Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-19)

• 16 332
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
Неисках да те засегна  HugИма и твои черти . Wink
Аз не се засягам, само се бъзикам. Аз си се радвам, че прилича на баща си, иначе нямаше да е такава хубавица  Hug

# 31
Цитат
Иначе да ви кажа до ОМV ще правят нов супер и ще строят и детска площадка.Дано стане хубава и безопасна най вече,понеже ще има и паркинг за супера там.Колко пъти като мина покрай тази поляна си викам защо ли не направят някоя детска площадка.
Аз пък чух по радиото ,че щяло да бъде МОЛ ,а не супер

# 32
Качих моите снимки в албумчето в Аватари и други снимки, а на Криско зъбчето в Нашите деца

# 33
Принципно и аз го знам че ще бъде МОЛ,но по рекламата която чух последно го казаха само като голям магазин или супермаркет нещо такова,въобще не споменаха МОЛ.Както и да е.Нали ще има развитие някакво.

# 34
Ето тук може да прочетете повече информация за това над ОМВ.

# 35
Здравейте и от мен! Аз да се включа по темата със сокчетата. 3-4 дни преди да стане на 2 месеца почнах да й давам по лъжичка-две прясно изцеден сок от ябълка. На нея й хареса и така почнах да увеличавам "дозата". Вчера му се мръщеше та не съм я натискала да яде. Ама днес си изпи около 15мл. Нашите ябълки са домашни та затова мисля, че е по-добре сега да й давам, отколкото после като свършат тези и ще се налага да взимам от магазина такива, наблъскани с какво ли не. Но според мен също е рано от сега да почваш. По-скоро към края на първия месец е по-удачно, ако искаш да почнеш със сокчетата от рано. Но ти си решаваш Hug
Мимка, и аз се присъединявам към Зузи. Преди като ви видях с Валя ти казах, че прилича на теб, ама верно е одрала кожата на татко си.  Peace Като видях снимките- негово по-малко копие е Grinning

# 36
Леле хора днеска не ми дава да вляза във форума а вие сте исписали сумати нещо.
Петя честит ви 1 месец на Иван да ви е жив и здрав и много да ви слуша и вие него Wink
Днеска не можахме да се засечеме в градинката, ама хаиде друг път ще е.
A за сокчетата не е ли рано  newsm78аз си мисля че е някъде от 3-тия месец, маи съм изостанала ThinkingNaughtyще видим моята д-рка какво ще каже в сряда сме на консултация.

# 37
Утре може да излезнем на разхотка, ако се понасъберем  Wink

# 38
Получих мейл от Snimka.bg:
Здравейте, поради тематично несъответствие с избраната от Вас категория, албумът "Аватари и други снимки" е преместен от категория Хоби в категория Други.

Та хорицата си предупреждават, а то според мен не е кои знае какво.

# 39
Е браво на Red_Sonya и metko супер снимки  Hug Като гледах снимките на metko направо ми стана хладно Mr. Green и така ми се приходи на балкан ама нямааааа... а пък  Red_Sonya ти  си същинска алпинистка- браво  smile3501, винаги съм искала да направя нещо такова, но май- май хич не ми стиска  Sad . Гледам в аватара ти големият ден наближава ли наближава   Hug
Знаете ли днес на Суми май видях ianushka , по детенцето я познах, но дали беше тя  Thinking , както и да е- Лека нощ от мен, пък дано утре дано не вали толкова колкото го дават по прогнозите, че да може да разходим дечицата, че в къщи не се издържа.

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 22:21 от Bubeto*

# 40
Да ти кажа от началото малко си ме беше страх. Както казваше една моя приятелка: Ее.. моме, то шубето си е голям страх, така да знаеш.  Mr. Green Обаче след като прехвърлих ръба ми мина, че даже ми и хареса.
Ммм.. Дамм.. Иде, иде големият ден, ето го къде е петък. Ще снимам и ще сложа снимчици в албумчето.

# 41
Red_Sonya eeeeeeeeeee снимките са страхотни.Знаех си ,че ще те зарибят и теб.Много поздрави на чичо Пламен -голям фен е да знаеш.А ти си се справила страхотно все едно цял живот си била по въжетата  Hug
Навън само как вали ,а моите ги оставих сами вкъщи да се гледат .На Марти му е пълна устата с афти.А нашата лекарка си е изключила телефона на аптеката ми казаха че нямат нищо ефикасно да се обърна към някои зъболекар за онова зеленото лекарство защото е спряно от масова продажба .Просто чудесно #Cussing out #2gunfire
Извинявам се забравих да ви поздравя добро утро

# 42
ZuzyM,това зеленото лекарство не го произвеждат.Но от аптека може да си купиш "Ваготил"-гадничко е ,но помага ,да знаеш.

# 43
gretacvetina благодаря ти отивам веднага да го пробвам.Снощи се отбих до аптеката до ОББ и  жената вътре ми каза че имат едно лекарство за жабурене,но небило много ефикасно .

# 44
здравейте и от мене, зеленото се казваше гранофорин, но знам че на негови място има едно кафяво, питаи за него

Общи условия

Активация на акаунт