Ти какво сготви? Снимай и покажи

• 38 606
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Имам питане за краставиците. Гледам, често в салатките ви необелени краставици.  newsm78 Домашни ли са, че нямате проблем с кората или просто не ви пука?

Моите да  Peace

# 241
  • София
Винаги беля краставиците/за съжаление нямам собствено производство/ и за салата и за таратор. Peace Единствено, ако ги ползвам за украса не ги беля.

# 242
cubbit , аз беля краставиците , но съм яла необелени , когато са домашно производство и нямат нитрати - много са хрупкави и хубави !   Peace

spam2 Как ще пуснеш гостите си с обувки ? При това неофициални ? А и да са официални ?! Ти масивен паркет нямаш ли , скъпи килими ръчно тъкани също ли нямаш ? Кой чисти след теб ? Не те е срам ! И при тази мръсотия на улицата ? Каква хигиена имаш в дома си , бе жена ?

П.П. Моля , да не се взима на сериозно спамът !  Peace cubbit си знае !
  Mr. Green

# 243
  • Някъде на път....
Мацки, първата ми работа сутрин е да разгледам яденета в картинки.  Mr. Green
Много ме радвате, но аз съм по-мързеливичка и нямам гладни деца на главата още.  Wink

Имам питане за краставиците. Гледам, често в салатките ви необелени краставици.  newsm78 Домашни ли са, че нямате проблем с кората или просто не ви пука?

А това руло "Чистене-на-хладилника-и-един-шкаф" е направо супер и в двата варианта t_ilieva и ***Диди***. Утре ще имаме неофициални гости, които няма да карам да се събуват, и смятам да го направя!
Хахахахахах! Ти ме уби!  Hug Ама то... наистина си беше разчистване..... Confused

# 244
Мързеливата ми закуска - Боровинки с кисело мляко

Сега разбирам трика с необелените краставици на снимките ви. Аз ям необелени само от тези малките (не корнишони) и ако са органик - безнитратни и хрупкави.  Peace

А за гостите и обувките да поясня, че от една друга тема повлякохме крак тук.  Wink

# 245

За вечеря вкусен гулаш със шопска салатка, а за десерт - диня.

# 246
скумрия с доматен сос във фурната и гарнитура варени картофки с лук

хляб с маслини и домати на Умбра

# 247
mini_79, ще споделиш ли рецептата за скумрията?
Предполагам, че не е сложно, но не съм правила досега, а твоята изглежда много вкусна! Hug

# 248
да бе- много е лесно
чистя скумрията, нарязвам на парчета, слагам в тава, заливам с доматен сос, малко вода и мазнина, няколко скилидки чесън на ситно нарязани и ако имаш девисил още по-добре да сложиш, сол и печеш.

# 249
Привет от мен! От известно време ви чета и ви се възхищавам, но не съм писала никога. Обаче днес, благодарение на други съфорумки успях да сваря раци и затова бих искала да се похваля и тук. Направо ви се чудя кога имате време да готвите / че и май всеки ден /, нищо че се яде постоянно. Аз сега си стоя вкъщи и се занимавам, но когато ходех на работа все гледах да приготвя нещо набързо и най-вече полуфабрикати /срам и позор!/. Надявам се да има какво да показвам за в бъдеще. Ето и снимка на раците / датата и часът не са сверени, за което сори /:

# 250
  • София
 eat polin_a потекоха ми лигите, обичам раци мнооого. Хайде от мен бирата  beer от тебе раците.  Wink

# 251
geleva, не бях яла раци от детските си години /това ще рече може би от 20 и кусур/. Хубава е идеята за бирата, ама раците вече ги няма Simple Smile.

# 252
Малииии ! Е , те това не мога да го сготвя !  polin_a , живи ли бяха ?

# 253
  • София
Диди, аз знам, че раците трябва да са живи като се приготвят. Едно клипче за готвене на раци.  Laughing

# 254
Диди, аз знам, че раците трябва да са живи като се приготвят. Едно клипче за готвене на раци.  Laughing

Joy Joy Joy Все едно гледате мен , ако трябва да ги готвя !

Общи условия

Активация на акаунт