата, които са ти писнали  Shocked уХапи АК по дупето от мен!

Биз - мислиш ли, че се свиква  Tired

Бубс - е, няма ли тема "Тъпите европейци да не си мислят, че ще им играем по свирката", щот доста коментари в този дух чух  Thinking

Халка ли, кво беше това... пръстенът и халката ги нося на лявата, щот на дясната ми пречат, но нося като се сетя - да се разбира рядко и нередовно. Мъжот се цупи! Ама след като ги забравих в една мексиканска кръчма и той се кле, че повече бижу от него няма да видя си имам оправдание:"Скъпи, толкова са ми скъпи, че си ги пазя на скришно"  hahaha Тогава ми ги върна мексиканската чистачка, дето изкарва милата 25 усд/год...
... а мен не ме заглеждат със или без халка, щот съм рядко плоска  Mr. Green

Абе вие в кой пърсентайл бяхте на 6 м., че педиатърката ме изнерви тази сутрин?

# 198
Агент, но и Провокатор...тайл ако си следи кривата, сте ок...не е фатално, дори и да сте под аверидж. Педиатъра дгд Mr. Green
 Джи не се уморява от нещата си, бе, алоууу, тежки махагони, сребро тифани, силвъруеър от свеки, инишълд при това, у крейгса се не продават....оукшън бейби, прайвът и то...я, яяяя  Sunglasses

# 199
  • У дома
Благодаря за маната. Чудя се дали да пръскам с нещо.

Ники, не знам какъв и е проблема на Tandoori, но явно е сериозно, за да рискува. Затова си помислих, че ако се заядат с тях, току виж помогне само да им обясни защо и се е наложило да пътува. Хора са все пак.

# 200
Бе да ти ги дам да ги поносиш едно лято, да те видя като ти се заоблизва някое деди от някоя държава, където е прието направо да те опипват на улицата, друго ще пееш.  Laughing
  Joy E, kak може да си толкова образна, бееее, хахаххаа. Заведена си под отговорност за две малки (но трайни) бръчки край лявото ми очо, от причинения хилеж  Mr. Green

А от хилеж треса цици, второ граунд зиро ще образувам, таман тук, до първото, където се намирам в момента.  Grinning

Аз в крейгслист нищо не продавам. Може един ден, когато ми писне от малкото ми по-скъпи вещи, да взема да продам. Но първите ни мебели бяха наследство от кой ли не, ние ги нацапотихме още повече и сега като се преместихме - два дивана в Гудуил, една микровълнова и едно стерео на съседа, едно бюро и една масичка (на свеки любимата, муахахаха) в предния двор, откъдето те изчезнаха за 20 минути. След 15 минути бюрото се завърна без горна част.  newsm78

# 201
Можете ли да повярвате, че това беше преди 17 години!?!?  Tired Here we are now entertain us, I feel stupid and contagious

Агент, е що така напусна тогава? Дей кеър ли няма? Ще се свикне, сигурнО съм, казват, че било кеф. Питай Джена. За такива, като меn без избор, така изглежда поне, макар да се кълна, че не ми се напуска работа, ама без баба после ще ни е тежко...

# 202
Къде е Clairette? Нещо не се вясва, ама хич.

smile3519 newsm43 Тук съм бе. Вясвам се като читател от време на време, че то вие така сте се разписали, че не мога да смогна да се изкажа по никоя тема  Grinning Гледам чийзкейкове и ръпам диня...няма да ви казвам колко паунда съм качила за 3 месеца тук  smile3515 ...ще им видя сметката де....ама гадна храна и това си е..хем внимавам  Rolling Eyes
Ама защо се смеете на въпроса на феята  Wink и аз съм се чудила как си викате на срещите  Thinking

Но халка, но проблеми  Mr. Green
И аз така, даже не знаех че в Бг се носи на дясната ръка, аз си мислех че на лявата. Зора, заучи погледа  Sneaky и ще видиш- действа безотказно срещу набези  Peace

# 203
  • USA
Агентката, за пърсентайлите да кажа: 75-90 на височина, около 50 на тегло, и около 25 на глава. Все така си вървеше. Не им се връзвай на цифрите. Едно приятелско дете беше все под кривата на тегло, а си се развива отлично. За работата - радвай се на повечето време с детето. Рано или късно ще се цаниш някъде.

Нашата болест се оказа ушна инфекция.  Sad Сега ще жули антибиотик 10 дена. Много ми е криво за него. Дано поне да му понесе антибиотика и да се излекува бързо.

Аз халка нямам, но съм сложила по един пръстен на всеки безименен пръст, да няма заблуда. Тук много повече те гледат в ръцете с тази цел.

# 204
Абе вие в кой пърсентайл бяхте на 6 м., че педиатърката ме изнерви тази сутрин?

В 5 на тегло. И сега на 9 мес., пак е там. И двамата ги отглеждам фини и слаби  Laughing Но, проблем не ми  правят за това.

# 205
Мдам, мръднали сме от кривата, Тиноо...  Rolling Eyes
Уинкс, 75 дължина, 50 глава, 25 тегло... а детето е живо, активно и любопитно за 3, даже сестрата каза възхитено, че правела бели като 9-месечно!

Биз, фен на НПр-то, аааа!?! Разконспирирах те! Много си ги тача и аз!
... абе за имане - има; даже има един дет ми е под балкона Wink и един частен под другия прозорец, но как да мъкна под 1 мишница работа, учене и дете, след като бабата ни изоставя след 6 седмици  Tired

Ох, Кейси... друго си е да чуеш, че не си урод, дет си мъчи детето гладно  Hug

Hug Hug Hug Съжалявам за ушната, дано поне не го боли... знаете ли, че развих фобия за ушните инфекции тук от форума... никог ане бях чувала за ушна инфекция в БГ  Embarassed

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 00:08 от Agent Provocateur

# 206
То е като при възрастен човек, всеки си има индивидуална потребност от калории и изразходва енергия по различен начин. Странно е да ти се карат, при положение, че напр. не губи прогресивно тегло, или да отказва да се храни.

# 207
Агенткей, нямаш повод за притеснение. Моят син ми изкарва акълищата така, но при него беше дебелата му глава, извън кривата....цял месец безсъние, рев, гризане на нокти и прочее стрес ми е подарил.... Момиченцата обикновено са така с килцата, фини го дават...де що са моми край нас, са така.

# 208
Агент - я забыла, че и учиш, е тогава няма, за какво да се притесняваш, скоро ще се върнеш в класата на работещите.
Хич не ги и гледам пърсентайлите - сега е някъде около 25 на тегло и всички баби смятат, че е много слаб. На 6 мес, за мен не знам в кой съм била  Mr. Green, ама отрочето беше 50-50-50.

Уинкс - първата му уш. инф. ли е?

Клеърет, от малкото ходене е.
Край, лягам си, утре трябва да ме баннете от тук.

# 209
Еееех, Аталанта, не е толкова лесно. Те не питат защо си напуснал страната, а защо искаш да влезнеш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт