Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват булитите?
Какво е глюкозата на английски и къде мога да я намеря?
Какво представлява VIP медицинското обслужване и как работи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват булитите?
Булитите са агресивни и тормозещи деца, които причиняват психически или физически тормоз на своите връстници. Този вид насилие може да се случи както в училище, така и онлайн. Често се обсъжда този проблем, провеждат се училищни програми за предотвратяване на насилието от страна на ученици и са написани книги за справяне с кибертормоза.
-
Какво е глюкозата на английски и къде мога да я намеря?
-
Какво представлява VIP медицинското обслужване и как работи?
-
Какви са бутилките Pedialyte и как могат да бъдат полезни за децата?
-
Какво представляват булитите и как можем да се справим с този проблем?
. На всичкото отгоре NWA пак се оа...ха подобаващо като ни настаниха със съпруга ми отделени на двата края на самолета. След страшен скандал от негова страна, се зарекохме че с тях няма да летим повече, въпреки, че сме елит мембърс и имаме доста натрупани мили...... ей такива работи.....
цъфнаха най-неочаквано преди близо 3 седмици 

. Това което ме крепи е , че ще е за малко и после 1 месец в БГ
Не мога да намеря кандидати да дойдат с мен 
Такива хубавини са, че не мога да им пожелая нищо друго, освен подредени перлени огърлици за безкрайно сладките им усмивки. Когато се появиха първите зъбки на Антъни, ми стана малко тъжно, че ще изгуби онази си сладка, безумно бебешка и толкова обезоръжаваща беззъба усмивка, но пък после с наслада установих, колко е интересна и със зъбките в нея.
Старият Созопол е ок, държи фронта, някак по-аристократично и по старовремски се развиват нещата, но ...ходихме в новия град и направо се втрещих - чалгата е заляла не само улиците, но и хората, и всичко....Седнеш някъде и завие някоя поп-фолк принцеса, да те хване срам направо, че ушите ти я чуват. По земята боклуци, мръсотия, чалгария във всеки един смисъл, защо така този хубав град? Старият град е чуден - оправили са крепостта по проекта Красива България, наредили са заведенийца - скромно, по малко, тук-таме накацали, тиха музичка, тихи разговори, най-грубото е отнякъде приглушено да се чува гръцка, но поносима музика; докато в новия град е като писта на летище, където кацат чалга самолети - шумно, крещящо, грозно, диво...Както и да е, бях се зарекла да не плюя и да не се оплаквам от БГ и няма да се, но тая чалга простотия направо мЪ потриса и то най-вече в този хубав, малък градец. Айде, в София, иди дойди, там е сбирщина, всичко можеш да очакваш, но в оазиси като Созопол....ех.
Ще съм в Пловдив между 12-ти и 26-ти август