LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 621
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Sofia
кафявото никой го няма.Аз сега го поръчах,исках именно такъв цвят. Peace

# 1 291

Вече Петя го има-в черно и ако не се лъжа е 36.
Аз също ще я помоля да се включи с размерите,както и да помоля за реална снимка на кафявото-ако си го е взел някой,разбира се  Praynig.
  bouquet
Поръчах кафявото 42 на 13,07, ако дойде скоро и не е късно ще пусна снимка
п.п. Редактирам се от 22,07 ми е така че скоро няма да дойде

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 11:21 от veni4ka7

# 1 292
Аз поръчах цвят rose, защото другите бяха изчерпани. Ще го видим, на мен не ми е розовеещо ама като дойде може и да припадна от цвета, а и от модела, не се знае  newsm62

# 1 293
За мъж с размери :
гърди 97/98
талия 89/90
ханш 100

кой размер тениски, панталони и ризи взимате newsm78

# 1 294
и при мен я намали, а за нея как стоеше въпроса с филтрите,има ли ги в БГ и колко често се сменят ?

Аз питах в темата за кодовете за филтрите. Отговориха ми да си сваля филтъра и да го занеса в Техномаркет или Технополис, имало такива Simple Smile

Иначе относно сменянето - може да се мие само с хладка вода до 40 пъти. След това се купува нов

# 1 295
  • Пловдив
И аз да похваля лота от двете блузки (от 1 Е) в албумчето на lina6.3. От хубаво трико са - памучни, плътни, меки, еластични. Ту се появяват, ту изчезват от сайта, в момента ги няма.

От блузката на райета обаче има само големи номера.

# 1 296
  • Враца
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-active-wear.aspx?produ … 2&prodcolor=2

Това получих от детската номерация,плата е тънък дънков,ето размери за 174см.талия 42
ханш 54,дължина от чатала 90,ширина на крачола 24

# 1 297
  • Плевен
Може ли да ми помогнете как да си определя размера на колана ?
Les mesures se prennent de la partie bombée de l'ardillon au 3ème trou de perçage pour une ceinture de 5 trous et au trou du milieu pour une ceinture 3 trous  

# 1 298
Леле нямаше ме по-малко от един ден и сте изписали 10 страници. Чак сега смогнах да прочета всичко. Ако има среща в Пловдив и мен ме пишете, ама нямам жълто сако. Да не ме върнете?  Grinning

Някой мислили да посети митницата в Пловдив днес чакам две поръчки а ще ходя на море да дам имената ми на лична може някоя да е дошла  Praynig
И аз ще чакам някой ако ходи до митница-Пловдив да каже някоя новина
А митницата в Пловдив и събота ли работи? И аз вече изгарям от нетърпение.

# 1 299
  • Sofia
Момичета,продавам детските чаршафи с животните-24лв.Получих ги отдавна,но чак сега ги отворих.Оказаха се малки за леглото на щерката.За легло 90-190см са.Пуснала съм ги в Продавалника,имам и фактура за цената,ако на някой му се виждат скъпи.Друго инфо на лични,ако някой иска Peace

# 1 300
Леле нямаше ме по-малко от един ден и сте изписали 10 страници. Чак сега смогнах да прочета всичко. Ако има среща в Пловдив и мен ме пишете, ама нямам жълто сако. Да не ме върнете?  Grinning

Някой мислили да посети митницата в Пловдив днес чакам две поръчки а ще ходя на море да дам имената ми на лична може някоя да е дошла  Praynig
И аз ще чакам някой ако ходи до митница-Пловдив да каже някоя новина
А митницата в Пловдив и събота ли работи? И аз вече изгарям от нетърпение.
да и в събота работи но май до един или два часа

# 1 301
Благодаря от сърце за прекрасните пожелания на zajka, sis7, mishelin, mary08, marzeliva, eitalina, Vi4ito, MimSss, Fancy NHug Heart Eyes

Аз вчера излязох по-рано от работа и първата ми работа беше да отида до митницата, обаче - нищо.  Sad Продължавам да си чакам 2 поръчки от 5.07, 1 поръчка от 9.07, 1 поръчка от 10.07, 1 поръчка от 20.07 и 1 поръчка от 22.07.  Crazy

# 1 302
Момичета, абе я да ви попитам, че много се чудя.
С гръдна 102см съм и много се колебая дали за номера на връхна дреха или сако. Дали да взема 40 или 42ри номер, какво ще ме посъветвате? Иначе са блузи си взимам 38-40 и са ми добре, имам и някой 42-44, които са ми малко свободни.

# 1 303
  • Варна
За коженото яке в сайта има 11 мнения и всички, които са взели в кафяво са изненадани, че цвета не отговаря на този от картинката, а е доста по-тъмен.  newsm78 Дори в едно от мненията го сравнява с лилавеещ....

# 1 304
Mirama, може би по-добре ще е 42 наистина. Аз съм с гръдна 96 и връхни 40 са ми добре.

Общи условия

Активация на акаунт