LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 720
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 660
  • In transit
Момичета, някоя от вас има ли връхна дреха No168, забелязах че се говори за големите номера при детските дрехи:) ,та някоя от вас ако може да пусне някакви размери като ориентир:) Simple Smile   Всички интересуващи се благодарим предварително:)

извадка от таблицата с детските размери: 168(см. височина) отговаря от 165-170см , гръдна: 92, талия: 66, ханш: 96см. 174см е за "деца" с височина от 171-176см. гръдна, талия и ханш са като на размер 168.

Лично аз съм 40 номер от дамската, и всички дрехи, които съм взела 168-174 са ми перфектно. Има някой блузки които са по тесни в гърдите, но връхните дрехи са свободни, панталоните и дънките също са екстра.

# 661
erita, ехе, със сигурност ще му става на 4месечно бебе размер 71см, дъщеря ми сега е на почти 1г и нося 74см. )))

Mikkey®™, то размерите по таблицата всички сме ги гледали, аз си поръчвам и от детската номерация, но просто връхна дреха до сега не съм купувала от тяхната. Все пак съм с гръдна 102см, и в БГ винаги имам проблем точно там, но те тук шият за манекени, така че сравнението не е много умесно.

# 662
  • Пловдив
Днес най-после и аз си взех покупките от първи юли. Сигурно оглавявам класацията за най-късно получен колет от тази дата.  Simple Smile

Яке Хубаво е, перфектно за есента. Умалено.

Жилетка с къс ръкав Много е хубава - памучна, мека, цветът корал е супер.

Пола Active wear Хубава е, но 40 номер ми е огромен.

Ленената риза Едеис не ми хареса.

Лот от две блузи размер 34/36 Нищо особено не са, но материята им е хубава - страхотно трико, памучни, меки, еластични.

Лот от 4  бикини и още един лот от 2  бикини - памучни, хубави цветове.

И един лот от две туники, които ги няма вече в сайта, също са  хубави.

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 22:39 от marzeliva

# 663
mamaB, на мен ми е перфектно сакото отвсякъде  Peace Ако ще ти помогна, да пусна утре размери на 34  Hug

# 664
И моя ще е за подарък поръчах 71  дали ще стане за 4 месечно  newsm78 горе долу ,бебето сега се роди Laughing

Изобщо не се притеснявай. Аз купих такъв, но когато беше около 9 EUR, № 74. Огромен е. В смисъл според мен си отговаря на номера. Али в момента е 4 месеца, 6850/63 см и определено й е доста голям. А за зимата ще и е точен.
Ако имаш време  качи една снимчица в действителност да го видим   bouquet

# 665
Само при мен ли зарежда по 2-3 мин.всяка страница Sad

# 666
Само при мен ли зарежда по 2-3 мин.всяка страница Sad

Че и повече....

# 667
Ти направо си щастливка. При мен не иска да отвори едни тениски вече 20 минути #Crazy

# 668
Момичета, някоя от вас има ли връхна дреха No168, забелязах че се говори за големите номера при детските дрехиSimple Smile ,та някоя от вас ако може да пусне някакви размери като ориентирSimple Smile Simple Smile   Всички интересуващи се благодарим предварителноSimple Smile

извадка от таблицата с детските размери: 168(см. височина) отговаря от 165-170см , гръдна: 92, талия: 66, ханш: 96см. 174см е за "деца" с височина от 171-176см. гръдна, талия и ханш са като на размер 168.

Лично аз съм 40 номер от дамската, и всички дрехи, които съм взела 168-174 са ми перфектно. Има някой блузки които са по тесни в гърдите, но връхните дрехи са свободни, панталоните и дънките също са екстра.
Ми явно тази информация не е много точна, защото на мен размер 174 ми е ок, а съм с гръдна 97 и определено в якето има място за още гърди, талията ми е и аз незнам колко, ама ханша ми е мале мила 112 #Crazy, но ми става. Е то края му е малко по-горе от ханша де.

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 09:45 от Velesa

# 669
  • Перник
Точно мислех и аз да питам. При мен зарежда, зарежда, зарежда и накрая ми излиза Gateway Timeout
The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

# 670
ужас, от един час се опитвам да направя поръчка. Не ми дава да си влеза в кошницата, а ако влеза по някое време ми дава грешка. А сега само началната страница ми зарежда  #Cussing out #Crazy #Cussing out

# 671
  • някъде там
Някой има ли тези потници,какво ви е мнението за тях? newsm78

# 672
  • София
На мен ми излиза съобщение, че сертификатът на сайта не е валиден...и не мога да пусна поръчка. Не знам дали има връзка, но е така от няколко дни Sad
Някой с подобен проблем?

# 673
Най после направих поръчка, поръчах си колието което ако не го бях  видяла тук нямаше да го си го намеря, и едно оранджаво сако с много копчета за 3 Е. Кодът ми беше за безплатна доставка 57428. Всичко ми излезе 14,70Е  Laughing

# 674
Някой знае ли къде са му бикините на това
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-caracos-impromptu-dentell … e&pagesize=16

newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт