LaRedoute - Кодове - 6

• 35 170
  • 474
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Код от днес на мъжа ми на акунта/само там пращат Crossing Arms/:
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=de06153ac131671e2d

# 76
Да ви кажа ,момичета,не знам дали още действа кода за прахосмукачката,но определено си заслужава.Много е сладурска.Керамичните чашки(сосиерки може би) с лъжичките,които идват като подарък към нея също са много хубави.Само не успях да разбера този филтър колко често трябва да се мие newsm78

# 77
  • into the blue
shrek и аз я чакам тази прахосмукачка тези дни,според мен филтъра се мие(не е ли по-правилно да се пере,ако е от плат),когато се напълни,а ако си голяма чистофайница,може и всеки път,аз лично смятам да ползвам хартиени торбички  Peace

# 78
Филтърът е съвсем различен от хартиените торбички.Самия боклук се събира в пластмасовото контейнерче и направо се изхвърля,а филтърът(определено подобно нещо не съм виждала в магазините) предпазва от финия прах.Някоя мацка беше писала,че може да се пере 40 пъти,но се надявам това да не се налага след всяко чистене.

# 79
  • София
Тъкмо се оплаках,и дойде един код и на моя акаунт Mr. Green:
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d0d080a70763f6839a

# 80
и аз току що видях че са ми изпратили код 50423 . Това да не са чашките с лъжичките за сос , ако някой може да разбере?

# 81
и аз влязох да съобщя уж нов код, а той бил същият кат на Ками.
при това го имало на първа страница.
така че се саморедактирах  Peace

# 82
Момичета, относно Жилетка Талисиме , при ханш 105см кои No е подходящият 42/44 или 46/48. А ако някоя от вас вече я има ще помоля да сподели мнение и размери за съответния номер:) Мерси

# 83
Момичета, относно Жилетка Талисиме , при ханш 105см кои No е подходящият 42/44 или 46/48. А ако някоя от вас вече я има ще помоля да сподели мнение и размери за съответния номер:) Мерси

Според мен 42-44.

# 84
  • София
При мен за БД подействаха 28614 и 27081
На мен 28614 ми намали тази чанта от 45 на 25 евро, но не ми махна доставката.  Peace

Е не трябваше да ме изкушаваш с тази чанта........мислех да не пускам поръчка тези дни и заради нея нагласих още една.......дано само не ми я откажат заради кода, че ще умра от мъка  Tired

# 85
и аз току що видях че са ми изпратили код 50423 . Това да не са чашките с лъжичките за сос , ако някой може да разбере?

И на мен са ми изпратили този код, но доколкото си превеждам е понеже съм имала проблеми със сайта им. Не знам и аз какъв е подаръка. Преди беше някакъв поднос май  Wink

# 86

И аз го имам, първия път като го пробвах ми изписа съдомиялна, според преводача  Shocked, а сега ми изписва 6 чашки с чиниики.

# 87

И на мен са ми изпратили този код, но доколкото си превеждам е понеже съм имала проблеми със сайта им. Не знам и аз какъв е подаръка. Преди беше някакъв поднос май  Wink
да и при мен така пише заради проблеми със сайта и при мен изписа 6 ....... нещо си там и затова помислих да не са чашките за сос знам ли  Rolling Eyes

# 88
Най-после ме накараха да се почувствам специална  Mr. Green Удостоиха и моята особа с една оферта:
http://media.laredoute.fr/newsletters/2007/triggers/track_fildo2/popuphombi.htm

# 89
  • into the blue
Филтърът е съвсем различен от хартиените торбички.Самия боклук се събира в пластмасовото контейнерче и направо се изхвърля,а филтърът(определено подобно нещо не съм виждала в магазините) предпазва от финия прах.Някоя мацка беше писала,че може да се пере 40 пъти,но се надявам това да не се налага след всяко чистене.
От думите ти си вадя заключение,че дефакто няма да мога да ползвам хартиени торбички,така ли  е  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт