LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 771
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 645
Мерси   bouquet В суивито я има поръчката,само дето ме притесниха  Grinning Явно просто са ме пропуснали с мейлите  Close

# 646
До кога са кръглите цени?

# 647
  • София
До кога са кръглите цени?

До приключване на намалението.

# 648
Е да де ама кога приключва?

# 649
Току що си получих поканата за първия ми колет  Laughing ! Но нещото, което ме озадачи е една сума в графата "Цена за доплащане" - майка ми я разчете като 41,40 , като няма запетайка между цифрите??? Нали нищо не се доплаща? Поканата ми не е за митницата, а за местния пощенски клон и е с днешна дата! Какво може да е това!?

# 650

До 02.08.

# 651
  • Beyond the Frontiers
Току що си получих поканата за първия ми колет  Laughing ! Но нещото, което ме озадачи е една сума в графата "Цена за доплащане" - майка ми я разчете като 41,40 , като няма запетайка между цифрите??? Нали нищо не се доплаща? Поканата ми не е за митницата, а за местния пощенски клон и е с днешна дата! Какво може да е това!?
Килограмите  newsm78 Mr. Green 4, 140 И аз предния път се очудих много, на известието за колета в Бургас, защото е по различно от това в София.

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 20:23 от elku - elena

# 652

2,08,2008

# 653
Благодаря момичета.

# 654
  • Бургас
Моля да споделите, ако някой е поръчвал тази рокля - как е като качество, отговаря ли на номерацията -  http://redoute.fr/vente-robe-femme-couleurs-d-ete.aspx?productid … tegoryid=31522059

# 655
Момичета, някоя от вас има ли връхна дреха No168, забелязах че се говори за големите номера при детските дрехи:) ,та някоя от вас ако може да пусне някакви размери като ориентир:) Simple Smile   Всички интересуващи се благодарим предварително:)

# 656
И моя ще е за подарък поръчах 71  дали ще стане за 4 месечно  newsm78 горе долу ,бебето сега се роди Laughing

Изобщо не се притеснявай. Аз купих такъв, но когато беше около 9 EUR, № 74. Огромен е. В смисъл според мен си отговаря на номера. Али в момента е 4 месеца, 6850/63 см и определено й е доста голям. А за зимата ще и е точен.

# 657
Момичета, някоя от вас има ли връхна дреха No168, забелязах че се говори за големите номера при детските дрехи:) ,та някоя от вас ако може да пусне някакви размери като ориентир:) Simple Smile   Всички интересуващи се благодарим предварително:)

Аз имам яке от този размер - широчко ми е, но си го нося  Grinning 170 см. съм, но съм доста слаба, та сигурно затова  newsm78 Утре ще пусна размери  Peace А потника, който си поръчах същия размер, ми е огромен  ooooh! Последно получих блузки, 162 - горе-долу са ми добре  Peace

# 658
  • Plovdiv
Някакви отзиви за това?

# 659

Аз имам яке от този размер - широчко ми е, но си го нося  Grinning 170 см. съм, но съм доста слаба, та сигурно затова  newsm78 Утре ще пусна размери  Peace А потника, който си поръчах същия размер, ми е огромен  ooooh! Последно получих блузки, 162 - горе-долу са ми добре  Peace
Ами то как да са ти ок и да не са ти широчки като иначе си за н.32  Blush пък и височка -та да използвам да те питам,защото видях,че си получила онова сако - хареса ли ти?В смисал дали проблема с ръкавите при мен идва от това,че ми е голямо?Защото гледам,че още го има по 1 евро - дали да пускам по-малкия размер?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт