Давайте цветни идеи за детски стаи - 4

• 53 185
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
 Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 08:43 от radost_ina

# 211
  • Русе, София
Здравейте и от мен!Нашата стая за детска е с размери:4.20/3м.Имаме си момче на 8 и 1/2г  и момиче на 3 !Моля ви дайе идеи за цветове ,искам да е свежо,но съм в голяма чуденка за 2 пола на едно място Grinning,кои са подходящите  цветове?За да не реве нито единия,нито другия Mr. Green!Леглата също са ми проблем и съм пред дилема-двуетажни или не???До кога могат да се ползват тия легла на 2 етажа?След 13г-малко ще ми е смешно да си качва голямото дупе по стълбички Joy!
Събирам идеи за всичко!Ще съм ви много благодарна!Понеже в момента съм адски объркана! Hug Heart Eyes

ПП-Мъжа ми още днес иска да купуваме боите #Crazy Shocked

# 212
Аз поради същата причина съм боядисала детската в светло зелено. Оттам мебелите можеш да комбинираш в бяло и зелено-абсолютно неутрални цветове за двата пола. А и много свежо.

# 213
  • Русе, София
А какво ще кажете за синьо,розово и бледо лилаво? Rolling Eyes

# 214
За цветовете- според мен хубавото червено, наситеното синьо, както и зелено са абсольтно неутрални цветове/ унисекс Wink/. Не казвам, че трябва да се комбинират трите цвята-ще стане някаква ужасна шарения, но ако съчетаеш някой от тези силни цветове с по-слаб/бяло,капучино или каквото си избереш/ би се получло добре. А и мнението на децата не е за подценяване- все пак вече имат изградени характер и предпочитания. Успех!

# 215
  • Пловдив
Все още имаме само едно дете  Peace , но смятаме да стават 2 затова правя детска стая която да е неутрална  Rolling Eyes. Едната стена ще е с този тапет става въпрос за райето  Wink а другите стени са боядисани в това екрю ли е или кремаво  newsm78 идея нямам как се води ивицата най в дясно  Blush. Сега обаче немога да избера лампи  Thinking и затова моля за помощ Praynig Моля ви кажете ми коя ви харесва повече  Hug

1- http://www.labirinta.com/bg/product/4249/%CF%E5%ED%E4%E5%EB_%EA%EE%E4_400923410

2- http://www.labirinta.com/bg/product/4245/%CF%EB%E0%F4%EE%ED%E8%E … A%EE%E4_563035510

# 216
mrancho и двете ги видях на живо. Допада ми повече тази със змиичките.  Mr. Green А и е  повече ватове. Peace

# 217
  • Пловдив
И аз съм за змиите  Mr. Green - по-светло ще е
Ама аз съм и пристрастна де  Joy

А в Пловдив къде си ги виждала и на тези цени ли са?

# 218
  • Пловдив
Миленка в практикер са  Peace и са  на малко по-ниска цена   Wink

# 219
Тази със змиичките и ние я харесахме! Така че 1 глас "за" змиичките от мен!

# 220
Змиичките ги има и в Баумакс, не съм съвсем сигурна, но мисля че бяха и по-евтини. Към тях се продават и стенни нощни лампи, със същата форма.

# 221
  • Пловдив
Да има ето я http://www.labirinta.com/bg/product/4244/%C0%EF%EB%E8%EA_Massive … A%EE%E4_563005530 , единствено ме притесни това оранжево дали ще се върже  newsm78. Решено е вече тези ще са лампите в детската  Peace

# 222
, единствено ме притесни това оранжево дали ще се върже  newsm78. Решено е вече тези ще са лампите в детската  Peace
Ще се върже и още как. Наистина това е лампата Peace

# 223
В Баумакс мисля, че бяха доста по-евтини, проверете, преди да купите.

# 224
  • Пловдив
В Баумакс мисля, че бяха доста по-евтини, проверете, преди да купите.
Още тази вечер отивам да проверя. Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт