LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 71 038
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 300
дънки от новата колекция, много са хубави, еластични, така че ако някой се чуди ежду два номера да поръчва по-малкият. Моите са 40, можех да вляза и в 38, но нищо.
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-entrej-83-cm-bas-17-cm-p … e&pagesize=16

моля те за размери на дънките (най-вече ширина при бедрата)

а някой да е поръчвал този панталон или сакото към него?

# 301
Момичета ,днес ми отказаха поръчката от 01-07 . А е осчетоводена на 04.07 и естествено вече я чаках. Без код съм я пуснала - платена доставка. Нямам думии. Пишат ми да се разберем как да ми върнат парите. А мисля че нещата още ги има в сайта, е не на тези цени обаче аз ли съм виновна.. 
Как да постъпя ?

# 302
Момичета ,днес ми отказаха поръчката от 01-07 . А е осчетоводена на 04.07 и естествено вече я чаках. Без код съм я пуснала - платена доставка. Нямам думии. Пишат ми да се разберем как да ми върнат парите. А мисля че нещата още ги има в сайта, е не на тези цени обаче аз ли съм виновна.. 
Как да постъпя ?

Как така ти я отказват? Не пишат ли защо? Че ние почти всички вече си ги получихме от 01.07.... да не ти е била на стойност под 10 евро  newsm78

Пристигна ми поръчката от 04.07 с кода за прахосмукачката. Снимки малко по-късно.  Peace

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 14:20 от anji78

# 303
  • Там....където всичко е възможно ....
kras8204, тази пола изглежда супер - има ли я още в сайта: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240720&pid=6570709
Дълга ли е? До под глезена, примерно?
Мерси  Hug
Не съм kras8204 , но полата я имам.Дълга е 90 см и е уголемена според мен, обаче нещо вече не я намирам...
Според мен не е уголемена :naughty:38 размер ми е точна ,но е мнооого надиплена.Купих я за 0,40цента LaughingАз не нося дълги поли,но явно съм я видяла че за за без пари и съм си я поръчала.За 80 стотинки съм купила два три мерта плат,толкова много е надиплена,но комшииката си я харесва много Peace
Другата пола бялата на мен лично ми харесва много повече.Памук и лен е и е страшно свежарска,но понеже беше намалена на -90или по точно за 1,20евро и се изчерпа много бързо.Да потчетрая само ,че това ми е поръчката от 27.о6,а не от центовите цени Rolling Eyes

# 304
  • Sofia
Според мен не е уголемена :naughty:38 размер ми е точна ,но е мнооого надиплена.Купих я за 0,40цента LaughingАз не нося дълги поли,но явно съм я видяла че за за без пари и съм си я поръчала.За 80 стотинки съм купила два три мерта плат,толкова много е надиплена,но комшииката си я харесва много Peace
Другата пола бялата на мен лично ми харесва много повече.Памук и лен е и е страшно свежарска,но понеже беше намалена на -90или по точно за 1,20евро и се изчерпа много бързо.Да потчетрая само ,че това ми е поръчката от 27.о6,а не от центовите цени Rolling Eyes
За малко да се пръсна от яд, като видях за, колко си я взела.Аз я плащах 14 евро, но с облекчение установих, че не е същата Laughing http://www.kykym.snimka.bg/album.php?album_id=249413 това е моята, объркала съм се, съжалявам.

# 305
Преди малко си взех от митница Пловдив колет от 07/07/ . Имаха доста колети получени. Много съм доволна от всичко и довечера ще се хваля, че имам не коментирани неща
Ей ти ми върна надеждата, че до края на седмицата може да си получа поръчката от 09.07.  Имам една молба към мамите от Пловдив.
Моля, ако някоя види колет за Весела Кирова на митница да свирне. Чакам от 9, 14 и 19.07, но както винаги ме е страх, че може да не получа известие, защото входа ни се заключва и на пощальоните може да не им се занимава да се разкарват повторно в това време. За първи път чакам нещо на митница и съм още по-притеснена.

# 306
Получих си поръчката от 3-ти юли на поща. Банският Спидо ми залепна. Супер точен ми е. Много съм доволна. Едни дънки от детските не ми стават. Яд ме е, ще заминават в Продавалника.

# 307
НЕ ЗНАМ ВИЕ в пловдив от кога получавате,ама във варна още чакаме от 2ри #Cussing out

# 308
Момичета, дъщеря ми е 86 см, и преди време и поръчах един комплект от туника, кърпа и светло син панталон, който трябваше да е 7/8, но и е като дълъг панталон. Сега искам да и поръчам разни неща за есента и зимата и се чудя кой номер. От тези дънки има само 81 см и се чудя дали няма да и станат:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5881030& … ue&ksource=-1
Ако някой е поръчвал 81 или 86 моля да даде размери: по вътрешен ръб и цяла дължина.
И от това:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4381432& … ue&ksource=-1
Това сако го видях на доста снимки в розово. Размер 86 има само в taupe, това нещо като тъмно бежово ли е и може ли размери на 86 см, ако някой го е поръчвал?

# 309
  • Варна
От коя дата е получена поръчка последно във Варна, аз чакам от 05,07. Някой може ли да ми каже евентуално митницата с какво работно време е?

до 19ч,питай по телефона-там поне са любезни,но звънни след 16ч-604143

До 19 пише че им е работното време, но 2 пъти съм ходила след 17 и портиера каза, че след 17 лелите си тръгват. Или така съм случвала и съм имала малшанса да отида, когато са имали лична работа или е нещо лично към мен  Confused и не искат да ме обслужат. От тогава ходя сутрин преди работа Peace

# 310
  • София
Щом е 90 см и и е добре 86 значи ние сега като сме 78 см и съм поръчала 86 ще плуваме в тях  Mr. Green

Може и да не плувате. Малката сега носи 86 и са и добре а е 77 см , 74 и идват "леко" малки.

# 311
Сайтът пак се прецака - пълня уж в кошницата, а като й дам преглед - празна.  #Cussing out

# 312
  • Разпиляна във въображението
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-montants-femme.aspx?produc … page=1#DescDetail

От коментарите не мога да разбера дали не са умалени. Може ли помощ Praynig

А аз чакам от 06.07. Wink

# 313
Сайтът пак се прецака - пълня уж в кошницата, а като й дам преглед - празна.  #Cussing out
Същата работа + това,че ми го дава налино,а в кошницата изчерпано, зареждам едно, появява се друго, смахнотия  Crazy

И аз чакам от 7.07, поръчах за дружка разни нещица, като почнат да ме разпитват дойде ли поръчката, ама  защо се бави....все едно аз си я държа в къщи нарочно....Ейй,смахната работа  ooooh!

# 314
  • Варна
Днес си взех  поръчката от 8.07 на пощата  Peace
много ми харесва,стои мн хубаво
Тези балеринки си взех 38-ми номер като от тях вече имам едни златни 37,но ми стискаха,а сега 38 ми е леко хлабав  Rolling Eyes
Пуснах поръчката с подарък (78298)ето тази чанта малка е  Peace

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 15:25 от мел...

Общи условия

Активация на акаунт