Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват булитите?
Какво е глюкозата на английски и къде мога да я намеря?
Какво представлява VIP медицинското обслужване и как работи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват булитите?
Булитите са агресивни и тормозещи деца, които причиняват психически или физически тормоз на своите връстници. Този вид насилие може да се случи както в училище, така и онлайн. Често се обсъжда този проблем, провеждат се училищни програми за предотвратяване на насилието от страна на ученици и са написани книги за справяне с кибертормоза.
-
Какво е глюкозата на английски и къде мога да я намеря?
-
Какво представлява VIP медицинското обслужване и как работи?
-
Какви са бутилките Pedialyte и как могат да бъдат полезни за децата?
-
Какво представляват булитите и как можем да се справим с този проблем?

Тогава ми ги върна мексиканската чистачка, дето изкарва милата 25 усд/год...
E, kak може да си толкова образна, бееее, хахаххаа. Заведена си под отговорност за две малки (но трайни) бръчки край лявото ми очо, от причинения хилеж 
Тук съм бе. Вясвам се като читател от време на време, че то вие така сте се разписали, че не мога да смогна да се изкажа по никоя тема
...ще им видя сметката де....ама гадна храна и това си е..хем внимавам
и аз съм се чудила как си викате на срещите
и ще видиш- действа безотказно срещу набези 
Сега ще жули антибиотик 10 дена. Много ми е криво за него. Дано поне да му понесе антибиотика и да се излекува бързо.