Раждане в къщи

• 45 968
  • 612
  •   1
Отговори
# 330
Леле, ескориал... кога беше 26-та седмица, кога дойде 37-ма...  Hug
Стискам палци и изпращам много положителни vibes. Сигурна съм, че всичко ще е страхотно, както бях сигурна и за Меги  Heart Eyes

# 331
Дай Боже всеки му такава лекарка като твоята!!!
И аз използвах активно топката - за слизане и наместване на бебето, а по време на контракциите ми беше супер удобно да застана върху дебела въглавница на колене и да опра горната част на тялото на топката, прегръщайки й - много отпускащо и блаженно беше Simple Smile

# 332
escorial, много се радвам че имаш такава подкрепа! Като гледам време не е останало, та отсега ти пожелавам много усмивки и хубави вълнения по време на твоето домашно прекрасно раждане! Hug

# 333
И от мен пожелания за едно чудесно и лесно раждане!

# 334
Много ви благодаря момичета Wink
Всички сте толкова мили и доброжелателни Wink
С толкова много положителни пожелания покрай мен - всичко трябва да мине чудесно Wink
Аз бих казала - дай боже всеки му такава подкрепа, каквато може да се намери сред вас!

# 335
Успех и от мен, всички чакаме появата на малкото човече Heart Eyes
Пожелавам ти леки последни седмици и леко и прекрасно раждане Hug

# 336
Ескориал, стискам палци и аз  Hug Чакаме, когато му дойде времето, най-прекрасните новини  Heart Eyes Поздрави и на таткото, че него съвсем го забравихме, горкия  Wink

# 337
Всичко най-хубаво и от мен. Наслаждавай се на всеки миг, това е едно прекрасно изживяване.

# 338
Мерси, мерси отново на Гаргамелчо, fata morgana и Sheila. Wink
Ще поздравя и таткото. На него, милия, много му се иска да отидем в болницата, още повече, че идва с мен на консултациите и вижда, че докторките са наистина чудесни Wink
Но засега аз си държа на плановете. Да видим като започне раждането... Wink

# 339
  • Pierrefonds, CA
Escorial, леко раждане ти желая !!!  Hug

# 340
Да мине всичко гладко и спокойно и както ти го желаеш!  Hug

# 341
Тук във Финландия,много жени раждат в домашната сауна/всички имат сауни в домовете си/,това за тях не е ненормално..Повечато имат по 4...5 деца и са като коне.Аз обаче родих сина си/пръв и единствен засега/в клиника,защото все пак лекарите,акушерите,анестезиолозите и т.н.т могат в повечето случаи да помогнат,а не да навредят.Аз никога не бих родила в къщи,просто нямам смелостта на госпожата от Канада.....Все пак,желая й успех.... Grinning

# 342
Благодаря отново за хубавите пожелания Wink
Все още не съм родила...чакам. Вече ми се ражда Wink
Миналата седмица във вторник бях на преглед и имах 3 см разкритие.
В сряда вечерта ми падна и тапата.
Но това е...от тогава насам седим и си чакаме. Вече сме много нетърпеливи.
Радвам се на всяка контракция, която усещам, но така и още не са станали редовни Wink
Поздрави и усмивки на всички!!! Wink

# 343
И има какво да чакате Wink (луната е в козирог, )

Леко раждането отново ти пожелавам Simple Smile

# 344
  • Германия
escorial, леко пресичане на финалната права! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт