LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 720
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 885
в Бургас от коя дата получавате днес?

Аз вчера взех от 07.07, но от 02.07 още я няма , така че май идват разбъркано.

# 886
  • В Голямото село
Delka ,благодаря   bouquet
Остана да разбера за мъжките кецове.Много ми се иска да поръчам нещо свястно за мъжа ми,че и да му става.Така няма да ми се присмива,че все вися на компютъра и проверявам пощата по 5 пъти на ден за известие Laughing

Сивите кецове ги поръчах на 15 юли, но едва ли ти се чака толкова...

# 887
  • Варна
Mоля ви, момичета.... на никого ли не се е случвало да има дефект на дрехата?! Кажете какво да правя??? Praynig

# 888

А преди да я дадете на приятелите, може ли размери  Praynig за да се ориентирам дали моя ще влезе с неговите 189 с размер 185?
Мерси предварително!  Hug
опа, mama_bobo ме е преварила с въпроса  Laughing

И аз взех 185 и е огромна ще отива в продавалника май,ще дам размеи малко по късно ,ето и снимка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=250133&pid=6598182&lp=-2720

Eто и размери: дъл. 77см
шир. 59см
ръкав от рамото 60см
от врата е 77см

Dive аз имах една дрешка с петно но се изпра ,а и беше за 3 евро и не си струваше да я връщам

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 17:00 от Танчето

# 889
Mоля ви, момичета.... на никого ли не се е случвало да има дефект на дрехата?! Кажете какво да правя??? Praynig

Погледни по-напред в темата или в предната. Някой с подобен проблем беше искал съвет и момичета получавали дефектни стоки му бяха отговаряли. А можеш да пишеш на Ларедутци като им снимаш дрехата и им пратиш снимка.

# 890

Пиши им. Те ще ти кажат на кой адрес да им я върнеш, ще ти платят пощенските и ще ти я изпратят отново.

# 891
  • Sofia
ако не е скъпа дрехата естествено,че няма смисъл да я връщаш Peace
Случвало ми се е да получа блуза с дупка,не съм я връщала.Сложих й една лепенка отгоре и още си я носиме

# 892
момичета сега имам проблем влизам в кошницата и искам да мина на втора стъпка и изобщо не се получава ( имам 29 артикула в кошницата дали това е причината ) ?
Махни 4 и опитай отново.
не става оставих 23 артикула и пак НЕ #Cussing out бутона направо е неактивен #2gunfire

# 893
  • Пловдив
Rosie-Posie  благодаря за отзивчивостта   bouquet ,но докато дойдат-намалението в Ла Редута най-вероятно ще е свършило  Sick
Аз имах тези в черно - това съм писала в обявата номер 38, но не отговарят, стелката е 24.5 см http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=255867&cat=46 снимки
Ами сега Rolling Eyes ? Стелката на подобни мой обувки е 27 см,това означава ли че трябва да поръчам 42 номер,като всъщност нося 39/40?

# 894
момичета сега имам проблем влизам в кошницата и искам да мина на втора стъпка и изобщо не се получава ( имам 29 артикула в кошницата дали това е причината ) ?
Махни 4 и опитай отново.
не става оставих 23 артикула и пак НЕ #Cussing out бутона направо е неактивен #2gunfire

Силве, прочети 1-вия пост!  Wink Там пише какъв ти е проблема.

# 895
Махни 4 и опитай отново.

Копирам от 1-ва страница :
Имате в кошницата 2 или 3 артикула, под които пише Article Personalise. Те са се получили, след като сте им сменили размера или цвета.
За да решите проблема, трябва да ги извадите от кошницата и след това може да ги добавите отново с желания размер и цвят.

# 896
Виж дали най-долу под последната сума и бутона за 2 стъпка дали няма в ляво малка ! Това значи,че някои от артикулите не можеш да поръчаш и не е като друг път да е обозначено!Трий едно по едно и пак проверявай най-долу аз така се мъчих цяла нощ за една блузка от 3.45Е

# 897
  • Варна
Мерси много! Не е скъпа, ще пробвам да я изпера...  Hug

# 898

V prednata mi poruchka na edna pola i lipsvashe kolancheto, sega im napisah.......da vidim

# 899
  • Sofia

V prednata mi poruchka na edna pola i lipsvashe kolancheto, sega im napisah.......da vidim
много поли и рокли ги снимат с колани,а после се оказва че те не влизат в цената.Ако не го пише в описанието,не го чакай Peace

Общи условия

Активация на акаунт