Раждане в къщи

• 45 968
  • 612
  •   1
Отговори
# 360
Честито, Ескориал! Прекрасно преживяване, благодаря, че го сподели!  bouquet Heart Eyes

# 361
  • Варна
Добре дошла на малката Карина! Името й е едно от любимите ми. Да расте здраво и щастливо дете!

Радвам се, че раждането е минало почти според очакванията ти. Бързо възстановяване и много щастливи мигове на цялото семейство!

# 362
Честито и от мен !
Едно здраво и слънчево детенце ти желая!

# 363
  • Bristol
Честито бебче! Живи, здрави, още много години да те радват дечицата ти!   bouquet
Не съм се и съмнявала, че раждането ти ще е едно много по-хубаво изживяване от това, което си имала в България, независимо дали беше избрала домашна обстановка или болницата  Hug

# 364
Честито и от мен! Прекрасно преживяване! Hug

# 365
Прекрасен разказ, Ескориал!!! И добре дошла на малката Карина - нека ви носи много радост и да е красива като името си  Hug
Много се радвам, че всичко е минало според очакванията ти и ти желая много щастливи и спокойни дни в порастналото ви семейство!!!   bouquet

Чакаме снимки на малката госпожица, която от месеци вълнува форума с появата си  Wink

# 366
  • Pierrefonds, CA
Честита дъщеричка, Еscorial !!!   bouquet

Да расте здрава и с късмет, много радост да ви носи !

Бързо да се възстановяваш и ..успешно кърмене ! Wink

# 367
Честито и от мен!  Карина да расте щастлива и здрава.  С двама батковци сигурно ще й е много весело детството...

# 368
Честита дъщеричка!!!  Heart Eyes
Всеки ден проверявах дали не си писала!

Пожелавам ви само блаженство...  Hug

# 369
Много, много ви благодаря момичета. Невероятни сте Wink
С такава подкрепа като вашата, кой не би се справил Wink
Искам да споделя с вас и със всички, които четат тази тема, че раждането наистина е много лесно и естествено събитие. Когато го оставиш да се развие само, без да се намесваш, всичко минава като по вода. Нито за момент не съм почувствала страх или неспокойство за това, което се случваше. Всичко беше толкова приятно и безпроблемно. Дори и когато се обадихме на 911 не съм се чувствала зле или пристеснена. Просто усещах, че всичко е наред. И наистина беше. Аз не знаех, че ако плацентата не излезе сама, мога да се напъвам, дори и между контракциите, които имах след раждането, за да я извадим. Това и направихме в болницата и всичко беше наред. Нямала съм повече кървене заради това, че плацентата е седяла по-дълго от 1 час в мен. Дори и сега, кървенето вече страшно много намаля и аз се чувствам много добре.
Кърменето върви прекрасно - Карина определено знае какво да прави Wink
Тя е много спокойна - такава, каквато бях аз по време на раждането Wink Мисля, че определено това и се отрази.
Снимки ще публикувам скоро, надявам се, но за съжаление, не знам дали ще мога да публикувам точно тези от раждането, защото са много разголени. Website-a, който ползвам, не позволяват такива снимки.
Това е засега от мен.
Питайте ме каквото се сетите - ще ми е приятно да отговоря на въпросите ви, когато имам възможност! Wink

# 370
  • София
Много много много се радвам за малката Карина и цялото семейство! Целувам ви много всичките Simple Smile

Момичета, не я мислете за кърменето - тя е ветеран Simple Smile
Държа да подчертая, че еscorial има огромен принос в моето кърмене най-вече с личния си пример. Когато се роди първият й син Мартин и отидох да го видя (с нея се познаваме от малки) осъзнах, че за първи път виждам бебе да суче от майка си... Досега е било само на снимки, картинки и на теория и то в много редки случаи...
Това беше преди почти 6 години...

# 371
Добре дошла на Карина и от мен - да е жива и здрава и нека цял живот се радва на спокойствието, любовта и сигурността, с които е посрещната на този свят! Много приятни и гушкави мигове и на двете ви!

(Радвам се че все пак сте успели да си "осигуруте" дула за самото раждане.)

# 372
escorial, да ви е жива и здрава принцеса Карина и да се радвате заедно с батковците!   bouquet
Радвам се, че си се насладила на раждането, това е важно!  Hug И аз се записвам в чакащите снимки с нетърпение.  Wink

# 373
# 374
  • Варна
Имате си прекрасна Спяща красавица! А мама няма да кажеш, че е родила оня ден! Escorial, като сестричка си на младежите! Сигурна ли си, че ти я ражда тази малка хубавица?  Grinning   bouquet Много слънчеви дни на цялото семейство!

Общи условия

Активация на акаунт