"Огън служба" не остана! През СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 13 567
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Моарейн, и на мен вчера ми стана лошо на работа и се прибрах по спешност у дома. Кръвното ми беше паднало на 60/90 и мнного се уплаших. Цял следобед повръщах и въобще беше ужасно. Явно ме беше ударило слънцето, но днес вече съм добре и пак съм в офиса. Иначе малтоферът го смуча след ядене. Не мога да го дъвча заедно с храната, защото ми става отвратително гадно и  Sick

# 166
  • София
Синоптичен бюлетин ....Ако някой не е разбрал - утре в София минимална 8, максимална 18 градуса. Работещите да се пооблекат  Hug Wink

# 167
danip, аз чайчето горе долу от сега го почвам. В крайните 4 седмици повечко го пия, по 3-4 чаши на ден.

Деси, аз може да си нося дънките, но аз искам твоите крака. Виж каква слабичка си и с големия корем. Моите са като кебапчета, за нищо не стават.

Бръмбъзък! Леле какви красоти, какъв кеф! Направо ще ме накараш да се емна на палатка с тези снимки, изглежда такава веселба.

# 168
Флучия аз без да съм вегетарянка, от бременноста, имам предвид първите месеци с жестокото гадене, отказах месото, та явно това е реакцията на организма. След 7 месечна вегетарианска диета, очевидно лошо балансирана, джелезото ич го нема. Дадоха ми хапчета да пия сутрин и вечер, като сутрин се приема с портокалов сок, тъй като вит Ц спомага за усвояването на желязо с неживотински произход ( тъкмо се ограмотих от жицата). На връщане от болницата си купих говеждо месо и бургери и сега почвам месна диета със салати. Белким офанзивата да е сполучлива. В интерес на истината от известно време се чувствам гроги и се задъхвам много бързо, но си го обяснявах с трупнатите килца, но явно причината е или в хемоглобина , или комплексна. Между другото акушерката спомена че е хубаво по няколко блокчета шоколад да се хапват всеки ден, на мен тва много ми хареса, знаех си че шоколада е лекарство, ама мъжът ми все не ми вярваше. Аз освен мръвките и шоколад си купих, даже удвоих дозата за да е по-сигурно  Wink даже си мисля да предложа вече в аптеките да го продават - за бременни срещу анемия  Whistling. Мисля ще има и други съратници на идеята  Laughing
Бръм  снимките са невероятни. Голямо удоволствие беше за мен да им се насладя. Поздравления.
Иринка тук при такава прогноза командата е - Вади летните дрехи.  Wink
П.П Към запознатите - След колко време може да се очаква резултат от железният препарат?

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 18:34 от BAE

# 169
Аз днес пропуснах цял ден, та до сега четох  Crazy Не че нещо е останало в главата ми, де   Crazy
Шейла, я кажи повече за чая  Praynig От кога до кога и как се пие. Аз бях чувала, че не е хубаво да се пие чай от малинови листа, защото предизвикват повече контракции. Не е ли опасно? Аз съм маниак на тема чай и имам обикновен (не специално за бременни) чай от малинови листа и ехинацея. Върши ли същата работа  newsm78 Ох, колко въпроса изстрелях  Crazy
Бръмб,  благородно ти завиждам за Широка поляна  Peace Аз ходя всяка година там, но на вила (точно над магазинчето за хранителни стоки има пътечка, която води до вилата). Иначе за който питаше - има няколко почивни станции и един хотел (поне миналата година беше така).   Пак се размечтах  icanfly
Мирка, явно просто си предразположена  Confused Дано после се заличат  Hug Защо не пробваш с якое специализирано мазило, както са те посъветвали момичетата  Hug
Аз днес не съм нещо на себе си  Tired Денят ми мина на забавен каданс  Tired Явно емоциите през последните дни ми дойдоха в повече  Heart Eyes Бебо и той се свил нещо, та ме притеснява   Sad
Айде, стига съм дрънкала; отивам да си направя сокче. Да ви кажа само, че много ми липсвахте  Hug
п.с. Шейла, виждам, че докато напиша си отговорила на част от въпросите  Hug

# 170
Аз явно съм пропуснала нещо newsm78За този чай сега за пръв път чета и ми стана любопитно! Rolling Eyes
Иринка дават го хладно до края на седмицата-каква радост за коремите Laughing
Сонче пробвах и Мустела и Чико и св.мас и Икаров и въпреки това се появяват гадовете мръсни!! #Cussing outМама вика "абе ще изчезнат"Еее мечтателка ми е тя ooooh!
Сега в това време не можем да идем с мъжо за легълце SadИ той прецени че фитнеса обаче няма да изпусне Crossing Arms
Охх какво готвите бре моми???Аз се чудя и мая!!!И нищо не идва на акъла...Май ще сме на диета тая вечер Laughing

# 171
Шейле, знам аз, че ще спечеля някой за идеята Hug Laughing
БАЕ брой и мене за увеличаването на шоколада с медицински цели Mr. Green
Моя доктор последния път ми вика "чух, че по блокче тъмен шоколад на ден било полезно" - викам "ма по блокче-цяло шоколадче, нали?" А то се оказа, че по едно квадратче имал впредвид...че то аз ше изперкам без сладко Laughing
Сонче  Hug

# 172
Шейле,ма ти не спиш ли сега?И стига,моля ти се,то четките са хубаво нещо  Flutter ,ама пък теб като те чете човек ще си помисли,че си поне 100кила..Я стига моля те,снимките всички ги виждаме  Wink
За чая и аz не zнаех,тука дали ще го има  Thinking .Може ако го наеря и аz да пийна,ама малко по натам.
Бае,това zа летните дрехи  Joy ,много zабавно,не сме само ние тука zначи..Но ти сигурно си свикнала,отдавна си там.

# 173
И аз откак съм бременна съм намалила драстично месото, та не ми се мисли къде ми е хемоглобина, при положение че в началото беше на долна граница  ooooh!.

Момичета, аз да си призная малко оплесках едно от албумчетата  Embarassed. Много се извинявам, ама като качвах снимки в нашите придобивки и нещо обърках енкодинга и не знам как да го оправя.   Embarassed

# 174
Като стана дума за абсурдни теми и дискусии във форума - е това ме накара да гледам ей  Shocked така и да мигам на парцали http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=315250.0
Супер крайно и рязко съм се изказала там, но темата ме вбеси с объркващото заглавие и драмата, която следва след него.

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 20:00 от бръмбъзъче

# 175
zdraveite kazvam se lili i prez septemvri i az 4akam bebe-parvoto

# 176
Деси, от този чай има по всички аптеки. Дори има и специални разновидности с комбинации от други билки. Питай непременно за Himbeerblättertee oder Schwangerschafttee.
Ще останеш доволна. Освен това те съветвам да си вземеш на Welleda олиото за Dammassage и да си правиш масаж на перинеума за подготовка на тъканта - предпазва от разраняване и разкъсване. Тук рядко правят епизиотомия, оставят ако се стигне до там, да се сцепи тъканта самичка, защото обикновено (според акушерката ми) като се сцепи разреза е минимален, а като ползват скалпел, тогава режат много.

# 177
Добре де аз защо не знам за тоя чай newsm78 newsm78
и какви масажи на перинеума си правите???Малее кръгла нула съм и не съм готова за раждането ама хич ooooh!

# 178
Мирка,за стриите да ти кажа,че явно си е до кожа.Сестра ми също е бременна и двете се мажем със съвсем еднакви продукти-резултата е,че аз нямам нито една стрия,а на нея целите и гърди са нацепени(корема по-малко)!
Скоро започна да се маже с едно лекарство(по препоръка на д-ра ни) за лечение на белези-казаха ни,че е много ефикасно при новопоявили се стрии.Изчезвали ,ако започнеш да се мажеш навреме.Казва се КОНТРАКТУбЕКС.ако искаш пробвай го.

# 179
BAE,  и мене ме причислявай към партията на шокоманите. От малка ми викат Шоколадения Джо, майка ми ми го измислила, ми то аз се нахвърлям като невидяла... Един ден да не ям шоколад или нещо със шоколад и подивявам Simple Smile
Аз си знам, че задъхването си е от хемоглобина, въпреки че ям червено месо, пак пада... Всяка седмица е надолу... Мисля в понеделник на консултацията да питам доктора ще се вземат ли мерки, че то както е тръгнало, да не вляза да раждам с под 100 хемоглобин...  Thinking
Флучия, да, много кофти действа това слънце... Аз на два пъти така се излагах за по-дълго време на слънце и в резултат имах целодневно главоболие. А и работата ми е една напрегната... Всички ми се чудят как още ходя, все ме карат да си вземам почивка, но вече почти не остана... ще изкретаме някакси... да стискаме зъби Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт